Ένταξη: 08 Δεκ 2006
Δημοσιεύθηκε: Δευ Μάι 10, 2010 7:44 pm
Τίτλος: Περί νέου server
Παρατήρησα μία διαφορά στον καινούργιο server και ήθελα να ρωτήσω τι ισχύει με αυτό:
Αναφέρομαι στον χρόνο που απαιτείται μεταξύ 2 αναζητήσεων στα New Posts. Έχει αυξηθεί αρκετά θα έλεγα...
Παλιά μόνο όταν έμπαινα σε ένα topic, έβλεπα το τελευταίο ποστ μιας και με πετάει εκεί κατευθείαν (και να ήταν και μικρό...) μετά back on top και New Post ξανά στο καπάκι, έβλεπα ότι έκανα νωρίς την αναζήτηση... Τώρα μπορεί να διαβάσω και 2-3 ακόμα απαντήσεις και πάλι να μου πει να περιμένω.
Μπορεί εγώ να είμαι ο περίεργος, απλώς πολλές φορές μπαίνω σε ένα topic μόνο και μόνο να δω τι γίνεται στα γρήγορα και μετά να πάω παρακάτω οπότε κάτι τέτοιο είναι λίγο ξενέρα. (ξέρω υπάρχουν εναλλακτικές - πολλαπλά παράθυρα - αλλά έτσι έχω μάθει και με βολεύει πολύ.
Αυτό τώρα έχει να κάνει με τον νέο server ή με κάποια ρύθμιση από μέρους σας;
Αυτή η παρατήρησή μου καλοπροαίρετη καθότι αν δεν γίνεται και τίποτα, θα συνηθίσουμε έτσι. Δεν χάλασε ο κόσμος. _________________
Και τα ρέστα μου στο παρακάτω:
Δεν έχει να κάνει με τον καινούριο server, απλά αλλάχθηκαν κάποιες ρυθμίσεις του forum, λίγες μέρες πριν. Μείωσα λίγο τον αριθμό ανάμεσα στις αναζητήσεις, οπότε δοκίμασε και ξαναπες μας αν τώρα η συμπεριφορά είναι καλύτερη. _________________ Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum!Τα greeklish απαγορεύονται! Διαβάστε το Playback FAQ Feeling... nauseous already? Wait to see my anime list first... And remember, fansubbing is NOT serious business...
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας