Πρώτον από την στιγμή που δεν ξέρεις πως βγαίνουν τα raw επάνω μην το ψάχνεις το θέμα(δεν ειναι χάκερ πίστεψέ με). Δεύτερον ξεφεύγουμε από το θέμα της συζήτησης του thread και τρίτον stop being a newfag tsundere.U got powned!!!
ΟΚ τότε....πάντως θα ήθελα να μάθω πώς κυκλοφορούν τα raw για να μπορώ να καταλάβω τι γίνεται στην πραγματικότητα αν δεν ισχύει αυτό που πιστεύω..
Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω! Πως γίνετε; Μα το Megaupload ήταν ένα site το οποίο οι χρήστες ανεβάζουν αυτό που ανεβάζουν σε σέρβερς. Και το μόνο που κάνουν οι Administrators σε πολύ γενικές γραμμές είναι να κάνουν μία συντήρηση σε αυτούς τους σερβερς και τα τσεπώνουν μια χαρά από τους χρήστες! _________________ Τα Wallpapers μου Μy Anime List
Ήδη ξεκίνησε πόλεμος στο Internet.
Μετά την παγκόσμια μέρα διαμαρτυρίας κατά του SOPA/PIPA, διάλεξαν οι αμερικάνικες αρχές να "τρομοκρατήσουν" ολόκληρο το διαδίκτυο κλείνοντας το MU. Σε αντίποινα του κλεισίματος, μια παγκόσμια ομάδα χάκερς, οι Anonymous έριξαν την σελίδα του υπουργείου δικαιοσύνης των ΗΠΑ καθώς και επίσημες σελίδες μεγάλων δισκογραφικών εταιριών. Αποκορύφωμα είναι πως από τις 3 τα ξημερώματα έριξαν και το fbi.gov.
Posted: Fri Jan 20, 2012 3:29 pm
Post subject:
venezouelas wrote:
lexalkon wrote:
Here their names...http://judiciary.house.gov/issues/Rogue%20Websites/List%20of%20SOPA%20Supporters.pdf
Σαν καλός καμενος θα τους σημειωσω εγω στο δικο μου μν μειτε σε κοπο. μονο φοτογραγιες σε pm στειλτε μου με το ονομα τους! _________________ Μου αρέσουν πολύ οι γρίφοι
ο Αϊνστάιν είπε:
Υπάρχουν 2 κατηγοριες ανθρώπων:
1 οι εφυείς που λύνουν τους γρίφους και
2 οι μεγαλοφυείς που τους δημιουργούν.
Συγγνώμη ρε φίλε μου πώς φτάνουν τα raw επεισόδια σε ένα site όσον αφορά anime για να τα μετάφρασει ένα άλλο site το οποίο δεν φταίει όσο εκείνος τα διακίνει χωρίς άδεια της εταίρειας που της ανήκουν τα συγκεκριμένα;Αυτός που τα ανεβάζει δεν είναι χάκερ;...δεν νομίζω να είναι από την εταιρεία που φτιάχνει το συγκεκριμένο anime εκτός αν ανεβάζει η ιδία η εταιρεία και τα κατεβάζουν...τότε δεν αποτελεί παραβίαση δικαιωμάτων από την στιγμή που επιτρέπει η ίδια εταιρεία και δίνει το δικαίωμα αυτό.
Ας σου απαντήσω καλύτερα εγώ σε αυτό, μιας και η απάντηση είναι σχετικά σύντομη, οπότε δε θα βγούμε πολύ off topic. Τα raw κυκλοφορούν στο Internet είτε επειδή κάποιοι αναλαμβάνουν να κάνουν capture από την Ιαπωνική τηλεόραση, είτε επειδή κάνουν rip κάποιο DVD ή bluray. Υπάρχουν και άλλες πηγές υποθέτω, αλλά οι πιο συνηθισμένες είναι αυτές. Το άτομο που τα κάνει αυτά λέγεται είτε capper είτε riper, αλλά προς θεού, δεν μπορούμε να τον πούμε χάκερ. Οι χάκερς από την άλλη είθισται να εντοπίζουν τρύπες που υπάρχουν στα συστήματα και έχουν πρόσβαση σε αυτά. Όπως καταλαβαίνεις είναι εντελώς διαφορετικά πράγματα. Τώρα το πόσο νόμιμη είναι η "δουλειά" του capper, είναι ένα άλλο ζήτημα, από ηθικής πλευράς πάντως από την ώρα που δεν εμπορεύονται το raw, εγώ προσωπικά δεν μπορώ να τους καταλογίσω κάποια κατηγορία. Απλώς μοιράζονται μαζί μας κάτι που αυτοί βλέπουν στην τηλεόρασή τους δωρεάν στην Ιαπωνία.
Επειδή τώρα το είδα ,σε ευχαριστώ Geutella για την επεξήγηση....
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum