Timeskip και επίσημα λοιπόν.
Δεν μπορώ να περιμένω άλλο,θέλω να δω το πλήρωμα πάλι μαζι αλλά αν και μάλλον θα είμαστε κοντά στο manga, πως θα συνεχιστεί? Με fillers για να προχωρήσει?
Δεν είναι ώρα για fillers τώρα που η σειρά είναι στο peak.
Έχω ξαναπεί τη γνώμη μου.Καλύτερα να το κόβανε τελείως για κάνα χρόνο.Το προτιμώ από το να βλέπω συνέχεια τρικ για να το τρενάρουνε όσο μπορούνε.
Και πραγματικά ώρες,ώρες μου 'ρχεται να βάλω και πάλι παλιά επεισόδια και να τα ξαναδώ.Φοβερές αναμνήσεις μας έχει δώσει αυτή η σειρά.
Έχω καταενθουσιαστεί.
Τρελάθηκα με το επεισόδιο.Από ότι φαίνεται τις καλύτερες μέρες της σειράς δεν τις έχουμε δει ακόμη.Το One Piece είναι όαση για τις σειρές του είδους.Ενώ τα άλλα σούνεν γενικώς έχουν χάσει το ενδιαφέρον τους, το One Piece, ακόμα σου κρατάει το ενδιαφέρον ακόμα και μετά από 500 επεισόδια.Δεν είμαι σίγουρος αλλά μάλλον σε όλη τη διάρκεια του επισοδείου πρέπει να χαμογελούσα από ευχαρίστηση.
Το καινούργιο opening αν και μου φάνηκε αδιάφορο στην αρχή(νόμιζα ότι το ...bone to be wild είναι καλύτερο), τελικά μου αρέσει αρκέτά μετά από 2,3 φορές που το άκουσα.
Και οι νέες εμφανίσεις μου άρεσαν αρκετά.Οι Ζορο,Ναμι και επιτέλους ο Λουφι δείχνουν super cool.Tον Φρανκυ πρέπει να τον ξαναδώ.Τσοπερ and Sanji are OK.
Για τον Μπρουκ δεν είμαι σίγουρος αν όλα αυτά τα μπιχλιμπίδια τα έχει μόνιμα ή μόνο για τη συναυλία.Για τον Usopp είμαι περίεργος να δω αν ο Oda του έχει αλλάξει και χαρακτήρα από φοβητσιάρη σε brave hero(λες?).Η μόνη μου ένσταση είναι η Ρομπιν.Πριν μου έρεσε καλύτερα.Το στυλ της σοβαρής κυρίας της πάει περισσότερο.
Ωραίες φάσεις και στο επεισόδιο.
1)Η αρχή με το Λουφι και το καπέλο.
2)Ο Ζορο φτάνει πρώτος...
3)Οι γελοίες φάτσες των ψεύτικων strawhats.
4)H απόβαση του Σαντζι
5)Bone to be Wild
6)Ussop and Nami united.
Posted: Thu Oct 06, 2011 11:22 am
Post subject:
Ακόμα δεν έκατσα να το δω αλλά θα γίνει και αυτό και είμαι σίγουρος ότι θα τα σπάει.
Βασικά ο μεγαλύτερος μου ενθουσιασμός είναι ότι το ξεκίνησαν ΑΜΕΣΩΣ και δεν έκαναν τα καλά του manga που έκανε διάλειμμα ένα μήνα ή να το γέμιζαν με φίλλερ (λέγεμε Naruto σε Naruto Shippuuden)
Πάμε για άλλα! _________________
Και τα ρέστα μου στο παρακάτω:
Click here to see the hidden message (It might contain spoilers)
Και μόνο τα "γεμίσματα" εντός του επεισοδίου που εμπλουτίζουν το περιεχόμενο μας φτάνουν παιδιά. Και έχουν μάθει αρκετά την σειρά πλέον, οπότε είναι και θυμίζουν πολύ κάτι που θα έγραφε κι ο Oda. Δείτε οι manga readers τα επεισόδια και θα καταλάβετε
Έχω καταενθουσιαστεί.
Τρελάθηκα με το επεισόδιο.Από ότι φαίνεται τις καλύτερες μέρες της σειράς δεν τις έχουμε δει ακόμη.Το One Piece είναι όαση για τις σειρές του είδους.Ενώ τα άλλα σούνεν γενικώς έχουν χάσει το ενδιαφέρον τους, το One Piece, ακόμα σου κρατάει το ενδιαφέρον ακόμα και μετά από 500 επεισόδια.Δεν είμαι σίγουρος αλλά μάλλον σε όλη τη διάρκεια του επισοδείου πρέπει να χαμογελούσα από ευχαρίστηση.
Αυτη ειναι και η μεγαλη αληθεια. Το μοναδικο που το βλεπεις, το ξαναβλεπεις και το ξαναβλεπεις χωρις να βαριεσαι. Ουτε οτι να ναι fillers και συμβαδιζει(κατα τη γνωμη μου)στο ιδιο επιπεδο με το manga που δεν το βλεπουμε και πολυ σε "μεγαλες" σειρες
NOA wrote:
Εχασε ο zoro το ματι του? ξενερωμα...
Spoiler!!!! Aν και έχω δει το επισόδειο Το οποίο ήταν για άλλη μια φορά...
ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΌ! Από τι φαίνεται oι έγιναν αρκετά δυνατοί oι mugiwara pirates όπως παρατηρήσαμε μόνο από τις ικανότητες του LUffy, Zoro, Nami και Ussop(και ακόμη δεν έχουμε δει τίποτα ). Αναρωτιέμαι στο επόμενο επισόδειο τι θα μας δείξει ο Franky και τα υπόλοιπα μέλη! Μείνετε συντονισμένοι
παιδιά θέλω τα επεισόδια από την σειρά χωρίς αγγλικούς υπότιτλους...απλά να ακούγεται μόνο ο ιαπωνικός ήχος...raw episodes νομίζω πως λέγονται...που μπορώ να τα βρω?
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum