Απαντάω στα ποστς που έχουν σχέση με το gto αγαπητέ μου, γιατί είμαι μέλος της ομάδας που ασχολείται με το gto.
Δεν νομίζεις ότι αυτό μου δίνει το δικαίωμα να μιλάω για αυτό;
Και οι παρατηρήσεις γίνονται από όλους μας όταν γίνεται φανερό ότι, μετά τις πρώτες μια-δύο φορές που όταν μας ρώτησαν για την αργοπορία είπαμε "παιδιά, αντιμετωπίζουμε κάποιο πρόβλημα, μέρος της δουλειάς συνεχίζεται, θα βγούνε τα επεισόδια", εξακουλουθούνε να έρχονται τα ίδια άτομα να μας βάζουν το μαχαίρι στο λαιμό.
γιατί το είπαμε ότι έχουμε προβλήματα, και εσείς μας γράφετε.
όσο για την πελατεία που λες, αυτό θα με απασχολούσε αν πληρωνόμουν για αυτή τη δουλειά.
κάτι που δεν ισχύει. κάνω ό,τι κάνω από το μεράκι μου και την αγάπη μου για μια σειρά, ή γιατί μου ζητήθηκε βοήθεια.
προσωπικά δεν ζήτησα από κανέναν να προτιμήσει την δικιά μου δουλειά και ούτε με ενδιαφέρει πόσο μεγάλος είναι ο αριθμός αυτών που την τιμούνε.
έστω και ένας να υπάρχει, θεωρώ ότι έχω προσφέρει κάτι στον διπλανό μου.
και κανένας να μην υπάρχει θεωρώ ότι πρόσφερα κάτι στον εαυτό μου γιατί ευχαριστήθηκα την δουλειά που έκανα και έμαθα κάποια καινούρια πράγματα.
αλλά και πάλι λέω ότι δεν με πειράζει τόσο πολύ να με ρωτάνε τα ίδια άτομα πότε θα βγάλουμε νέο επεισόδιο όταν έχουμε πει ότι έχουμε λόγο που δεν το κάνουμε. κάνω μια ελαφριά ειρωνία με δόσεις χιούμορ για να το ρίξουμε στο καλαμπούρι και αν κάποιοι δεν εκπέμπουν στο ίδιο μήκος κύματος και δεν με θεωρούν αστείο, δεν χάθηκε ο κόσμος.
αυτό που με ενοχλεί ΠΑΡΑ πολύ είναι να έρχεσαι στο ίδιο μου το σπίτι και να συστήνεις άλλους που έκαναν/κάνουν την ίδια δουλειά με μένα. και όχι μια φορά, αλλά 3. Το ξέρουμε όλοι ότι υπάρχουν, στην τελική από αυτούς τα είδαμε πρώτη ( και δεύτερη και τρίτη) φορά.
καταλαβαίνω ότι το κάνεις από ενδιαφέρον για τους συμφορουμίτες σου που μοιράζονται την αγάπη για κάτι, αλλά κάντο ιδιωτικά. στείλε ένα πμ, ή με κάποιον άλλον τρόπο.
αλλιώς η δεοντολογία και η ευγένεια νομίζω υπαγορεύουν να τιμάς αυτούς τους οποίους επισκέπτεσαι.