Luffy may have gone over 400 million berries
Luffy dodges bullet fired from fake Luffy using CoO, and takes out the fake Strawhats with CoC.
Franky shows up with new weapons and Sunny, and joins up with Robin
Chopper still doesn't realize he's talking to fakes, and says he's dissapointed with them for not going to save Robin, and he goes after the fake Robin alone.
Zoro accidently snuck into a Galleon ship and fell asleep, but the ship started taking off to Fishman Island so he sliced the shp in two and came back to the surface What a troublemaker.
He seems to have become stronger, reminds me of when Hawkeye sliced Krieg's Galleon ship in half.
Coverpage is Luffy eating meat on the clouds, but a sheep makes him fall alseep and steals Luffy's food.
Also, Zoro does seem to be blinded in left eye. At least, he doens't open it.
It seems after losing his self-conciousness, Kuma have been acting strange according to the Marines.
Sentoumaru notices this.
Fake Luffy is gathering all his men at 46GR, and the Marines have made a move against it with Pacifistas
The Strawhats haven't gathered up yet, but individually they're meeting up little by little.
Hancock shows up in a flashback for Luffy, she helped getting ready for sail and the disguise he's wearing.
Edit: Chapter title is The Nine Pirates (like The Seven Samurai)
Someone asked about an earlier spoiler revealing the new fleet admiral, and T confirmed that new Fleet Admiral hasn't been revealed yet
Ένταξη: 12 Δεκ 2007
Δημοσιεύθηκε: Τετ Οκτ 06, 2010 11:21 pm
Τίτλος:
Πορώνομαι... Επιτέλους αυτό που μου έλειπε από το One Piece έφτασε... Uber δύναμη... Yeah baby... Ανυπομονώ να μάθω τι έχει σκαρώσει για τον καθέναν τους ο Oda-sama!!! _________________
Ένταξη: 08 Δεκ 2006
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Οκτ 07, 2010 12:06 am
Τίτλος:
Του τούμπανου το κάγκελο!! Όπως έπρεπε!!
Αν και σε δράση (έστω και λίγο) είδαμε τους μισούς. (Usopp, Nami, Zoro και Luffy αν και δεν ξέρω αν θεωρείτε δράση η συναυλία του Brook ο οποίος πλέον πορόνει τόσο κόσμο με την μουσική του ).
Πάντως κάτι που είδα και το είδα μετά και σε σχόλιο και το επιβεβαίωσα. Έκανε μια ψιλοπατατούλα ο Oda
Στην έγχρωμη σελίδα στο προηγούμενο chapter το δεξί μάτι του Zorro είναι off (επιβεβαιωμένο πλέον ότι ένα μάτι είναι off...) ενώ στην τελευταία σελίδα αυτού, το αριστερό είναι τελικά off. Πιστεύω δικαιολογείτε και μια φορά, ε;
Πως σας φαίνεται το καινούργιο look του Franky; Στα σχόλια στο mangastream πολλοί ήταν ξενερωμένοι... Μπορώ να πω ότι μου αρέσει μόνο και μόνο γιατί είναι πολλά υποσχόμενο σχετικά με το τι μπορεί να κρύβετε μέσα σε αυτόν τον όγκο... _________________
Και τα ρέστα μου στο παρακάτω:
Μπορώ να πω ότι χαλάστηκα κι εγώ, τόσο με το νέο λουκ του Φράνκι, όσο και με το χαμμένο μάτι του Ζόρο. Πιστεύω ότι τους αδίκησε, ειδικά τον Ζόρο, μια χαρά είχε τα ματάκια του, γιατί του πήρε το ένα;
Όσον αφορά την εξέλιξη, εντάξει, εκεί σηκώνω τα χέρια ψηλά!
Ένα time jump που πραγματικά άξιζε και είχε εμφανή αποτελέσματα, όχι σαν κάτι άλλα (γκουχ, Naruto, γκουχ).
Άντε να δούμε τι μας περιμένει τώρα... _________________ Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum!Τα greeklish απαγορεύονται! Διαβάστε το Playback FAQ Feeling... nauseous already? Wait to see my anime list first... And remember, fansubbing is NOT serious business...
Δε θα έλεγα ότι το time-jump του Naruto ήταν άσκοπο. Και δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα 100% ότι ο Zoro έχει χάσει το δεξί-αριστερό; μάτι του. Εγώ έχω ακόμα μια ελπίδα ότι θα το ανοίξει. Ίσως να απέκτησε κάποια δύναμη και να το έχει κλειστό για να την ελε΄γχει (καλά καλά, βλέπω πολύ Code Geass το ξέρω). _________________
Αν γινόταν διαγωνισμός βλακείας μεταξύ Chopper και Luffy απορώ ποιός θα νικούσε. Καπετάνιος που δεν αναγνωρίζει ποιο είναι το πληρωμα του αν είναι δυνατον
Πάντως το One Piece γύρισε δυνατότερο από ποτέ, πραγματικά είναι σαν να αρχίζει τώρα! _________________ Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum!Τα greeklish απαγορεύονται! Διαβάστε το Playback FAQ Feeling... nauseous already? Wait to see my anime list first... And remember, fansubbing is NOT serious business...
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας