Συνδεθείτε, για να ελέγξετε τα προσωπικά σας μηνύματα
Συνδεθείτε, για να ελέγξετε τα προσωπικά σας μηνύματα
AnimeClipse Αρχική σελίδα » Off-Topic

Κατάσταση της Ελλάδας!!! Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Επόμενη
Προβολή προηγούμενου Θέματος :: Προβολή επόμενου Θέματος  
Συγγραφέας Μήνυμα

Ένταξη: 12 Δεκ 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Δευ Μάι 10, 2010 1:31 pm
Τίτλος:
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

gpanos έγραψε:
Η Μ. Βρετανία μπήκε το 1976 στο ΔΝΤ κι ακόμα και σήμερα έχει μαύρα χάλια. Το έλειμμα της είναι μεγαλύτερο από το ελληνικό αυτή τη στιγμή (11,5%)
Η Τουρκία απλά πάει καλύτερα, αλλά πριν ηταν τελείως μάυρο χάλι, πιο μαύρο δεν γίνεται. Για πήγαινε προς τα βάθη να δεις κοινωνική εξαθλίωση.
Απλά το επισημαίνω.

Ρε συ Γιώργο δεν διαφωνώ. Δεν είπα ότι καλά κάνουμε και πάμε στο ΔΝΤ. Αλλά θέλω να σου πω, ότι μεγάλες οικονομίες όπως αυτή της Μ.Βρετανίας και της Τουρκίας (η οποία ανθίζει με ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΥΣ ρυθμούς - Το 2020 υπολογίζεται ότι θα είναι 7η παγκοσμίως) επέζησαν. Και όσο για το έλλειμμα της Αγγλίας παρ'όλο που το έχει δεν βλέπω να την ενοχλεί κανείς. Γιατί έχει τη δύναμη και την ικανότητα να επιβιώνει με τέτοια ελλείματα. Γιατί ΠΑΡΑΓΕΙ. Και για πολλούς άλλους λόγους προφανώς που δεν είναι της παρούσης... Εμάς αυτό πρέπει να μας ενδιαφέρει. Η ΠΑΡΑΓΩΓΗ. Τίποτα άλλο. Να μπούμε και μέσα αν χρειαστεί, αλλά να επενδύσουμε για το μέλλον. Αλλιώς τίποτα δεν θα αλλάξει και σύντομα θα είμαστε στην ίδια κατάσταση και ίσως και χειρότερη. Sad

Ένταξη: 31 Αύγ 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Δευ Μάι 10, 2010 1:32 pm
Τίτλος:

Quiz ευκολάκι:
Γιατί σήμερα σημειώθηκε βουτιά των spreads;
http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=1813871

Απάντηση:

Έχει επεξεργασθεί από τον/την gpanos στις Δευ Μάι 10, 2010 1:36 pm, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του συγγραφέα MSN Messenger

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Δευ Μάι 10, 2010 1:35 pm
Τίτλος:

Deykalionas17 έγραψε:

Ρε συ Γιώργο δεν διαφωνώ. Δεν είπα ότι καλά κάνουμε και πάμε στο ΔΝΤ. Αλλά θέλω να σου πω, ότι μεγάλες οικονομίες όπως αυτή της Μ.Βρετανίας και της Τουρκίας (η οποία ανθίζει με ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΥΣ ρυθμούς - Το 2020 υπολογίζεται ότι θα είναι 7η παγκοσμίως) επέζησαν. Και όσο για το έλλειμμα της Αγγλίας παρ'όλο που το έχει δεν βλέπω να την ενοχλεί κανείς. Γιατί έχει τη δύναμη και την ικανότητα να επιβιώνει με τέτοια ελλείματα. Γιατί ΠΑΡΑΓΕΙ. Και για πολλούς άλλους λόγους προφανώς που δεν είναι της παρούσης... Εμάς αυτό πρέπει να μας ενδιαφέρει. Η ΠΑΡΑΓΩΓΗ. Τίποτα άλλο. Να μπούμε και μέσα αν χρειαστεί, αλλά να επενδύσουμε για το μέλλον. Αλλιώς τίποτα δεν θα αλλάξει και σύντομα θα είμαστε στην ίδια κατάσταση και ίσως και χειρότερη. Sad

Θα συμφωνήσω για αυτό που λες για την Μ. Βρετανία. Βέβαια δεν την ενοχλεί κανείς γιατί ειναι εκτός Ευρωζώνης. Αλλιώς θα είχε τη δική μας τύχη περίπου.
Όσο για την Τουρκία..... χμμμ θα δούμε. Έχω αμφιβολίες αν και δεν αμφισβητώ αυτά που έγραψες (εννοώ ότι τα διάβασες καπου και δεν τα βγάζεις από το μυαλό σου).

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Δευ Μάι 10, 2010 1:49 pm
Τίτλος:

gpanos έγραψε:
Όσο για την Τουρκία..... χμμμ θα δούμε. Έχω αμφιβολίες αν και δεν αμφισβητώ αυτά που έγραψες (εννοώ ότι τα διάβασες καπου και δεν τα βγάζεις από το μυαλό σου).

Κοίτα. Προφανώς και τα έχω διαβάσει Razz Τώρα δεν θυμάμαι που και πότε. Αλλά μου έχουν μείνει. Μεταξύ μας όμως, αν δεις μόνο την στρατιωτική παραγωγή της μπορείς να καταλάβεις ότι την επόμενη δεκαετία θα ανθίσει και με το παραπάνω.

Αναφέρω κάποια πράγματα σε spoiler επειδή είναι off-topic και ίσως δεν ενδιαφέρουν τους περισσότερους.

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Δευ Μάι 10, 2010 1:57 pm
Τίτλος:

Μην ανησυχεις Πάρη. Μέχρι το 2020 θα κάνουν ντου οι Ρώσοι. big smile

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Δευ Μάι 10, 2010 4:17 pm
Τίτλος:

gpanos έγραψε:
Μην ανησυχεις Πάρη. Μέχρι το 2020 θα κάνουν ντου οι Ρώσοι. big smile

Από το στόμα σου και στου Πούτιν το αυτί!!! Razz

Ένταξη: 27 Ιαν 2008

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Δευ Μάι 10, 2010 9:51 pm
Τίτλος:

Ρε παιδιά γιατί είναι τόσο ευχάριστο ένα ενδεχόμενο ντου των Ρώσων?

Ένταξη: 04 Μάι 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Δευ Μάι 10, 2010 10:15 pm
Τίτλος:

Γιατί μετά θα έρθει η καταστροφή του κόσμου και οι Έλληνες μόνο θα μπορεσουν να τον κυβερνήσουν και να τον πάνε στο δρόμο της αρετής.

Και θα έρθουν και οι Ελ, αμα λάχει να ουμ

Ένταξη: 02 Απρ 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Δευ Μάι 10, 2010 10:18 pm
Τίτλος:

Βασικά οι Ρώσοι δεν κάνουν ντου ακριβώς.
Στρώνουν δρόμους...

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Δευ Μάι 10, 2010 11:07 pm
Τίτλος:

Howl έγραψε:
Γιατί μετά θα έρθει η καταστροφή του κόσμου και οι Έλληνες μόνο θα μπορεσουν να τον κυβερνήσουν και να τον πάνε στο δρόμο της αρετής.

Και θα έρθουν και οι Ελ, αμα λάχει να ουμ

Thumbs UP

Και για έναν ακόμα λόγο. Βαρέθηκα να βλέπω μόνο την Αμερική να κάνει ντου. Ας κάνει και κανένας άλλος. Άσε που οι Ρώσοι αν κάνουν ντου θα κάνουν για τα στενά του Ελλησπόντου. Άρα στην Τουρκία. Cool

Ένταξη: 14 Δεκ 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Δευ Μάι 10, 2010 11:38 pm
Τίτλος:

Τα παραπάνω post μου θυμίζουνε ένα παιδικό παιχνίδι...

- Και ποιός να κάνει ντού;
-Ας κάνουνε οι Αμερικανοί
-Και γιατί να κάνουνε οι Αμερικανοί;
-Αμ ποιος θέλεις να κάνει;
-Ας κάνουνε οι Ρώσοι.
-Και γιατί να κάνουνε οι Ρώσοι;
-Αμ ποιός θέλεις να κάνει; κ.λπ.

... την κολοκυθιά. Δηλαδή ρε παιδιά το ντου δεν το γλιτώνουμε, αλλά διαπραγματευόμαστε τον εισβολέα; Sad

gpanos έγραψε:
Άσε που οι Ρώσοι αν κάνουν ντου θα κάνουν για τα στενά του Ελλησπόντου. Άρα στην Τουρκία. Cool

Έστω πως έχεις δίκιο...

1ον Πώς είσαι σίγουρος ότι τους ενδιαφέρουνε μόνο τα στενά του Ελλησπόντου και όχι γενικά η πρόσβαση στην Μεσόγειο;

2ον (Επαναφέρω το ερώτημα του Nadir Whistling , λίγο πιο εξειδικευμένο) Τι μας εξυπηρετεί εμάς να γίνει ντου από τους Ρώσους στην Τουρκία;
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Δευ Μάι 10, 2010 11:54 pm
Τίτλος:

Εδώ υπάρχουν πολλές θεωρίες. Αλλά κάτι ενδιαφέρον είχε πει κι ο πατέρας Παΐσιος πάνω στο θέμα. Ας το αφήσουμε όμως γιατί ξεφεύγουμε πολύ. Αν επιμένεις πάντως μπορώ να σου δώσω Links.

Ένταξη: 16 Μάρ 2010

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τρι Μάι 11, 2010 12:42 am
Τίτλος:

Λέμε οτι η Τουρκία εχει ανοδική οικονομική πορεία αλλά δεν προσέχουμε σε τι διαφέρουμε απο τη γείτονα(που κλεβει της ντοματες και τα κλαδευτήρια) χώρα.
Πρώτα από ολα και πιο σημαντικό είναι το νόμισμα. Από τη στιγμή που είναι αποκλειστικά δικό της απλα το υποτιμεί αν χρειαστεί. Επίσης μην ξεχνάμε την γελοία αυξηση τιμών στη Ελλάδα μετά το 2002 η οποία εννοείται οτι ελαττώνει τον τουρισμό στη χώρα μας και τον στέλνει στην Τουρκία.
Το βιοτικό επίπεδο των κατοίκων της Τουρκίας παιζει επισης ρόλο. Εχετε όλοι προσέξει σε τι πλυθηνα σπίτια και άλλες "αρχαιολογίες" ζούν οι κάτοικοι της ανατολικής Τουρκίας και γενικα σε σχεδόν ολες της περιοχες πλιν της πρωτεύουσας, Ανατολικης Θράκης, και των παράλιων Μικρας Ασιας και Ποντου.
Τρομερό ρολο παίζει και το ότι είναι το αγαπημένο παιδί των Ηνωμένων Πολιτειών
το οποίο ελέγχουν πλήρως και δεν "κάνει" να ξεπέσει

Οσο για το ντου! των ρώσων δεν θα το ήθελα καθόλου πρώτον γιατι η Τουρκία δεν είναι το πειραματόζωο που ονομάζεται Γεωργία ,για να δουν οι ΗΠΑ κατα πόσο η Ρωσία είναι ζωντανη, και θα οδηγούσε σε μια πολλή ασχημη σύραξη και μάλιστα δίπλα στην πόρτα μας. Δεύτερον από τη στιγμή που είμαστε στο ΝΑΤΟ θα έπρεπε να στείλουμε δυνάμεις για να βοηθήσουμε την Τουρκία να αμυνθεί.Τρίτον ειναι και αυτοί άνθρωποι.

Ξέρω είμαι λιγο(ΠΟΛΥ) off topic αλλά απλώς ήθελα να επισημάνω κάποιες διαφορές στην κατάσταση της χώρας μας με την Τουρκία και γιατι επιβιώνει παρα τις δυο βοήθεις του ΔΝΤ.
Επιστροφή στην κορυφή

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τρι Μάι 11, 2010 11:00 am
Τίτλος:

Για διαβάστε:
http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=12338&subid=2&pubid=28695151

Και μετά πείτε μου ότι δεν θα μιλήσουν για πετρέλαια.

Ένταξη: 14 Δεκ 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τρι Μάι 11, 2010 3:53 pm
Τίτλος:

gpanos έγραψε:
Και μετά πείτε μου ότι δεν θα μιλήσουν για πετρέλαια.

Kαλέ μου gpanos πολύ φοβάμαι ότι δεν θα συζητήσουνε μόνο για πετρέλαιο ... λέτε στην επόμενη συνάντηση των μελών του site στην Καμάρα να θέλουμε διαβατήριο για να 'ρθούμε; Whistling
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέου Θέματος     Απάντηση στο Θέμα     AnimeClipse Αρχική σελίδα » Off-Topic Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Επόμενη
Σελίδα 6 από 8

Μετάβαση στη:   
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας