Βάζω 80 kb/sec στο Elfen Lied για όλο το βράδυ. _________________ Αν δεν ήμουν αυτός που είμαι, θα ήθελα να ήμουν εγώ. Απλά να μου έμοιαζα λίγο περισσότερο.
ρε παιδια αμα μπορει καποιος να seedαρει τα dbmovies γιατι δεν κατεβενουν με τιποτα
Πάρε 80kb/sec. Θα το αφήσω μέχρι αύριο το πρωί. Αν δεν το έχεις κατεβάσει μέχρι τότε, ξαναζήτα (ή στείλε μου pm). _________________ Αν δεν ήμουν αυτός που είμαι, θα ήθελα να ήμουν εγώ. Απλά να μου έμοιαζα λίγο περισσότερο.
Hello σε ολους. ^_^ Μηπως θα μπορουσε κανενας να seedari για λιγο τα επεισοδια Dragonball Kai 32,38&39 SD ? Εχω κολλησει εδω και 3 μερες στο 71-89% και δε κατεβαζει καθολου. Ευχαριστω πολυ εκ τον προτερων. Keep up the nice work ^_^
Ένταξη: 08 Δεκ 2006
Δημοσιεύθηκε: Τρι Ιούν 01, 2010 9:19 pm
Τίτλος:
Μα τι μαμάτος distro είμαι!
Αν μπορεί κανείς να με δώκει ολίγον από Pale Cocoon θα ήμουν ευγνόμων...
(Βασικά μπαλώνω τρύπες σε παλιά releases, οπότε αν βλέπετε σε αυτά έναν βδελιάρη, αυτός μάλλον είμαι εγω... _________________
Και τα ρέστα μου στο παρακάτω:
Μα τι μαμάτος distro είμαι!
Αν μπορεί κανείς να με δώκει ολίγον από Pale Cocoon θα ήμουν ευγνόμων...
(Βασικά μπαλώνω τρύπες σε παλιά releases, οπότε αν βλέπετε σε αυτά έναν βδελιάρη, αυτός μάλλον είμαι εγω...
Μα, πες μου τώρα, υπάρχει περίπτωση να μην δώσω 90kb/sec, από την καλύτερη ποιότητα Pale Cocoon που μπορείς να βρεις, στον αγαπητό συνάδελφο Tzolis ;
Θα το αφήσω μέχρι το πρωί. Αν χρειάζεσαι κι άλλο μου λες
Υ.Γ. Πρώτη φορά ανταποκρίνομαι σε τόσο γρήγορο χρόνο σε αίτημα για seeding. Μην ανησυχείτε, δεν θα ξανασυμβεί _________________ Αν δεν ήμουν αυτός που είμαι, θα ήθελα να ήμουν εγώ. Απλά να μου έμοιαζα λίγο περισσότερο.
Ένταξη: 08 Δεκ 2006
Δημοσιεύθηκε: Τρι Ιούν 01, 2010 11:19 pm
Τίτλος:
Σε υπερευχαριστώ!
Έχει ήδη κατέβει!
Μπορείς να μοιράσεις το bandwindth σου και με το υπόλοιπο υλικό!
Χίλια ευχαριστώ και πάλι! _________________
Και τα ρέστα μου στο παρακάτω:
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας