Να σας ρωτήσω κάτι, στο 56 μετά το τραγούδι δεν βγάζει τους υπότιτλους για κανά δυο διαλόγους,
υπάρχει κάποιο πρόβλημα στο επεισόδιο ή φτέει ο player μου;
Το ίδιο θα έλεγα κι εγώ... Οπότε προς ενημέρωση, ρίξτε μια ματιά μήπως δεν μπήκαν οι διάλογοι σε εκείνο το σημείο _________________
"What's truly frightening... is when betrayal is unexpected..."
Το τρέχετε μέσα στον φάκελο που έχετε το επεισόδιο, δημιουργούνται 3 αρχεία και στη συνέχεια τρέχετε το αρχείο Ep56_Patch.bat το οποίο στη συνέχεια θα δημιουργήσει και το τελικό αρχείο [AnimeClipse]_Dragonball_Kai_056_v2_[720p][D9FF6D01].mkv
Η SD έκδοση θα ανέβει σε λίγο στον tracker και θα αντικαταστήσει την παλιά.
Συγνώμη για την αναστάτωση κι ευχαριστούμε για την κατανόηση...
Επίσης παρακαλούμε όσοι κατεβάσανε τις παλιές εκδόσεις και περάσουν το patch, να βοηθήσουν στο seeding της v2, ευχαριστώ. _________________ Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum!Τα greeklish απαγορεύονται! Διαβάστε το Playback FAQ Feeling... nauseous already? Wait to see my anime list first... And remember, fansubbing is NOT serious business...
Ένταξη: 22 Αύγ 2009
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Μάι 16, 2010 12:57 pm
Τίτλος:
Ευχαριστώ πάρα πολύ για το καινούργιο επεισόδιο και τις v2!
Ωραία δουλειά! Όπως πάντα!
Ο Τρανκς απλά τα έσπασε!!!!
Άντε να δούμε και τους δύο ξανθομάλληδες να "χτυπιούνται"! _________________
Γεια σας παιδιά !!!
Το ευχαριστήθηκα σήμερα, 8 επεισόδια μαζεμένα είδα.
Στο cell-saga κόψανε το "previously" ή έτυχε στα 2 πρώτα? Ποιος ξέρει........θα δούμε.
Ωραίες οι καινούριες σκηνές από το opening αλλά το ending δε μου αρέσει και πολύ.
Μία σκηνή που μου άρεσε πολύ από τα Ζ και δεν την δείξανε ήταν όταν ο Φρίζα φανταζόταν τον Γκόκου πάνω στον βράχο και από το θυμό του έχωσε τα νύχια του μέσα στο δέρμα του............ωραία σκηνούλα, τελικά ήταν Φίλλερ
Α ξέχασα να πω, πολύ καλή δουλειά !!! _________________
Προφανώς αλλάξανε τον τρόπο έναρξης του επεισοδίου, αλλά θα δείξει... Επιπλέον, το ending δεν άρεσε και σε πολλούς γιατί πολύ απλά είναι σε στυλ shoujo πιο πολύ... Btw, το καραόκε μας πως σας φάνηκε;
Ένταξη: 12 Δεκ 2007
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Μάι 16, 2010 11:58 pm
Τίτλος:
GeRi έγραψε:
Απαντώ: χλιαρό
Πού το στηρίζεις αυτό Geri-san? Πραγματικά ενδιαφέρομαι πολύ να μάθω την άποψη κάποιου με τόσες πολλές γνώσεις στο Typesetting... Εγώ ώς αρχάριος δεν μπορώ να καταλάβω τι εννοείς. Διαφώτησέ με plz _________________
Πραγματικά ενδιαφέρομαι πολύ να μάθω την άποψη κάποιου με τόσες πολλές γνώσεις στο Typesetting... Εγώ ώς αρχάριος δεν μπορώ να καταλάβω τι εννοείς. Διαφώτησέ με plz
Βρε χαζουλη, θα σου πω εγώ τώρα αλλα πριν να σ πω πως το ΤΣ και το καρα δεν έχουν καμιά σχέση μεταξύ τους επιφανειακά αλλά στην ουσία είναι πάρα πολύ κοντά διότι και ο typesetter kai o karaoker έχουν σαν Βίβλο τα tags του aegisub.
1. Με το main effe δεν εχω κανενα προβλημα, μιας και το συγκεκριμένο effe το έχω χρησιμοποίηση και εγω παλιότερα(άσχετα αν αξιοποιήθηκε τώρα).
2. Αυτό που "χαλάει" το ολο θέμα ειναι οτι ο χρόνος αναμεσα στο lead in- lead out / intro-outro οπος θες πες το, δεν είναι σωστά χρονισμενα, και δεν λεω για start/end πότε θα εμφανίζονται δλδ αλλά στι line μεσα, τεσπα οποιος ξερει απο κάρα ξέρει και τι λέω.
3. Το ιντρο, έπρεπε να μπαίνει πιο πριν από αυτό που εχει γτ με το που εμφανίζονται τα γράμματα αρχίζει και χτυπά η συλλαβή και άντε να θες να διαβάσεις τι είναι μετά και να μην μπορείς να τα προλαβαίνεις :/
4. Αουτρο, με το που χτυπά ρε παιδί μ η συλλαβή σχεδόν αμέσως εξαφανίζεται κάτι που έμενα προσωπικά δεν μου αρέσει και τόσο, γτ καμιά φορά θέλω να βλέπω και όλη τι γραμμή, να βλέπω πάντα τι λένε οι στίχοι.
Με λίγα λόγια ρε παιδί μου θα μπορούσε να γίνει καλύτερο.
Ελπίζω να σε κάλυψα, ήθελα να γράψω κι άλλα, αλλά πάλι καλά που δεν είμαι σαν εσένα για να γράφω σεντόνια, βαριέμαι πολύ βλέπεις. _________________
Ένταξη: 12 Δεκ 2007
Δημοσιεύθηκε: Δευ Μάι 17, 2010 9:19 pm
Τίτλος:
GeRi έγραψε:
Deykalionas17 έγραψε:
Πού το στηρίζεις αυτό Geri-san?
Για σενα Geri-sama ^_^
Έχεις δίκιο sensei. Gomen!!!
GeRi έγραψε:
Βρε χαζουλη, θα σου πω εγώ τώρα αλλα πριν να σ πω πως το ΤΣ και το καρα δεν έχουν καμιά σχέση μεταξύ τους επιφανειακά αλλά στην ουσία είναι πάρα πολύ κοντά διότι και ο typesetter kai o karaoker έχουν σαν Βίβλο τα tags του aegisub.
1. Με το main effe δεν εχω κανενα προβλημα, μιας και το συγκεκριμένο effe το έχω χρησιμοποίηση και εγω παλιότερα(άσχετα αν αξιοποιήθηκε τώρα).
2. Αυτό που "χαλάει" το ολο θέμα ειναι οτι ο χρόνος αναμεσα στο lead in- lead out / intro-outro οπος θες πες το, δεν είναι σωστά χρονισμενα, και δεν λεω για start/end πότε θα εμφανίζονται δλδ αλλά στι line μεσα, τεσπα οποιος ξερει απο κάρα ξέρει και τι λέω.
3. Το ιντρο, έπρεπε να μπαίνει πιο πριν από αυτό που εχει γτ με το που εμφανίζονται τα γράμματα αρχίζει και χτυπά η συλλαβή και άντε να θες να διαβάσεις τι είναι μετά και να μην μπορείς να τα προλαβαίνεις :/
4. Αουτρο, με το που χτυπά ρε παιδί μ η συλλαβή σχεδόν αμέσως εξαφανίζεται κάτι που έμενα προσωπικά δεν μου αρέσει και τόσο, γτ καμιά φορά θέλω να βλέπω και όλη τι γραμμή, να βλέπω πάντα τι λένε οι στίχοι.
Με λίγα λόγια ρε παιδί μου θα μπορούσε να γίνει καλύτερο.
Πω πω η αλήθεια είναι πως με θάμπωσες Geri-sama! Μακάρι να έβλεπα πιο συχνά δουλειές σου. Αλλά δυστυχώς είναι πολύ πολύ σπάνιες. Πρέπει να είσαι πολυάσχολος.
GeRi έγραψε:
Ελπίζω να σε κάλυψα, ήθελα να γράψω κι άλλα, αλλά πάλι καλά που δεν είμαι σαν εσένα για να γράφω σεντόνια, βαριέμαι πολύ βλέπεις.
H αλήθεια έιναι πως το'χω αυτό με τα σεντόνια! Όλοι τα βαριούνται τα σεντονάκια μου! Αλλά τι να κάνω ο καημένος!! Προσπαθώ να τα μειώσω!!! _________________
Πω πω η αλήθεια είναι πως με θάμπωσες Geri-sama! Μακάρι να έβλεπα πιο συχνά δουλειές σου. Αλλά δυστυχώς είναι πολύ πολύ σπάνιες. Πρέπει να είσαι πολυάσχολος.
Δεν είναι καθόλου σπάνιες φίλτατε(και καλά) Δευκη, απλα εσυ δεν εχει κατεβασει αυτά που εχω κανει, δες τα καρα απο ΑΕ και θα καταλάβεις
και έχω κάνει και διάφορες για ξένα γκρουπ σας typesetter (group: Commie. anime: Five Leaves, Romance of the Three Kingdoms το οποίο δεν έχει γίνει release γτ ψάχνουν διορθωτή και και ένα άλλο που δεν θυμάμαι το όνομά του, λολ) Αυτα Δευκη..... ξες εσυ....
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας