Γεια χαρα ειμαι νεος εδω περα αν και εχω κανει regist εδω και καιρο δεν μπορουσα να log εξαιτιας της τραγικης κρίσης χαμιλου δεικτη iq που εχω που και που :P anyway στο επισοδειο που κατεβασα σημερα το 53 νομίζω οτι σε ενα μερος ειχα παραμορφωση της εικονας αλλα ειναι για 1 δευτερολεπτο υποθεση στο 06:14 το θεμα ειναι αν οντως υπαρχει η εγινε λαθος στο download απο το PC μου
PS: Συγχαρητηρια για την προσπαθεια σας ! και καλη υπομονη με τα επομενα projects!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Eleantil στις Τετ Νοέ 17, 2010 9:17 pm, 1 φορά
Η παρατήρησή σου είναι σωστή, πρόκειται για αστοχία στο encoding σε 1 frame (δλδ για 41.7ms) και οφείλεται πιθανότατα σε αστοχία του δίσκου μου.
Στο συγκεντρωτικό batch (ω ναι, θα γίνει επιτέλους και αυτό ) θα υπάρχει v2 για το συγκεκριμένο. _________________ Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum!Τα greeklish απαγορεύονται! Διαβάστε το Playback FAQ Feeling... nauseous already? Wait to see my anime list first...
And remember, fansubbing is NOT serious business...
Επεισόδιο βγαίνει μια φορά τη βδομάδα, συνήθως το πσκ, ανάλογα με τις άλλες μας υποχρεώσεις.
Εξαίρεση οι βδομάδες που δεν έχει επεισόδιο στην Ιαπωνία λόγω εορτών και αργίων. _________________ Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum!Τα greeklish απαγορεύονται! Διαβάστε το Playback FAQ Feeling... nauseous already? Wait to see my anime list first...
ευχαριστω πολυ για το 55 επεισοδιο! Ηθελα να ρωτησω κατι.. Επειδη θελω να κανω seed αλλα επειδη τα βαζω σε σκληρο δισκο, μπορω να κανω path εκει περα και να δινει seed; _________________ Sk8R
Φυσικά και μπορείς φίλε μου, μπορείς να ξανακατεβάσεις το torrent (όχι και τα αρχεία ) και μετά να ορίσεις να το αποθηκεύσεις εκεί που υπάρχει ήδη το ολόκληρο αρχείο, οπότε ο torrent client σου θα το αναγνωρίσει και θα κάνει seed από εκεί αυτόματα! _________________ Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum!Τα greeklish απαγορεύονται! Διαβάστε το Playback FAQ Feeling... nauseous already? Wait to see my anime list first...
Αν αναφέρεσαι στο τελευταίο επεισόδιο, μόλις το τσέκαρα και δουλεύει κανονικά... _________________ Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum!Τα greeklish απαγορεύονται! Διαβάστε το Playback FAQ Feeling... nauseous already? Wait to see my anime list first...
Τότε τσέκαρε τον DNS σου, καθάρισε την DNS cache (ipconfig /flushdns) και ξαναδοκίμασε... _________________ Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum!Τα greeklish απαγορεύονται! Διαβάστε το Playback FAQ Feeling... nauseous already? Wait to see my anime list first...
Τότε τσέκαρε τον DNS σου, καθάρισε την DNS cache (ipconfig /flushdns) και ξαναδοκίμασε...
Έκανα αυτό που είπες. Το Azuereus κατέβασε το torrent file, αλλά δεν μπορούσα να δω την ιστοσελίδα, και δεν κατέβαινε το επεισόδειο. Αυτή την στιγμή μπορώ πάντως να μπω στην σελίδα, και το επεισόδειο κατεβαίνει κανονικά.
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας