Αναμένοντας τη συνέχεια... _________________ Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum!Τα greeklish απαγορεύονται! Διαβάστε το Playback FAQ Feeling... nauseous already? Wait to see my anime list first... And remember, fansubbing is NOT serious business...
Νομίζω πως μέχρι στιγμής έχει εξελιχθεί ιδανικά (παρά τα flashback)...
Ελπίζω να μην μας απογοητεύσει η συνέχεια μιας και ο Madara έχει γίνει πολύ τούμπανο και υποψιάζομαι πως θα τα κάνει μαντάρα στις μάχες που θα ακολουθήσουν... _________________ Don't you feel the rush...??
Πατώντας στην υπογραφή μου μπορείτε να μεταφερθείτε στο group μου στην anidb...
Εκεί κατοχυρώνω ότι anime έχω ξεκινήσει και είναι σχετικά δυσεύρετο,όποιος έχει κάτι που δεν είναι κατοχυρωμένο και θέλει να το κάνει εγγραφή ας μου στείλει ένα pm...
Ήδη έχω συγκεντρώσει υλικό από tv rips και σκοπεύω σύντομα να ξεκινήσω ακόμη περισσότερα projects με ελληνική μεταγλώττιση...
ρε δεν νομιζω να πολεμησουν με τον ιτατσι και τον ναγκατο...
αλλα και να το κανουν σιγουρα θα νικησουν οι hoster...
παντως η μαχη του ναρουτο με τον σασκε θα αργησει ακομα και να ο δευτερος βγαλει τους επιδεσμους στο επομενο κεφαλαιο...
το θεμα ειναι ποιος ειναι ο κρυφος ασσος του καμπουτο...
To Naruto μετα την εισοδο Gaara ξανα στις σελιδες του εχει γινει επικο. Συναρπαστικο εδω και 2-3 βδομαδες και δεν μπορω να περιμενω το επομενο Chapter. Καλογραμμενο,ζυγισμενο περναει τα συναισθηματα του πατερα του Gaara και γινεται ο κακος χαμος απο ξυλικι στο 2/3 του Chapter.Και μονο η εμφανιση του δυνατοτερου Shinobi που υπηρξε ποτε στην πρωτη σελιδα ανεβασε εικοσι επιπεδα το σημερινο κεφαλαιο. Φυσικα και στα επομενα Chapter θα δουμε διαλογους και προβλεψη μου,θα δουμε τελευταια σελιδα Chapter με μισο προσωπο Naruto μισο προσωπο Saske και EMG Sharingan eyes Και στους 2.
κατι μου λεει οτι αυτο το κορακι εχει να κανει με τεχνικη που θα δωσει ο itachi στον naruto και οχι οτι θα τον σκοτωσει οπως υπονοει στο μανγκα...το πολυ αλλα 2 τσαπτερακια θα εχουμε και εδω...good job!!!!
Ένταξη: 09 Μάι 2006
Δημοσιεύθηκε: Τετ Ιούλ 27, 2011 7:24 pm
Τίτλος:
Πολύ καλό chapteraki....
arislp έγραψε:
http://mangastream.com/read/naruto/30783368/1
ωραιος ο συνδυασμος talking & fighting!!!!
κατι μου λεει οτι αυτο το κορακι εχει να κανει με τεχνικη που θα δωσει ο itachi στον naruto και οχι οτι θα τον σκοτωσει οπως υπονοει στο μανγκα...
Δεν ξέρω αν τελικά θα του δώσει κάποια επιπλέον τεχνική...Πιο πιθανό νομίζω είναι το κοράκι να είναι κάτι σαν ασπίδα στο mangeku του Sasuke, όπως έκανε και με τον Sasuke μετά την μάχη τους, όπου ενεργοποιήθηκε το Amateratsu ως αντίδραση στο chakra του Madara. _________________
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας