Φίλε sicarius μέσα σε 4 ώρες δεν υπάρχει περίπτωση να ανταποκριθεί κάποιος.
Εγώ κάνω seed το HD αλλά το SD σβήστηκε λόγω χώρου.
Αν κάποιος το έχει, θα ανταποκριθεί όταν μπορέσει. _________________ Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum!Τα greeklish απαγορεύονται! Διαβάστε το Playback FAQ Feeling... nauseous already? Wait to see my anime list first... And remember, fansubbing is NOT serious business...
αν μπορει καποιος να seedarei το High School Of The Dead και τα DragonBall Kai τα επεισοδια 55-67 & 68-97 τα HD .. ευχαριστω
Το HOTD γίνεται seed από seedbox. Στα άλλα θα πρέπει να κάνεις λίγη υπομονή... _________________ Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum!Τα greeklish απαγορεύονται! Διαβάστε το Playback FAQ Feeling... nauseous already? Wait to see my anime list first... And remember, fansubbing is NOT serious business...
αν μπορει καποιος να seedarei το High School Of The Dead
100 kb/s ( ...μέχρι 100 kb/s δηλαδή ) από μένα - μέχρι το βράδυ, ελπίζω να βοηθήσουν ... _________________ Θα ήθελα να ήμουν και εγώ ένας Anime χαρακτήρας – με υπερδυνάμεις σαν του Natsu, αναπτήρας !
Να είχα φλόγες στα μανίκια, ο κρυμμένος μου άσος. – Να ‘παιρναν φωτιά τα pads του mpc πάντα με θράσος ...
Για σας εγώ αυτήν την στιγμή seedaro 15 επεισόδια fairy tail και θα ήθελα να παρακαλέσω να seedaroun και αυτοί που τους τα δίνω για να μπορέσουν και άλλοι να παρακολουθήσουν αυτήν την καταπληκτική σειρά . Ευχαριστώ.
Παιδια δεν μπορει κανεις να σεινταρει γιατι εμενα μου κατεβαινουν πολυ αργα τα πρωτα επεισοδια και βλεπω να σειταρουν μονο 4-5 ατομα σεινταρω και εγω οταν τα κατεβαζω αλλα βοηθεια SEED ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΤΟ FAIRY TAIL
Γίνε αν θες λίγο πιο συγκεκριμένος και πες σε ποια επεισόδια ακριβώς θες. _________________ - Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum. - Μη χρησιμοποιείτε greeklish στις απαντήσεις σας. - Για πληροφορίες των projects, πηγαίνετε στοProject Info. - Για τα releases, επισκεφθείτε τονTracker - Downloads.
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας