Μπορεί κάποιος να seedάρει το επεισόδιο 15 του GTO; Θα του ήμουν ευγνώμων.
Πάρε 80kb/sec. Δεν νομίζω να αργήσεις να το κατεβάσεις
Εδιτ: Μάλλον με πρόλαβαν άλλοι πιο γρήγοροι και ήδη το έχεις κατεβάσει! _________________ Αν δεν ήμουν αυτός που είμαι, θα ήθελα να ήμουν εγώ. Απλά να μου έμοιαζα λίγο περισσότερο.
Nadir αν δεν το έχεις βγάλει από την εφαρμογή θα σε παρακαλούσα να το κρατήσεις λίγο ακόμα καθώς εξακολουθώ να κατεβάζω με 2kb/s.
Μόλις είδα το μύνημά σου, αλλά ευτυχώς το είχα αφήσει ανοιχτό! Μάλλον τώρα το έχεις κατεβάσει _________________ Αν δεν ήμουν αυτός που είμαι, θα ήθελα να ήμουν εγώ. Απλά να μου έμοιαζα λίγο περισσότερο.
Αν μπορεί κάποιος να διαμοιράσει τα επεισόδια 70-74 Dragonball Kai SD, αύριο (Τετάρτη 6 Οκτωβρίου) κατά τις 16:00 το απόγευμα και μετά, θα του ήμουν υπόχρεος. _________________
ΤΟ ADN είναι ένα σύστημα προώθησης των anime στην Ελλάδα.Ορισμένες αλυσίδες:
AnimeClipse Releases//Saint Seiya Collection//High Definition Movies
Καντε seed για [AnimeClipse]_Dragonball_Kai_058_v2_[720p][7CB01D94].mkv!!!!!!
Κάνουμε!
Phantom Duck έγραψε:
Αν μπορεί κάποιος να διαμοιράσει τα επεισόδια 70-74 Dragonball Kai SD, αύριο (Τετάρτη 6 Οκτωβρίου) κατά τις 16:00 το απόγευμα και μετά, θα του ήμουν υπόχρεος.
Έχω τα HD, ενδιαφέρεσε; (Σόρρυ τα SD δεν τα έχω)
ΥΓ: Από περιέργεια.... γιατί θες SD; Δεν βρίσκω λόγο μιας και με τα HD βλέπεις σαν να είσαι στο cinema (full screen) χωρίς να χαλάει (χωρίς να γίνεται stretched) η εικόνα... Να υποθέσω πως έχεις παλιό pc μου δεν "αντέχει";
Ένταξη: 08 Δεκ 2006
Δημοσιεύθηκε: Τετ Οκτ 13, 2010 6:17 pm
Τίτλος:
Περίεργο γιατί τα στοιχεία εδώ άλλα λένε...
Anyway, το έβαλα γιατί τώρα εμένα μου γράφει για 30 leechια! _________________
Και τα ρέστα μου στο παρακάτω:
[b]ΥΓ: Από περιέργεια.... γιατί θες SD; Δεν βρίσκω λόγο μιας και με τα HD βλέπεις σαν να είσαι στο cinema (full screen) χωρίς να χαλάει (χωρίς να γίνεται stretched) η εικόνα... Να υποθέσω πως έχεις παλιό pc μου δεν "αντέχει";
Πέρα από το παλιό πισί, που σιγά σιγά γίνεται obsolete σαν λόγος, άλλη μια πιθανή αιτία είναι η δημιουργία αρχείου.
Κάτι σαν βιβλιοθήκη. Έχεις ένα βιβλίο με απλό δέσιμο, αλλά το θες και δερματόδετο. _________________
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας