Το επεισόδιο 19 είναι έτοιμο. Κολλάει σε εμένα (που κάνω τις διορθώσεις).
Κάθε Σ/Κ κάτι τυχαίνει και δυστυχώς δεν το τελείωσα ακόμα.
Θα προσπαθήσω να γίνει το rls τουλάχιστον μέχρι το επόμενο σ/κ.
Σας ευχαριστώ όλους για την κατανόηση και την στήριξη σας. _________________
Παλικαρια ευχαριστουμε για το νεο release του αγαπημενου μας grendizer..Ακομα δεν το πιστευω πως εχουμε την δυνατοτητα να βλεπουμε τη συνεχεια του παιδικου που μεγαλωσαμε..κ παλι ενα μεγαλο μπραβο!!!
Να'στε καλά μάγκες! Το περιμέναμε πως και πως! Το μαγικό 20λεπτο του κάθε επεισοδίου που ξαναγινόμαστε για λίγο πιτσιρίκια! Καλή δύναμη και καλή συνέχεια!
Πολυ καλο το νεο επεισοδιο κ σιγουρα παρακατω θα υπαρχουν ακομα καλυτερα..Κατα τη γνωμη μου το καλυτερο επεισοδιο μεχρι τωρα ειναι το 12 εκει που πιανουν αιχμαλωτο τον Daisuke κ τους ξεφευγει..
Ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια.
Προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο σε όσο γίνεται πιο σύντομο διάστημα.
Δεν μπορούμε να σας υποσχεθούμε ακόμα εβδομαδιαία releases αλλά θα προσπαθήσουμε να κινούμαστε, όσο μας το επιτρέπουν οι δυσκολίες των επεισοδίων καθώς και οι υποχρεώσεις μας, σε 1 με 2 επεισόδια/μήνα τουλάχιστον. _________________
Ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια.
Προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο σε όσο γίνεται πιο σύντομο διάστημα.
Δεν μπορούμε να σας υποσχεθούμε ακόμα εβδομαδιαία releases αλλά θα προσπαθήσουμε να κινούμαστε, όσο μας το επιτρέπουν οι δυσκολίες των επεισοδίων καθώς και οι υποχρεώσεις μας, σε 1 με 2 επεισόδια/μήνα τουλάχιστον.
Και μετά λένε ότι εγώ τρολλάρω τον κόσμο σε αυτό το forum... _________________
Και πάλι μπράβο και ευχαριστούμε πολύ! Αφήνω τις ευχαριστίες για να ρωτήσω ξανά γιατί είμαι περίεργος...... Πάλι αλλάξανε τα μαλλιά του Daisuke... Έλα πείτε κάτι ξέρετε έτσι???
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας