Για όσους θέλουν να ξέρουν, το Tenrou Island Arc τελειώνει στο 122 επεισόδιο. Και μετά από αυτό στο 123 αρχίζει το X791 arc. (Και ίσως εκεί πετάξει filler. Λογικό μου ακούγεται.)
(Έχω μείνει με μία απορία σε ένα θεματάκι. Φαντάζομαι θα το μάθουμε αργότερα ή πολύ αργότερα ...)
Από που γνωρίζονται Zeref και Natsu (o Natsu δεν τον θυμάται βέβαια), και πως το φουλάρι του Natsu τον προστάτεψε (σε προηγούμενo επεισόδιo) από την επίθεση του Zeref ; ... πως τα φέρνει και πως τα καταφέρνει ο φωτιάς, μπλέκετε στα απίθανα κάθε φορά χεχε ...
_________________ Θα ήθελα να ήμουν και εγώ ένας Anime χαρακτήρας – με υπερδυνάμεις σαν του Natsu, αναπτήρας !
Να είχα φλόγες στα μανίκια, ο κρυμμένος μου άσος. – Να ‘παιρναν φωτιά τα pads του mpc πάντα με θράσος ...
(Έχω μείνει με μία απορία σε ένα θεματάκι. Φαντάζομαι θα το μάθουμε αργότερα ή πολύ αργότερα ...)
Από που γνωρίζονται Zeref και Natsu (o Natsu δεν τον θυμάται βέβαια), και πως το φουλάρι του Natsu τον προστάτεψε (σε προηγούμενo επεισόδιo) από την επίθεση του Zeref ; ... πως τα φέρνει και πως τα καταφέρνει ο φωτιάς, μπλέκετε στα απίθανα κάθε φορά χεχε ...
Όσο για τον Natsu που λες:
Όλοι μας έχουμε την ίδια απορία μιας και δεν γνωρίζουμε τίποτα για το παρελθόν του Natsu, o Igneel κάτι θα ήξερε και του έδωσε αυτό το φουλάρι
Οπως πάντα η δουλειά σας απίθανη!
Έτσι συνεχίστε... _________________
Eιδα μαζι 116-120
Πωρωση οπως λεει ο Natsu.Παιδια συνεχιστε την προσπαθεια!
Ηθελα το final battle με τον Hades να ειχε τον makarov για να παρει το αιμα του πισω.
Γενικα ηταν το καλυτερο αρκ που ειδα
Ρε παιδες εγω εχω μια απορια............ οταν ο Natsu εφαγε τισ φωτιες απο τον kami-shleyer τον νηκισε με αυτες............... τωρα αυτη η δυναμη που πηγε οεο????
Αυτή δεν ήταν Μαγεία Dragon Slayer, οπότε φαντάζομαι ότι δεν μπόρεσε να την αφομοιώσει, όπως και το Etherion που είχε φάει στον Πύργο του Παραδείσου.
Ωστόσο, η Μαγεία Dragon Slayer του Luxus πιθανότατα να είναι συμβατή με τη δικιά του, κι έτσι μπόρεσε να την αφομοιώσει.
Άλλωστε, αυτά θα τα δούμε και στην πορεία, ας μην προτρέχουμε... _________________ Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum!Τα greeklish απαγορεύονται! Διαβάστε το Playback FAQ Feeling... nauseous already? Wait to see my anime list first... And remember, fansubbing is NOT serious business...
Eπισης ειναι η ιδεα μου η το σχεδιο του Gildartz εχει αλλαξει κατα πολυ στο προσωπο τουλαχιστον απο το ξεκινημα της μαχης του με τον Bluenote?Εμοιαζε με εναν χαρακτηρα του op αλλα τωρα οχι τοσο.
Eπισης ειναι η ιδεα μου η το σχεδιο του Gildartz εχει αλλαξει κατα πολυ στο προσωπο τουλαχιστον απο το ξεκινημα της μαχης του με τον Bluenote?Εμοιαζε με εναν χαρακτηρα του op αλλα τωρα οχι τοσο.
Μάλλον έχεις κάποιο δίκιο...Όταν πρωτοεμφανίστηκε έμοιαζε με τον Shanks.Τώρα έχει περισσότερες "γωνίες"... _________________ Το avatar μου τα λεει ολα....
Παντος δεν ηταν και πολυ καλη η μαχη του με τον bluenote, περιμενα περισσοτερα!
Παντος guys αν ξεκινησουμε ενα άνιμε στα ιαπωνικα δεν γινεται μετα απο x επεισοδια να το δεις στα αγγλικα.Οσα και να μου εδιναν εγω δεν θα το εβλεπα!
Ασχετο αλλα περιεργως το dbz στα αγγλικα μου αρεσει καλυτερα.
Το 121 θα βγει αύριο λόγω προσωπικών υποχρεώσεων. Ευχαριστούμε για την κατανόηση. _________________ Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum!Τα greeklish απαγορεύονται! Διαβάστε το Playback FAQ Feeling... nauseous already? Wait to see my anime list first... And remember, fansubbing is NOT serious business...
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας