Σίγουρα ενα απο τα αγαπημένα μου anime Απο οτι φαίνεται όμως δεν θα εχει πολλά επεισόδια... [/u][/i][/b] _________________ Who will guard the guardians?
Για την ακρίβεια εχουν ενημερωσει μεχρι στιγμης οτι τα επισόδεια θα είναι περιπου 12, κ εχουν προβληθει τα 3! (καπου εκει το κοβω κ εγω)
Περισσότερα εδω :
το θεμα ρε παιδια πιστευω ειναι να εχει εντονη πλοκη
καλυτερα να ειναι 13-15 ep και να τα γουσταρεις γιατι η πλοκη ειναι τετοια
παρα να ειναι 50 και πλοκη να κουραζει ...
ασε που μορει να ειναι 13 ep και μετα να πανε σε 2ο κυκλο.. γιου νεβερ νοου _________________ X---Kage Bushin No Jutsu---X
Μήπως, λέω, μήπως δεν είναι σωστό να δείχνεις στην 8χρονη αδελφούλα σου τέτοιου είδους σειρές που έχουν επισήμανση για 15+ ;
Anyways, το επ βγήκε με διορθωμένο styling, καθώς εξαιτίας παράληψής μου το προηγούμενο script βασίστηκε σε SD ανάλυση και όχι 720p. Λογικά τώρα πρέπει να είναι εντάξει. Κάποια στιγμή θα βγει και v2 και φυσικά patch για να μην κατεβάζετε ξανά από την αρχή το επεισόδιο!
Κι επειδή πολλά είπαμε, καλό zombie-ing! _________________ Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum!Τα greeklish απαγορεύονται! Διαβάστε το Playback FAQ Feeling... nauseous already? Wait to see my anime list first... And remember, fansubbing is NOT serious business...
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας