Παιδια θα ηθελα να ευχηθω καλο καλοκαιρι σε ολους σας διοτι φευγω σε αλλη γη σε αλλα μερη που λεει και ενα τραγουδι τα λεμε απο σεπτεμβρη καλα να περνατε...(τουλαχιστον οταν γυρισω θα πιω το arc μονοκοματο)Γεια σας... _________________ Man...Man...if you are a Man Then you are a MAN..
Posted: Fri Jul 02, 2010 12:38 pm
Post subject:
Δέν μπορώ να καταλάβω που βαρέθηκες. Στην ιστορία της Erza; Λογικό είναι να μήν έχει μάχες συνέχεια . Λογικό είναι να θέλει να δείξει τί έχει γίνει στους χαρακτήρες πρίν απο χρόνια . Χαρακτήρα δείχνει . Ετσι "γεμίζει" το άνιμε . Δέν θέλει ο κόσμος να βλέπει μάχες συνέχεια . Δέν θέλει οι χαρακτήρες του να είναι απλά κούτσουρα . Οχι όλος ο κόσμος τουλάχιστον .
Θα σου πώ και το άλλο .
Click here to see the hidden message (It might contain spoilers)
Το Bleach , που φαίνεται να σου αρέσει τόσο , δέν είχε ποτέ βαρετά επεισόδια και κεφάλαια ; Διαβάζω το μάνγκα και έχω δεί το άνιμε μέχρι τα τελευταία επεισόδια που έχουν βγεί . Υπήρξαν στιγμές που ήθελα να το παρατήσω.
Posted: Fri Jul 02, 2010 2:01 pm
Post subject:
Jimang wrote:
Ποπο πολυ βαρετο καταντησε
Ουάτ???
Ίσα ίσα, νομίζω πώς αυτή τη στιγμή τα επεισόδια που δείχνει, πέρα από το επικό arc στο Naruto, είναι το καλύτερο shonen anime... _________________ Arvendui for President
Posted: Mon Jul 05, 2010 8:56 am
Post subject:
Ευχαριστώ για το επεισόδιο παιδιά. Αρχίζει το match . Ανυπομονώ για τα επόμενα. Μάθαμε επιτέλους πως ο Zeref που όλοι ξέρουμε , είναι γυναίκα . Οπου και να έχω δεί (μάνγκα , ίντερνετ) παντού τον θεωρούσαν άντρα. Πάντως δέν θυμάμαι στο μάνγκα να είχαν πεί κάτι για το τί είναι . (Καταραμένα αγγλικά ) .
Όσο για τους υπότιτλους
δέν ξέρω πώς δουλεύετε με τους υπότιτλους , αλλά μήπως να βγάζατε υπότιτλούς για την Zeref ; Αντί δηλαδή "τον Zeref" να γράφει "την Zeref" . Οκ , την κάνω με ελαφρά πηδηματάκια γιατι βλέπω απο απέναντι να έρχονται τα παιδιά που ασχολούντε με το πρότζεκτ με σπαθιά , τσεκούρια και ρόπαλα .
Εγώ το μάνγα δεν το διαβάζω και δεν ξέρω τι παίζει στη συνέχεια. Αλλά...
Αφού διάβασα τα λόγια του από πάνω που διαβαζει μανγα με έπιασε η απορία....
Αν αυτό που είδαμε ήταν όντως το άτομο ονόματι Zeref που πρόκειται να αναστηθεί, τότε μπορώ να πώ ότι ήταν γυναίκα λόγο της φωνής.
Δλδ... Την Zeref...
Αλήθεια τι παίζει; Είναι σούπερ σπόιλερ ίσως; _________________
Posted: Mon Jul 05, 2010 11:56 am
Post subject:
the_soulforged wrote:
Μάθαμε επιτέλους πως ο Zeref που όλοι ξέρουμε , είναι γυναίκα
Ακολουθεί spoiler...
Όχι. Άντρας είναι ο Zeref. Η φωνή που ακούς είναι η φωνή της Urtear. Αν προσέξεις με το που ακούς την φωνή, για ένα σύντομο καρέ βλέπεις το πρόσωπο (καλά εντάξει, δεν το βλέπεις όλο...) της Urtear. Επίσης όταν τελειώσει το arc η Urtear λέει ότι δεν μπορεί να αναστηθεί ο Zeref αφού δεν είναι νεκρός...
Posted: Mon Jul 05, 2010 12:09 pm
Post subject:
Εν ολίγοις μην ανυπομονείτε, απολαύστε το arc και θα μάθετε τι εστί Zeref! _________________ Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum!Τα greeklish απαγορεύονται! Διαβάστε το Playback FAQ Feeling... nauseous already? Wait to see my anime list first... And remember, fansubbing is NOT serious business...
Posted: Mon Jul 12, 2010 12:02 am
Post subject:
Βρε μανία να αλλάζουν τα intro/outro χωρίς να έχει τελειώσει το arc . Eλεος.
Τί , πρέπει να μιλήσω και για το επεισόδιο; Για την ώρα μόνο αυτό . METAAAAAAAL !!!!!!
edit:
Κου κου βά
Κου κου βά
Κου κου βααα βαβάβα βάβα .
Έλιωσα στο γέλιο με το που διάβασα τη μετάφραση μιας μαγείας του Fukuro .
Οι "αρχαίοι" πρέπει να το θυμάστε αυτο το τραγουδάκι . χαχαχαχαχα.
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum