Κατέβασα τα 1-16 επεισόδια σε SD,και τα 5 πρώτα είναι mkv ενώ τα υπόλοιπα mp4. Ξέρει κανείς τι έγινε
Υ.Γ. Πολύ καλή δουλειά για άλλη μια φορά
Η απάντηση έρχεται από παλιά.
Συγκεκριμένα, ήταν ένα μάλλον ζεστό Σάββατο, 9 Μαΐου 2009.
Όπου προτάθηκε το SD να βγαίνει σε mp4 αντί mkv, για συμβατότητα με standalone players.
Και όπως δόθηκε καπάκια το feedback, τότε, σε αρκετά standalone, το mkv δεν υποστηριζόταν ακόμα. (δεν ξέρω αν έχει αλλάξει αυτό, σε πιο πρόσφατους standalone players).
Αυτά... _________________
Ένταξη: 08 Δεκ 2006
Δημοσιεύθηκε: Δευ Ιαν 24, 2011 10:39 am
Τίτλος:
Σχετικά με το θέμα αν δίνει γάλα η συγκεκριμένη αγελάδα...
Δεδομένου ότι μιλάμε για επανέκδοση, αυτή τη στιγμή, είναι 7ο στην τηλεθέαση στην Ιαπωνία μεταξύ των animation με διαφορά από τον 8ο και πολύ μικρή από τον 6ο...
Επίσης στην πρώτη 10άδα δεν είναι καν Naruto και Bleach μέσα...
Αν αυτό για το στούντιο δεν είναι αρκετό, τότε το Bleach και το Naruto μάλλον θα έπρεπε να έχουν σταματήσει εδώ και καιρό... _________________
Και τα ρέστα μου στο παρακάτω:
Δημοσιεύθηκε: Δευ Ιαν 24, 2011 11:38 am
Τίτλος:
Από το Anime News Network τα βλέπω καθώς και τις πωλήσεις των manga (των τόμων πάντα) και τις πωλήσεις DVD και Blu-Ray από anime.
Γενικά έχω γραφτεί στο RSS των νέων τους και από εκεί βλέπω διάφορα νέα γύρω από τον κόσμο των anime κυρίως αλλά και των manga.
P.S. Το συγκεκριμένο link που σου έχω δώσει έχει το top 10.
Παρακάτω εκεί που δίνει link για το forum έχει και τα υπόλοιπα.
Εκεί μέσα βρίσκονται και τα Naruto, Bleach και Fairy Tail... _________________
Σε ευχαριστώ!!! Κάτι άσχετο εντελώς, το status στο animeclipse πως αλλάζει? μπαίνω εδώ και καιρό συμμετέχω σε συζητήσεις αλλά μένει στο 0% και starting!
Νομίζω πως ίσως και αυτή τη φορά είναι ράδιο αρβύλα. Την τελευταία φορά έλεγαν για 50 επεισόδια και πάλι συνεχίστηκε οπότε μπορεί πολύ απλά να αλλάξει ώρα προβολής. Αν όχι, θα τελειώσει στις 20 Μαρτίου στα 98 επεισόδια. Τέλος, σε παιχνίδι που βγαίνει σε λίγο καιρό για το DS και λέγεται Dragonball Kai υπάρχει και ο Buu μέσα οπότε δεν νομίζω πως υπάρχει λόγος να το κόψουν.
Στο Anime news network (και συγκεκριμένα σε αυτήν την διεύθυνση http://www.animenewsnetwork.com/encyclopedia/anime.php?id=10877&page=25 )λέει ότι για το DB KAI έχουν 99 επεισόδια,μάλλον μέχρι στιγμής,μέχρι το 91 έχουν και τίτλο.Άρα αποκλείεται οτι το DB KAI έχει 98 επεισόδια.Δείτε το για να καταλάβετε![/url]
Μάλλον το αν θα διακοπεί θα ανακοινωθεί το Φλεβάρη οπότε αν δεν ακουστεί τίποτε ως τότε θα συνεχίσει κανονικά και θα αλλάξει απλώς ώρα. Μπορεί να μπει πιο πριν από το Toriko και όλα καλά.
EDIT: Απόσπασμα από συνέντευξη της seiyuu που κάνει τη φωνή του Goku και του Gohan
Q. A message for the fans of Dragon Ball Kai
A. With regards to Dragon Ball Kai, I really want as many people as possible to see it. And, well... for example, if you're watching it (motions to camera), I'd like it if you could, for starters, invite maybe 10 of the people around you to also watch. At the very least. If you do that, it will really expand in the blink of an eye, won't it? I'm wishing for that. I mean, Dragon Ball is a global phenomenon, but I want it to spread out even more, into space... yes. Yoroshiku onegaishimasu.
Όσο περνούν οι μέρες τόσο και πιο πολλές ενδείξεις υπάρχουν που μας δείχνουν οτι ,όπως είπε και o Zetto, όλα αυτά είναι ράδιο αρβύλα .Δεν αποκλείω όμως και να σταματήσει.
Δημοσιεύθηκε: Δευ Ιαν 24, 2011 6:20 pm
Τίτλος:
Zetto έγραψε:
Γιατί να θέλει να το προωθήσει αν διακοπεί;
Μήπως ακριβώς το προωθεί για να μην το διακόψουν διαφορετικά;
(Φέρτε και άλλους να το δουν γιατί αν δεν γίνουμε πολύ δεν θα το συνεχίσουν αλλά εγώ το θέλω πολύ οπότε σας παρακαλώ... )
Κάτι σαν τις υπογραφές δηλαδή... Υπογράψτε πολλοί, για να γίνει κάτι συγκεκριμένο _________________
Εγώ θα το εκφράσω αλλιώς... Το πιο "original" Dragonball είναι το Freeza saga... Με το περισσότερο ζουμί και story και ενδιαφέρον... Από την άλλη το Buu saga είναι το πιο ωραίο λόγω μαχών προφανώς αλλά ίσως και λόγω ποιότητας γραφικών (σχεδιάστηκε αρκετά αργότερα από τα άλλα sagas καθώς παίχτηκε τελευταίο)...
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας