Προσωπικά με ικανοποίησε πλήρως. Ναί, έχει κάποια που δεν είναι στο manga, αλλά η μεταφορά του ήταν πολύ καλή. Αν πρέπει με το ζόρι να βρω κάτι κακό είναι ότι πήρε 11 λεπτά να δούμε κάτι αδιάφορο σχετικά.
Αλλά όχι κυρίες και κύριοι!! Μου άρεσε. Κι ας βγουν να μου την πουν. _________________ After all we are stardust...
Ένταξη: 08 Δεκ 2006
Δημοσιεύθηκε: Τετ Μάι 26, 2010 10:43 am
Τίτλος:
Το 272 βγήκε κανονικά από DB
Αν και λένε ότι ΟΤΑΝ το αναλάβουν οι άλλοι θα το κάνουν drop, οπότε μέχρι τότε κανονικά από DB.
Βέβαια αν την άλλη βδομάδα γίνει η αλλαγή τότε υπάρχουν εναλλακτικές όπως Taka και Horriblesubs. _________________
Και τα ρέστα μου στο παρακάτω:
Όχι ρε συ... Μετά τον τόσο καιρό περίμενα να είχες μπει στο νόημα. Ο Ichigo έτσι κι αλλιώς πάντα μονομαχεί με τις 2 πλευρές του μιας και είναι ακόμα άνθρωπος... _________________ After all we are stardust...
ναι αλλα επαναλαμβανετε συνεχεια το ιδιο και το ιδιο....παντα χανει σαν ανθρωπος και μετα γινεται hollow...ασε που εχει και μια επιθεση μονο...ακομα το θεωρω και γαμω τα ανιμε απλα ουτε εγω δεν ξερω τι με επιασε τωρα....
Πολυ καλη μαχη, και αρκετο συναισθημα. Να κανω 2 ερωτησεις:
1ον: Σε ποια chapter του manga εκτυλισσεται η μαχη; Γενικα δεν παρακολουθω το manga αλλα αυτη τη μαχη θελω να την δω...
και 2ον: Ποσες φορες παιζει να ειπε "Kurosaki kun!" η κοπελια???? Θα μας τρελανει τελειως??? _________________ --------------------------------------------------------------------------------
The Brain: Pinky, are you pondering what I'm pondering?
Pinky: I think so, Brain, but then it'd be Snow White and the Seven Samurai...
--------------------------------------------------------------------------------
Give Me Your Blood...
Να σας κάνω την ερώτηση: Σχετικά με το θέμα του funsubbing από dattebayo και περι drop του project εάν θα το πάρει το πως το λεν crunchyroll, που πήρε και το naruto τι εχετε να πείτε? _________________ P.G.P.
Research Engineer
θα ψαξουμε αλλο γκρουπ στην προκειμενη περιπτωση...
η το πολυ πολυ το κοιταμε ονλαιν οπως κανω με καποια αλλα ανιμε...
Το πρόβλημα δεν είναι αυτό αφού και το καινούργιο θα τα βγάζει σε torrent. Αλλά οτι θα γίνεται λογοκρισία όπως αναφέρθηκε και για το shippunden. Το οποίο δεν βλέπω οπότε δεν έχω σωστή άποψη. Ξέρει κανείς αν αυτό ισχύει? _________________ P.G.P.
Research Engineer
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας