Log in to check your private messages
Log in to check your private messages
AnimeClipse Forum Index » Manga

Claymore Manga (Προσοχή SPOILERS!) Goto page Previous  1, 2, 3 ... 14, 15, 16 ... 27, 28, 29  Next
View previous topic :: View next topic  
Author Message

Post Posted: Sun Jun 06, 2010 5:10 pm
Post subject:
Reply with quote

Όπως και να έχει το πράγμα , το κεφάλαιο απλά , είναι σε άλλο κόσμο .

Εχουμε απο τη μία τη Πρισίλα να κάνει τα πάντα φέτες (δίδυμες HaHa , Duff , Riful Crying or Very sad Crying or Very sad , όντα του καταστροφέα).
Έχουμε τη Deneve στο όριό της (ποιός μου λέει πως απο τις τύψεις της δέν θα αφυπνιστεί , ούτως η άλλως , δική της ιδέα ήταν να πάνε κοντά στον καταστροφέα).
Έχουμε τη Helen που είναι ναι μέν λιγότερο κουρασμένη αλλά επειδή άφησε τη Claire στο χώμα δέν ξέρουμε πώς θα αντιδράσει (μάλλον θα έχει και αυτή τύψεις).
Έχουμε και αυτή τη μάζα ( ; ) απο σώματα που δέν έχουμε ιδέα πώς θα αντικρούσει την επίθεση της Πρισίλα , όπως επίσης και το τί θα γίνει με τη Claire .

Howl , αυτό που έγραψες για τα σώματα το διπλοτσέκαρα και εγώ . Οντως τα όντα που γεννούσε απο την αρχή ο καταστροφέας είχαν ναι μέν γυναικεία σώματα αλλά έχουν ουρά και περίεργα εξωγκώματα στη πλάτη και στα μπούτια (βασικά είναι σχεδόν ίδιο σχέδιο με την Luciela σε αφυπνησμένη μορφή http://www.1000manga.com/Claymore/63/18-19/ ). Το είχα δεί απο την αρχή βασικά , αλλα το σχόλιό σου με έβαλε σε σκέψεις .

Το κακό είναι πως πρέπει να περιμένουμε πάλι 1 μήνα Crying or Very sad Crying or Very sad

Αλλά το κεφάλαιο ήταν all the money !!!
Back to top
View user's profile Send private message

Post Posted: Fri Jul 02, 2010 9:11 am
Post subject:
Reply with quote

http://mangastream.com/read/claymore/84665672/1

Νέο κεφάλαιο παιδιά . Προβλέπω στο επόμενο κεφάλαιο να αναλύονται μερικά θέματα.
Τελικά αυτό το πράγμα είναι καθαρό Youki.
Σελίδα 12 : δέν περίμενα ποτέ να δώ αυτές τις εκφράσεις στην Πρισίλα . Τόσο πολύ πια; Αλλά ξέχασα . Μιλάμε για το υπερτούμπανο απο άποψη δύναμης και κακίας Razz . Μετά αρχίζει επιτέλους αυτό που περίμενα . Επίσης , σελίδα 26= wtf !!!
Back to top

Post Posted: Fri Jul 02, 2010 1:53 pm
Post subject:
Reply with quote

Ε Π Ι Τ Ε Λ Ο Υ Σ ! ! !

Τον άλλο μήνα θα φτιαχτούμε άσχημα!! Αυτός είναι ο σχολιασμός μου!

Post Posted: Fri Jul 02, 2010 2:08 pm
Post subject:
Reply with quote

Γουστάρεις Howl; Πώς και πώς περίμενα αυτή την εξέλιξη. Τα κορίτσια να μαζεύονται , τη Deneve να γίνει παραλίγο τερατάκι Razz και φυσικά τη Claire να μπαίνει μέσα σε αυτό το πράγμα .
Howl , πως βλέπεις τη μία για Teressa και μία απο τις άλλες για τη Jean; Οκ , οκ , πλάκα κάνω , δέν έχω ιδέα τί μπορεί να είναι .
Back to top

Post Posted: Fri Jul 02, 2010 3:11 pm
Post subject:
Reply with quote

Πρέπει να δοθεί εξήγηση για το πως είναι δυνατόν να δημιουργηθεί αυτό το πράγμα για να σου πω ποιές κοπελιές είναι μέσα...

Πάντως τα έσπασε το τσαπτεράκι

Post Posted: Fri Jul 02, 2010 5:02 pm
Post subject:
Reply with quote

Κάτι μου λέει οτι θα περάσουν μερικά chapters για να ξαναδούμε την Clare με "σάρκα και οστά". Τα επόμενα chapters μάλλον θα είναι καθαρά μάχη μεταξύ Priscila και clump-Clare, και οι διασαφηνήσεις θα έρχονται από τον σχολιασμό της υπόλοιπης γυναικοπαρέας. Άντε, πάλι στο περίμενε....

Post Posted: Fri Jul 02, 2010 7:07 pm
Post subject:
Reply with quote

Δέν με χαλάει καθόλου , αν είναι να δώ τη Πρισίλα έστω και μισοδιαλυμένη . Απο τότε που σκότωσε τη Ρίφουλ θέλω να τη δώ να σπαρταράει . 1 , 2 έστω και 10 κεφάλαια να περάσουν , θέλω να δώ τη Πρισίλα να μήν δείχνει και τόσο δυνατή σε σχέση με κάποιο άλλο όν .
Back to top

Post Posted: Fri Jul 02, 2010 8:45 pm
Post subject:
Reply with quote

the_soulforged wrote:
Δέν με χαλάει καθόλου , αν είναι να δώ τη Πρισίλα έστω και μισοδιαλυμένη . Απο τότε που σκότωσε τη Ρίφουλ θέλω να τη δώ να σπαρταράει . 1 , 2 έστω και 10 κεφάλαια να περάσουν , θέλω να δώ τη Πρισίλα να μήν δείχνει και τόσο δυνατή σε σχέση με κάποιο άλλο όν .

Την Teresa σκότωσε, και εσένα σε χαλάει που έφαγε την Riful Laughing Laughing
Πάντως και εμένα αυτή η παντοδυναμία της με χαλάει.

Post Posted: Fri Jul 02, 2010 9:17 pm
Post subject:
Reply with quote

Δέν μου αρέσουν οι ξανθιές Razz Laughing Razz Laughing . Οκ πέρα απο την πλάκα , με το που βλέπω στο άνιμε (αυτό είδα πρώτα) το τέλος της Teresa, μου ήρθε να σπάσω την οθόνη . Με τσάντισε απίστευτα και ας είμαι κοντά στα 30 πλέον . Δέν λέω , καλή η Πρισίλα αλλά με τέτοιο μυαλό που είχε , άν της έλεγαν να πάει να πνιγεί , θα πήγαινε . Curse you f*cking organization . Τώρα , όσο για τη Teresa , άσχετα με το τέλος της και την όποια συμπόνια μπορώ να έχω , για να είμαι αντικειμενικός, σαν σχέδιο είναι πάρα μα πάρα πολύ όμορφη .

Τί να κάνω . Αλλα περίμενα να γίνουν και άλλα έγιναν Crying or Very sad . Ας πούμε περίμενα ανακωχή των κοριτσιών με τη Riful λογω των Διδύμων, του καταστροφέα και της Πρισίλα . Αλλοι , σε πιό extreme σκέψεις ίσως περίμεναν το ίδιο και με τη Πρισίλα με τα κορίτσια στο θέμα της οργάνωσης . Οχι πως η δική μου σκέψη δέν ήταν extreme Whistling . Τόσο καιρό είχε να βγεί στην επιφάνεια το τούμπανο και βγήκε μετά απο 7 χρόνια με τον Raki. Καλή φάση. Αλλά γι' αυτό γουστάρω το Claymore . Δέν σε αφήνει να βαρεθείς . Μένεις σχεδόν σε κάθε κεφάλαιο με το σαγόνι στο πάτωμα.

Eϊ Nadir , για εσένα είναι αυτό
Click here to see the hidden message (It might contain spoilers)
Back to top

Post Posted: Fri Aug 06, 2010 10:21 am
Post subject:
Reply with quote

http://mangastream.com/read/claymore/97913926/1

Απλά , Miria . Αν και πιστεύω να τις σκοτώσει και εξαντλημένη όπως θα είναι , να πεθάνει απο αυτό το κάτι άλλο. ( Raki κανείς; )

Α ρε Yagi, δεν ξέρω για τους άλλους αλλά εμένα με έφτιαξες πάλι. Αλλα άν φάς τη Miria , εχεις να φας voodoo που θα είναι όλο δικό σου.
Back to top

Post Posted: Fri Aug 06, 2010 11:43 am
Post subject:
Reply with quote

Αααα... η Miria ανέκαθεν με έφτιαχνε...
Και καλά θα κάνει αυτό το κάτι άλλο της οργάνωσης, να μην απλώσει τα βρωμόχερά του στην Miria!!!

Post Posted: Fri Aug 06, 2010 11:53 am
Post subject:
Reply with quote

Ακούς Yagi; Έφαγες τη Τερεσσα, έφαγες τις κοπέλες στην Πιέτα, έφαγες και τη Ρίφουλ. Αν φάς και τη Μίρια...ελπίζω μετά να μπορείς να αναπληρώσεις αυτό το τεράστιο κενό.
Back to top

Post Posted: Sat Aug 07, 2010 9:43 pm
Post subject:
Reply with quote

Έχουν κι άλλο μυστικό όπλο?Δεν νομίζω να είναι ο Raki.Πότε προλάβαν να τον κάνουν μυστικό όπλο.

.::My Cartoon List::.

BUGGY IS BACK!!!OP FTW!
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website

Post Posted: Sun Aug 08, 2010 12:07 pm
Post subject:
Reply with quote

Και εγώ αυτο λέω. Ουσιαστικά άντε να έχει περάσει 1 μέρα απο την πρώτη επίθεση του καταστροφέα. Εκτος αν τελικά ο Raki δεν καταφερε να μείνει σαν ανθρωπος με τα παράσιτα και η οργάνωση κατάφερε να τον ελένξει. Τόση εμπειρία έχουν.
Back to top

Post Posted: Fri Aug 13, 2010 12:37 pm
Post subject:
Reply with quote

Επιτέλους!! Πόσο πολύ τα σπάει (δε μπορώ να πω τη λέξη από γ) αυτό το Manga;

Είχα καιρό να μπω και τσουπ, ορίστε!!
Ποιός είναι άραγε αυτός που πρέπει να πεθάνει; Μήπως ο καθοδηγητής τους;
Post new topic     Reply to topic     AnimeClipse Forum Index » Manga All times are GMT + 2 Hours
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 14, 15, 16 ... 27, 28, 29  Next
Page 15 of 29

Jump to:   
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum