Προβολή προηγούμενου Θέματος
::
Προβολή επόμενου Θέματος
|
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Ένταξη: 12 Δεκ 2007

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 16 Ιούλ 2008

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 22 Αύγ 2009
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 10 Απρ 2010
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 16 Ιούλ 2008

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 09 Απρ 2010
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ Απρ 12, 2010 11:44 am
Τίτλος:
|
|
|
Είχα ξεχάσει αρκετά την συγκίνηση που προσφέρει το DragonBall. Τεράστιος fan από μικρός, και όμως ποτε δεν τα έχω δει όλα (σε κάποια φάση σταμάτησα, επειδή ήθελα να τα πετύχω όλα σε ogm η κάτι).
Είχα υποθέσει ότι πολλά πράγματα στο DragonBall Z έτρωγαν χρόνο χωρίς ιδιαίτερο λόγο, όμως δεν περίμενα τόση διαφορα. Κάποια πράγματα όμως ήθελα να τα δω ξανά (όπως τον Raditz όταν πάει στον άλλο κόσμο  ). Η μουσική και τα soundtracks (κυρίως στο Freeza saga) έχουν μείνει τα ίδια?
Επειδή δεν λένε να κατεβουν τα επεισόδια, μήπως μπορεί κάποιος να τα ανεβάσει στο RapidShare (αφού πάρει συγκατάθεση)?
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 27 Ιαν 2008

|
Δημοσιεύθηκε: Δευ Απρ 12, 2010 12:01 pm
Τίτλος:
|
|
|
LionDark έγραψε:
|
Επειδή δεν λένε να κατεβουν τα επεισόδια, μήπως μπορεί κάποιος να τα ανεβάσει στο RapidShare (αφού πάρει συγκατάθεση)?
|
Ποια επεισόδια δεν κατεβαίνουν; Πες μου και θα seedάρω αποκλειστικά αυτά που θέλεις για όσες μέρες χρειαστείς. Αν και δεν νομίζω να χρειαστείς παραπάνω από 1-2 μέρες. Με καλό seeding distribution(που νομίζω οτι σε μεγάλο βαθμό έχει η AC) δεν έχουμε ανάγκη το rapidshare! _________________ Αν δεν ήμουν αυτός που είμαι, θα ήθελα να ήμουν εγώ. Απλά να μου έμοιαζα λίγο περισσότερο.
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ Απρ 12, 2010 12:13 pm
Τίτλος:
|
|
|
Nadir έγραψε:
|
LionDark έγραψε:
|
|
Ποια επεισόδια δεν κατεβαίνουν; Πες μου και θα seedάρω αποκλειστικά αυτά που θέλεις για όσες μέρες χρειαστείς. Αν και δεν νομίζω να χρειαστείς παραπάνω από 1-2 μέρες. Με καλό seeding distribution(που νομίζω οτι σε μεγάλο βαθμό έχει η AC) δεν έχουμε ανάγκη το rapidshare!
|
Τώρα κατεβάζω τα επεισόδια από 021 μέχρι 030 και πρώτη φορα έχω 250 περίπου ταχύτητα. Θέλω όλα τα επεισόδια, και μπορώ να πιάσω γύρο στα 420 full speed.
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 27 Ιαν 2008

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 10 Απρ 2010
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 04 Αύγ 2007
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Απρ 17, 2010 3:18 pm
Τίτλος:
|
|
|
thank youuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu(που λεει και ο σεφερλης...  )
ειναι στο 50 και ακομα δειχνει freezer..δεν ειχαν πει πως θα ειναι 100 τα επεισοδια..τι θα προλαβουν να δειξουν στα αλλλα 50??
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 25 Δεκ 2009
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 02 Ιούν 2007