Θα ήθελα να μάθω πότε θα κυκλοφόρησει το επεισόδιο 108;Έχω μεγάλη αγωνία και τα αγγλικά που υπάρχουν δεν τα μπορώ γιατί τα δικά σας είναι πολύ καλύτερα σε θέμα ποιότητας....
Ένταξη: 12 Δεκ 2007
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Ιαν 15, 2012 4:07 pm
Τίτλος:
Είμαι σίγουρος ότι η ομάδα του Fairy Tail κάνει ότι μπορεί για να έχετε επεισόδιο πολύ σύντομα. Άλλωστε μην ξεχνάτε ότι είναι Κυριακή και συνήθως αυτή είναι η μέρα των releases. Επομένως κάντε λίγη υπομονή και θα ανταμοιφθείτε!!! _________________
Πολλοί από εμάς περιμένουμε πιστεύω!
Ούτε εγά τα έχω δει τα καινούργια γιατί μου αρέσει να τα βλέπω στα ελληνικά και μου αρέσει εννοείτε η δουλειά που κάνει η Animeclipse! _________________
Δυστυχώς δεν προλαβαίνουμε να τα βγάλουμε σήμερα...
Δεσμεύομαι για αύριο όμως. _________________ Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum!Τα greeklish απαγορεύονται! Διαβάστε το Playback FAQ Feeling... nauseous already? Wait to see my anime list first... And remember, fansubbing is NOT serious business...
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας