Ρε μάγκες,εδώ κάνουμε αγώνα το μισό FilleroNaruto και όλο το Shippuuden,να σας πείσουμε (γκόμενες Included) οτι το παιδί είναι badass,τόσο που όταν πάει για κατούρημα δεν πλένει τα χέρια του μετά και πως πούλησε την ψυχή του στον διάολο ωσάν άλλος Faust,για το power να σκοτώσει Itachi. Εκεί σαν τις παρατημένες γκόμενες οτι είναι καλός,τι να κάνουμε μαθαίνει την αλήθεια και θέλει να καταστρέψει το χωριο,πάλι οχι εσείς. Ρε μαύρο Soosanoo,Black Chakra,Secret Uchiwa tecniques. Τι άλλο ρε παιδιά να καταλάβετε ότι είναι κωλόπαιδο που κάνει σούζες με το XT χωρίς κράνος;
Πατώντας στην υπογραφή μου μπορείτε να μεταφερθείτε στο group μου στην anidb...
Εκεί κατοχυρώνω ότι anime έχω ξεκινήσει και είναι σχετικά δυσεύρετο,όποιος έχει κάτι που δεν είναι κατοχυρωμένο και θέλει να το κάνει εγγραφή ας μου στείλει ένα pm...
Ήδη έχω συγκεντρώσει υλικό από tv rips και σκοπεύω σύντομα να ξεκινήσω ακόμη περισσότερα projects με ελληνική μεταγλώττιση...
Εκεί κατοχυρώνω ότι anime έχω ξεκινήσει και είναι σχετικά δυσεύρετο,όποιος έχει κάτι που δεν είναι κατοχυρωμένο και θέλει να το κάνει εγγραφή ας μου στείλει ένα pm...
Ήδη έχω συγκεντρώσει υλικό από tv rips και σκοπεύω σύντομα να ξεκινήσω ακόμη περισσότερα projects με ελληνική μεταγλώττιση...
συνφωνα με το mangastream οχι..και απο οτι βλεπω ουτε εκει στο τζαπαν δεν ξερουν ποτε θα ειναι το επομενο...μπορει και μετα τα χριστουγεννα μπορει και πριν..μας τρολλαρανε για τα καλα τα τζαπανια..
Τι Son Goku μωρέ μας λέει??
Ότι να ναι...
Κατά τα άλλα ψιλομέτριο πάλι και υποψιάζομαι πως θα τον προδώσει το bijuu όταν το απελευθερώσει... _________________ Don't you feel the rush...??
Λοιπόν παιδιά τέρμα η τελική κίνηση που θα κάνει κομματάκια Tobi-Madara-Sasuke και τα άλλα τα παιδιά είναι το Rasen-Kamehamehaaaaaa!!!!
Δεν με πειράζει να βάλει κάτι από Dragonball σαν tribute μιας και ήταν καμένος{είναι και εμπορικός δανεισμός} αλλά ΤΟΣΟ προκλητικά?!
Από κει και πέρα καλά το πάει και κέρδισε το ενδιαφέρον μου το θέμα. E θα δούμε τον Ναρούτο να μαζεύει τα tailed beast τον Τοβι να τα κλάνει,και τότε θα σκάσει ο υπερτούμπανο{από το τίποτα} Σάσκε και θα χαλάσει τα σχέδια του Ναρούτο!
Δεν βάζει κάτι από Dragonball. Οι χαρακτήρες του Dragonball βασίζονται στο Κινέζικο μυθιστόρημα του 16ου αιώνα "Journey to the West", το οποίο δεν είναι ιδιοκτησία ούτε του Toriyama, αλλά ούτε και της Shueisha.
Επίσης ήδη είδαμε 2 χαρακτήρες από το "Journey to the West", τα αδέρφια Ginkaku και Kinkaku. Δεν είναι η πρώτη φορά που χρησιμοποιείται το "Journey to the West" από τον Kishimoto ως πηγή ονομάτων.
Οπότε αδικαιολόγητη η δυσαρέσκεια σας Evian Teos και Razi3L. _________________
Δεν βάζει κάτι από Dragonball. Οι χαρακτήρες του Dragonball βασίζονται στο Κινέζικο μυθιστόρημα του 16ου αιώνα "Journey to the West",
Επίσης ήδη είδαμε 2 χαρακτήρες από το "Journey to the West", τα αδέρφια Ginkaku και Kinkaku. Δεν είναι η πρώτη φορά που χρησιμοποιείται το "Journey to the West" από τον Kishimoto ως πηγή ονομάτων.
Εγω προσωπικα δεν το ηξερα αυτο οποτε οκ οσον αφορα το goku. Απο εκει και περα....το chapter ηταν καλο, καθως θεωρω οτι ειναι μια εισαγωγη(οπως πιθανον θα ειναι τα επομενα 3-4-5 chapters) πριν τη μεγαλη "εκρηξη".....με το kyuubi να δινει τη δυναμη του στον naruto, τον sasuke να μπαινει στη μαχη, και γενικοτερα να γινεται της τρελης.....
Δεν βάζει κάτι από Dragonball. Οι χαρακτήρες του Dragonball βασίζονται στο Κινέζικο μυθιστόρημα του 16ου αιώνα "Journey to the West", το οποίο δεν είναι ιδιοκτησία ούτε του Toriyama, αλλά ούτε και της Shueisha.
Οπότε αδικαιολόγητη η δυσαρέσκεια σας Evian Teos και Razi3L.
Έχεις δίκιο,μόλις είπες Journey to the west θυμήθηκα το αντίστοιχο tag στο anidb στο SF Saiyuuki Starzinger εδώ...
Συγκεκριμένα αναφέρει χαρακτηριστικά...
Παράθεση:
Journey to the West is a classic Chinese mythological novel. It was written during the Ming Dynasty based on traditional folktales. Consisting of 100 chapters, this fantasy relates the adventures of a Tang Dynasty priest Sanzang and his three disciples, Monkey, Pig and Friar Sand, as they travel west in search of Buddhist Sutra. Several anime are loosely based on its story, most famously Dragon Ball.
Βέβαια δεδομένου πως το Dragon Ball είναι το πιο γνωστό είναι νομίζω λογικό να πάει το μυαλό μας κατευθείαν εκεί... _________________ Don't you feel the rush...??
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας