Posted: Tue Oct 09, 2007 6:19 pm
Post subject:
xHATEBREEDx wrote:
Θα προτιμησω να λειψει η αμερικανια απο τα anime releases μας, ομως στα ατομα που θελουν να μεταφρασουν και να ετοιμασουν τα επεισοδια, ωστε να τα ανεβασουν καπου, μπορουν να ψαχτουν λιγακι μεσα στην κατηγορια Τεχνικη Υποστηριξη, και εκει θα βρουν ολα τα απαιραιτητα εργαλεια, τοσο για την μεταφραση, οσο και για το encoding
...δηλαδή όποιοι θέλουν μπορούν να δουλέψουν πάνω στο συγκεκριμένο release, να το ανεβάσουν σε κάποιον ελληνικό tracker και να μας δώσουν το link για όποιον ενδιαφέρεται. Έτσι θα είναι όλοι ευχαριστημένοι! _________________ Brighter Death Now エルゴ プラクシー
死の代理人
Ergo Proxy
The Agent Of Death
Quote from Mentar: "The day I release h264 in an .avi container is the day I quit encoding..."
t3h Master of Lolis ~ Now with MOAR kawai-ness ~ moé rulz ~ lol
Δεκτό.
BTW όταν μιλάω για βεληνεκές εννοώ τα 5 mil $ που έσκασαν οι παραγωγοί και το γεγονός ότι οι περισσότεροι ηθοποιοί του Hollywood, πέρα από την ταρίφα πληρώνονται με ποσοστά επί των πωλήσεων. Όσο αναφορά τις μεταγλωττίσεις animation τουλάχιστον.
(Από περιοδικό γνωστού Video Club) _________________
When captured birds grow wiser, they try to open the cage with their beaks. They don't give up, because they want to fly again ...
Posted: Fri Mar 30, 2012 11:52 pm
Post subject: post μετά από 5 χρόνια; ανασταίνω και νεκρούς !
Σήμερα το είδα μαζί με την ταινία και μου άρεσε αρκετά. Δεν νομίζω πως θα ταίριαζε japanese dub στη συγκεκριμένη σειρά... Τα αγγλικά μια χαρά της πάνε. _________________
Click here to see the hidden message (It might contain spoilers)
δεν το θεωρώ καν επιλογή αυτό το anime...
για τον απλό μα και κύριο λόγο τον samuel jackson που κάνει τον κολλητό του αφρο.....
δεν φτάνει που τον βλέπουμε σε όλες τις ταινίες. θα τον ακούμε κιόλας σε anime???
Ο τύπος είναι ο απόλυτος ΣΠΑΣΑΣ και πιστεύω ότι είναι ο λόγος που αυτό το project είναι ιδιαίτερα δύσκολο.Μιλάει ακαταπαύστα!!!
Θυμάμαι χαρακτηριστικά τον Afro να του λέει πάρα πολλές φορές ΣΚΑΣΕ!!!
Παρόλο που το anime έχει δράση,έντονες αλλά και συγκινητικές στιγμές η φλυαρία εκείνου του χαρακτήρα το κάνουν (μαζί με το Ghost in the Shell και ένα δυο ακόμα) από τα πιο δύσκολα projects για τα ελληνικά δεδομένα. _________________ Don't you feel the rush...??
Click here to see the hidden message (It might contain spoilers)
Πατώντας στην υπογραφή μου μπορείτε να μεταφερθείτε στο group μου στην anidb...
Εκεί κατοχυρώνω ότι anime έχω ξεκινήσει και είναι σχετικά δυσεύρετο,όποιος έχει κάτι που δεν είναι κατοχυρωμένο και θέλει να το κάνει εγγραφή ας μου στείλει ένα pm...
Ήδη έχω συγκεντρώσει υλικό από tv rips και σκοπεύω σύντομα να ξεκινήσω ακόμη περισσότερα projects με ελληνική μεταγλώττιση...
All times are GMT + 2 Hours Goto page Previous1, 2
Page 2 of 2
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum