Βάζω 80 kb/sec στο Elfen Lied για όλο το βράδυ. _________________ Αν δεν ήμουν αυτός που είμαι, θα ήθελα να ήμουν εγώ. Απλά να μου έμοιαζα λίγο περισσότερο.
ρε παιδια αμα μπορει καποιος να seedαρει τα dbmovies γιατι δεν κατεβενουν με τιποτα
Πάρε 80kb/sec. Θα το αφήσω μέχρι αύριο το πρωί. Αν δεν το έχεις κατεβάσει μέχρι τότε, ξαναζήτα (ή στείλε μου pm). _________________ Αν δεν ήμουν αυτός που είμαι, θα ήθελα να ήμουν εγώ. Απλά να μου έμοιαζα λίγο περισσότερο.
Hello σε ολους. ^_^ Μηπως θα μπορουσε κανενας να seedari για λιγο τα επεισοδια Dragonball Kai 32,38&39 SD ? Εχω κολλησει εδω και 3 μερες στο 71-89% και δε κατεβαζει καθολου. Ευχαριστω πολυ εκ τον προτερων. Keep up the nice work ^_^
Posted: Tue Jun 01, 2010 9:19 pm
Post subject:
Μα τι μαμάτος distro είμαι!
Αν μπορεί κανείς να με δώκει ολίγον από Pale Cocoon θα ήμουν ευγνόμων...
(Βασικά μπαλώνω τρύπες σε παλιά releases, οπότε αν βλέπετε σε αυτά έναν βδελιάρη, αυτός μάλλον είμαι εγω... _________________
Και τα ρέστα μου στο παρακάτω:
Click here to see the hidden message (It might contain spoilers)
Μα τι μαμάτος distro είμαι!
Αν μπορεί κανείς να με δώκει ολίγον από Pale Cocoon θα ήμουν ευγνόμων...
(Βασικά μπαλώνω τρύπες σε παλιά releases, οπότε αν βλέπετε σε αυτά έναν βδελιάρη, αυτός μάλλον είμαι εγω...
Μα, πες μου τώρα, υπάρχει περίπτωση να μην δώσω 90kb/sec, από την καλύτερη ποιότητα Pale Cocoon που μπορείς να βρεις, στον αγαπητό συνάδελφο Tzolis ;
Θα το αφήσω μέχρι το πρωί. Αν χρειάζεσαι κι άλλο μου λες
Υ.Γ. Πρώτη φορά ανταποκρίνομαι σε τόσο γρήγορο χρόνο σε αίτημα για seeding. Μην ανησυχείτε, δεν θα ξανασυμβεί _________________ Αν δεν ήμουν αυτός που είμαι, θα ήθελα να ήμουν εγώ. Απλά να μου έμοιαζα λίγο περισσότερο.
Posted: Tue Jun 01, 2010 11:19 pm
Post subject:
Σε υπερευχαριστώ!
Έχει ήδη κατέβει!
Μπορείς να μοιράσεις το bandwindth σου και με το υπόλοιπο υλικό!
Χίλια ευχαριστώ και πάλι! _________________
Και τα ρέστα μου στο παρακάτω:
Click here to see the hidden message (It might contain spoilers)
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum