Έχω καταενθουσιαστεί.
Τρελάθηκα με το επεισόδιο.Από ότι φαίνεται τις καλύτερες μέρες της σειράς δεν τις έχουμε δει ακόμη.Το One Piece είναι όαση για τις σειρές του είδους.Ενώ τα άλλα σούνεν γενικώς έχουν χάσει το ενδιαφέρον τους, το One Piece, ακόμα σου κρατάει το ενδιαφέρον ακόμα και μετά από 500 επεισόδια.Δεν είμαι σίγουρος αλλά μάλλον σε όλη τη διάρκεια του επισοδείου πρέπει να χαμογελούσα από ευχαρίστηση.
Το καινούργιο opening αν και μου φάνηκε αδιάφορο στην αρχή(νόμιζα ότι το ...bone to be wild είναι καλύτερο), τελικά μου αρέσει αρκέτά μετά από 2,3 φορές που το άκουσα.
Και οι νέες εμφανίσεις μου άρεσαν αρκετά.Οι Ζορο,Ναμι και επιτέλους ο Λουφι δείχνουν super cool.Tον Φρανκυ πρέπει να τον ξαναδώ.Τσοπερ and Sanji are OK.
Για τον Μπρουκ δεν είμαι σίγουρος αν όλα αυτά τα μπιχλιμπίδια τα έχει μόνιμα ή μόνο για τη συναυλία.Για τον Usopp είμαι περίεργος να δω αν ο Oda του έχει αλλάξει και χαρακτήρα από φοβητσιάρη σε brave hero(λες?).Η μόνη μου ένσταση είναι η Ρομπιν.Πριν μου έρεσε καλύτερα.Το στυλ της σοβαρής κυρίας της πάει περισσότερο.
Ωραίες φάσεις και στο επεισόδιο.
1)Η αρχή με το Λουφι και το καπέλο.
2)Ο Ζορο φτάνει πρώτος...
3)Οι γελοίες φάτσες των ψεύτικων strawhats.
4)H απόβαση του Σαντζι
5)Bone to be Wild
6)Ussop and Nami united.
EPIC EPIC EPIC
ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ
Και παιδιά πολύ καλή η εκπομπή.Μπράβο.