The Truth έγραψε:
|
Ξεκίνησε το από το κεφάλαιο 37.
|
Με έσωσες. Ποιος ξεκινουσε τωρα να διαβασει κανα 2ωρο,37 Chapters? Cool...
Για τους υποτιτλους των παιδιων εχω να πω μονο ενα.
ΑΨΟΓΗ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ ΕΥΓΕ ΕΥΓΕ. Επαγγελματικη δουλεια,πραγματικα αστερια.
Για την σειρα αυτη καθαυτη εχω να πω 2 πραγματακια που αμεσως χτυπησαν στο ματι απο το πρωτο επισοδειο. Τρομερο animation και πολυ καλη δουλεια απο το Studio στην μηχανη κινησης και ιδιως στις μαχες.Νιωθεις την κινηση να ρεει και δεν εντοπιζεις σπασμωδικα καρε με το ματι. Δεν μπορω ακομη να χωνεψω πως κατι Narutobleachonepiece δεν χρησιμοποιουν τετοιες μηχανες μαχης και παλευουν να ζωγραφιζουν καρε καρε καθε χτυπημα ή παραμορφωνουν τους χαρακτηρες σε αναλογες μαχες (βλεπε Naruto vs Yahiko (Pain), Kakashi vs Kakuzu,Kouga vs Byakuya,Gintoki vs Jochiro κ.ο.κ.).
Τρομερη δουλεια εχει κανει το Studio μονο που μαλλον ξοδεψε ολα τα χρηματα του Budget στην εικονα και προσπαθει να χαλασει την σειρα με το αθλιο Synch. Ακουγα τους χαρακτηρες να μιλανε και ηθελα πραγματικα να κλεισω τον ηχο.Γιατι χαλατε την σειρα που σου δινει απο το πρωτο κιολας επισοδειο το αισθημα του Epicness που η εικονα μονη της δημιουργει? Μπορουσα να ακουσω τα γιαπωνια να παραγγελνουν πιτσες πισω απο την απεγνωσμενη φωνη της Maka και του Soul. Πραγματικα δεν πειθουν οι φωνες. Ελπιζω να διαψευστω με αυτα που γραφω.
Ξεκιναω το δευτερο επισοδειο! Τα λεμε σε λιγο και ισως αναθεωρησω καποια πραγματα για τον ηχο :-)
Και παλι ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΙΔΙΑ!
Υ.Γ. Ενταξει δεν αλλαζω γνωμη ο ηχος ειναι χαλια και στο 2τερο επισοδειο οποτε ετσι θα παει αποτι φαινεται το Synch της σειρας. Το ξερω ειμαι μιρλας αλλα οι λεπτομεριες ειναι που κανουν το κατι παραπανω...