Αυτό λέω και γω... με το VLC δεν έχω πρόβλημα με τους υπότιτλους... ποτέ δεν είχα.
Το μόνο που μου κάνει αλλά δεν με νοιάζει και καθόλου είναι όταν δείχνει στα μισά του κάθε επεισοδίου το διαφημιστικό (δεν ξέρω πως να το πω...) που πιξελιάζει για μερικά δευτερόλεπτα... κατά τ' άλλα είμαι πλήρως ευχαριστημένος!! _________________
Το CCCP δεν εμφανιζει υποτιτλους στα επεισόδια 121-122 να ξέρετε
Με VLC τα είδα κανονικά
Σκέψου ότι ΟΛΑ τα επεισόδια πριν βγουν, ελέγχονται από εμάς με CCCP.
Άρα, αυτό σημαίνει ότι είτε έχεις παλιό CCCP, ή ότι έχεις "χαλάσει" τη σωστή του εγκατάσταση στο pc σου.
AnimeNewbie έγραψε:
Καποιο batch αγαπητο stuff θα βγει διοτι ειναι λιγο επιπονο το dling 1-1 τα επεισοδια.
Το δουλεύουμε, μιας και κακώς το αφήσαμε τόσο πολύ και πλέον έχει γίνει πραγματικά πολύ δύσκολο να μαζευτούνε όλες οι διορθώσεις και να περαστούν σε v2/3/... και να μπουν σε batch.
Είναι πάντως ψηλά στις προτεραιότητές μας. Και για να μιλήσω με νούμερα, το πρώτο batch θα είναι η 1η σεζόν, επεισόδια 1-48, και αυτή τη στιγμή είναι έτοιμα μόλις τα πρώτα 4...
xamergt έγραψε:
Μια χαρα το βλεπω εγω,μηπως ειδες λαθος βιντεο εσυ?
Όχι, έχει δίκιο ο φίλος. Ούτε σε μένα το εμφανίζει και μου λέει ότι περιέχει περιεχόμενο από το TV Tokyo και γι' αυτό δεν μπορούμε να το δούμε.
Πιθανότατα να το βλέπεις μόνο εσύ, επειδή είσαι και ο uploader. _________________ Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum!Τα greeklish απαγορεύονται! Διαβάστε το Playback FAQ Feeling... nauseous already? Wait to see my anime list first...
And remember, fansubbing is NOT serious business...
Όχι, έχει δίκιο ο φίλος. Ούτε σε μένα το εμφανίζει και μου λέει ότι περιέχει περιεχόμενο από το TV Tokyo και γι' αυτό δεν μπορούμε να το δούμε.
Πιθανότατα να το βλέπεις μόνο εσύ, επειδή είσαι και ο uploader.
Ακριβώς αυτό...
Μήπως να το ανεβάσεις σε άλλο video-hoster για να το δούμε;; _________________
Ένταξη: 12 Φεβ 2011
Δημοσιεύθηκε: Τετ Απρ 04, 2012 8:59 pm
Τίτλος:
Gpower2 έγραψε:
xamergt έγραψε:
Μια χαρα το βλεπω εγω,μηπως ειδες λαθος βιντεο εσυ?
Πιθανότατα να το βλέπεις μόνο εσύ, επειδή είσαι και ο uploader.
εχει δικιο ο gpower,και απ τη στιγμη που στο μπλοκαρε αν ανεβασεις 1-2 βιντεο απο anime ετοιμασου για ban στο προφιλ του yotube σου!^^
(το εχω παθει κι εγω πολλες φορες,οχι μονο απο ανιμε αλλα κι απο τραγουδια) _________________
το βιντεο δεν επαιζε για καποιο λογο στο daily motion.μονο οταν ειχα τον κερσορα πανω στη μπαρα του χρονου εδειχνε σε μικρογραφεια τι παιζει το ταδε δευτερολεπτο κι ετσι καταλαβα ποια σκηνη εννοουσες!πραγματι ηταν πολυ φοβερη σκηνη! _________________
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας