Παιδια μπορειτε να βοηθησετε στο seed του Rurouni Kenshin OVa Trust & Betrayl ??
Κατεβενει με πολυ αργη ταχυτητα....!!
Λιγο αργά είδα το αίτημα για seeding, αλλά το βάζω τώρα μέχρι το πρωί. Αν δεν το έχεις κατεβάσει μέχρι το πρωί, στείλε μου pm να το συνεχίσω σε αποκλειστικότητα.
Φιλε επρεπε να κλεισω το pc το βραδυ και τον ανοιξα πριν λιγες ωριτσες!
Αν μπορεις να συνεχισεις γιατι ειναι ακομη στο 25%100
Ευχαριστω!
Εντάξει. Θα το κρατήσω μέχρι αργά το βράδυ. Μαζί με την συνδρομή του Melkor πιστεύω θα το ολοκληρώσεις σύντομα. _________________ Αν δεν ήμουν αυτός που είμαι, θα ήθελα να ήμουν εγώ. Απλά να μου έμοιαζα λίγο περισσότερο.
Ένταξη: 08 Δεκ 2006
Δημοσιεύθηκε: Δευ Ιούν 21, 2010 2:24 pm
Τίτλος:
Τι να σου πω ρε φίλε μου...
Δίνω με 600, είστε συνδεδεμένοι και οι 5 και μόνο εσύ δεν τραβάς!
Μήπως παίζει κάτι με τις ρυθμίσεις σου;;;
Δυστυχώς δεν είμαι ειδήμων επί του θέματος αλλά μήπως φταίει καμιά θύρα;;
Μήπως έχεις ενεργοποιημένο κάνα encryption και δεν μπορούν να σε δουν;;
Τι να πω... Δεν ξέρω καλά να σου πω... _________________
Και τα ρέστα μου στο παρακάτω:
Τι να σου πω ρε φίλε μου...
Δίνω με 600, είστε συνδεδεμένοι και οι 5 και μόνο εσύ δεν τραβάς!
Μήπως παίζει κάτι με τις ρυθμίσεις σου;;;
Δυστυχώς δεν είμαι ειδήμων επί του θέματος αλλά μήπως φταίει καμιά θύρα;;
Μήπως έχεις ενεργοποιημένο κάνα encryption και δεν μπορούν να σε δουν;;
Τι να πω... Δεν ξέρω καλά να σου πω...
Ούτε εγώ ξέρω τι γίνετε...κατεβάζω με 5 το πολύ 8 και ανεβάζω με 10...
το 70% του torrent το είχα κατεβάσει πέρυσι και το είχα σε ένα δίσκο στο παλιό μου
PC και τα βρήκα προχθές και το έβαλα να συνεχίσει...
Έχω ανοικτό το PC μου 48 ώρες και έχει κατεβάσει 11% δεν ξέρω τι παίζει..
Η γραμμή μου δεν νομίζω να φταίει γιατί κατεβάζω και ένα άλλο torrent από isohunt και κατεβάζει με 120...
Τεσπα, ευχαριστώ όσους seedaroun!!! _________________
Έχει επεξεργασθεί από τον/την BLooDSeeKeR στις Δευ Ιούν 21, 2010 2:34 pm, 1 φορά
Ένταξη: 08 Δεκ 2006
Δημοσιεύθηκε: Δευ Ιούν 21, 2010 2:34 pm
Τίτλος:
Χρησιμοποίησες το παλιό σου torrent αρχείο ή κατέβασες ξανά το καινούργιο;
Αν έκανες το πρώτο θα πρότεινα να κατεβάσεις το καινούργιο. Τι να πω, έχουν
γίνει κατα καιρούς διάφορες αλλαγές σε server και site που ίσως να φταίει κάτι από αυτά. (λέμε τώρα) _________________
Και τα ρέστα μου στο παρακάτω:
Χρησιμοποίησες το παλιό σου torrent αρχείο ή κατέβασες ξανά το καινούργιο;
Αν έκανες το πρώτο θα πρότεινα να κατεβάσεις το καινούργιο. Τι να πω, έχουν
γίνει κατα καιρούς διάφορες αλλαγές σε server και site που ίσως να φταίει κάτι από αυτά. (λέμε τώρα)
Προχθές κατέβασα ξανά το torrent τα αρχεία είναι ίδια αλλά δεν έχει να κάνει αυτό... _________________
Ναι, όπως είπε ο Tzolis, έχεις πρόβλημα συνδεσιμότητας. Παρόλο που συνδεόμαστε μαζί σου, δεν τραβάς δεδομένα. Τσέκαρες firewall, πόρτες, port forwarding; Έχεις επιλέξει "Προτεραιότητα : Κανονική" σε όλα τα αρχεία;
Έχεις επιλέξει "Προτεραιότητα : Κανονική" σε όλα τα αρχεία;
Ναι, γίνετε να επιλέξω να κατεβάσει πρώτα το επεισόδιο 1 μετά το 2,3,4 και πάει λέγοντας??
Γιατί τώρα έχει κατεβάσει το 81,3% και δεν έχει κατεβεί κανένα επεισόδιο ολόκληρο για να μπορέσω να ξεκινήσω να βλέπω... _________________
Ναι γίνεται αυτό που λες με τα αρχεία. Άνοιξε το μTorrent και πάνε στην επιλογή ΑΡΧΕΙΑ καθώς κατεβάζεις το αρχείο που θέλεις και εκεί επιλέγεις ένα οποιοδήποτε επεισόδιο και πατάς δεξί κλικ και επιλέγεις ΥΨΗΛΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ. Αυτή τη στιγμή πάντως εγώ δίνω με 50 kb/sec. Μου φαίνεται περίεργο που δεν κατεβαίνει. _________________
Παιδια μπορειτε να κανετε seed για το Ghost in the Shell-Innocence?
Θα μπορω να δω την ταινια εφοσον δεν εχω δει την πρωτη? και αν ξερετε απο που μπορω να κατεβασω την πρωτη ταινια του Ghost in the Shell γιατι δεν μπορω να την βρω...
Ευχαριστω πολυ παιδια,προκαταβολικα!
Παιδια μπορειτε να κανετε seed για το Ghost in the Shell-Innocence?
Θα μπορω να δω την ταινια εφοσον δεν εχω δει την πρωτη? και αν ξερετε απο που μπορω να κατεβασω την πρωτη ταινια του Ghost in the Shell γιατι δεν μπορω να την βρω...
Ευχαριστω πολυ παιδια,προκαταβολικα!
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας