Είμαι από την Kρήτη αλλά κατέχω γαρ.
Ασχολήθηκα κάποια στιγμή για κάνα εξάμηνο αλλά μετά το παράτησα το "χοροάθλημα" λόγο υποχρεώσεων που δεν μου επέτρεπαν να συνεχίσω
Posted: Wed Aug 27, 2008 11:09 pm
Post subject:
Super Mario FTW!!!
Δε μπορω να μη το ψηφισω αφου ηταν και το πρωτο παιχνιδι μου.... και παιζω μεχρι τωρα στο NES...
Αγαπημενο γκέιμ σουπερ μαριο μπρος 3!!! _________________
Posted: Thu Aug 28, 2008 1:49 am
Post subject:
O tidus ψήφισε Mario και σας πάω και στοίχημα!!
Ο Eddy είναι μακράν ο πιο (τα κόβει το ΕΡΣ) χαρακτήρας που είδα ποτέ!! Ήταν το όπλο όποιου ήξερε λίγο tekken για να κερδίζει. Τον μισώ όσο μισώ τον Satan από τα DB!!!!!!!! _________________ After all we are stardust...
Εγώ πάλι έπαιζα Paul Phoenix και έκοβα τους κώλους όσων έπαιζαν Εddy που συνήθως ήταν και οι ποιο άσχετοι.
Παρεμπιπτόντως ο Paul είναι χαλαρά ο πιο ισορροπημένος χαρακτήρας στο Tekken(A.K.A Iron Fist)
Τουλάχιστο στο 3
Posted: Thu Aug 28, 2008 11:49 am
Post subject:
Shiroikage wrote:
Εγώ πάλι έπαιζα Paul Phoenix και έκοβα τους κώλους όσων έπαιζαν Εddy που συνήθως ήταν και οι ποιο άσχετοι.
Παρεμπιπτόντως ο Paul είναι χαλαρά ο πιο ισορροπημένος χαρακτήρας στο Tekken(A.K.A Iron Fist)
Τουλάχιστο στο 3
Ναι ένας ασχετος μπορει να φανεί pro μπροστα σε εναν ασχετο αν έχει Eddy,
αλλα ενας ασχετος που παιζει eddy δεν μπορει να νικησει εναν pro
πχ εμενα _________________ Only a Shinigami can kill me ;P
Φυσικα με πορόνη τόσο πολύ!!!!!!!! _________________ Μπορείτε να μας βρείτε εδώ: http://enternallightsubs.niceboard.net [/url]
[/url]
Please guys Speak english the language of light...
My Naruto amv plz guys rate and comment i need it!!!!(if you like it): Click Here
All times are GMT + 2 Hours Goto page Previous1, 2, 3Next
Page 2 of 3
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum