Συγγνώμη παιδιά θα μπορούσε κάποιος να κάνει seeding στο Ergo Proxy;
Άργησα λίγο να το δω φίλε μου, αλλά τώρα θα δώσω μόνο Ergo Proxy τουλάχιστον μέχρι αύριο μεσημέρι. _________________ Αν δεν ήμουν αυτός που είμαι, θα ήθελα να ήμουν εγώ. Απλά να μου έμοιαζα λίγο περισσότερο.
Παιδια , μπορει καποιος να κανει seeding στο fairy tale σας παρακαλω?
Συγκεκριμένα επεισόδια, ή όλα?
Ρίχνοντας μια ματιά στον tracker, είδα οτι όλα τα επεισόδια τροφοδοτούνται από 5-10 seeders, και τα κατεβάζουν 0-2 άτομα. Λογικά θα έχεις πρόβλημα με κάποια συγκεκριμένα επεισόδια. Πες μου και θα σου δώσω καμιά 80 kb/sec! _________________ Αν δεν ήμουν αυτός που είμαι, θα ήθελα να ήμουν εγώ. Απλά να μου έμοιαζα λίγο περισσότερο.
Μπορεί κανείς να δώσει στο Naruto Shippuden 1-3 και στο Naruto OVA; Είναι και τα δύο νεκρά...
Είμαι εκτός Αθηνών, θα επιστρέψω Τρίτη πρωί-πρωί. Αν δεν έχει λυθεί το πρόβλημά σου μέχρι τότε, θα το τακτοποιλησω εγώ. _________________ Αν δεν ήμουν αυτός που είμαι, θα ήθελα να ήμουν εγώ. Απλά να μου έμοιαζα λίγο περισσότερο.
Ένταξη: 12 Δεκ 2007
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Φεβ 27, 2010 4:01 am
Τίτλος:
Παιδιά έτυχε να παρατηρήσω ότι το batch torrent του Soul Eater (1-10) είναι underseeded. 1 μόνο seeder με 8 leechers. Δεν νομίζω ότι θα μπορέσουν ποτέ οι 8 να το κατεβάσουν τελικά. Οπότε όποιος μπορεί ας σπρώξει λίγο κι εκεί! _________________
Ένταξη: 08 Δεκ 2006
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Φεβ 27, 2010 12:12 pm
Τίτλος:
Το έχω ανοιχτό seed εδώ και μέρες και δεν μπαίνει άνθρωπος! Γενικά έχω κάποια άγχη σχετικά με τον Vuze μου τον τελευταίο καιρό καθότι είναι λίγο επιλεκτικό; και δεν ξέρω γιατί...
Μάλλον κάποιος Rath θα φάει λίγο πρήξιμο... _________________
Και τα ρέστα μου στο παρακάτω:
παιδιά μια χάρη μπορείτε να seedarete για λίγες μέρες μετά τις 8 το απόγευμα το area88 θα σας ήμουν υπόχρεως
Βάλε τα torrent να δουλεύουν, γιατί κατά τις 8 θα σου ρίξω ίσα με 90kb/sec Area 88 _________________ Αν δεν ήμουν αυτός που είμαι, θα ήθελα να ήμουν εγώ. Απλά να μου έμοιαζα λίγο περισσότερο.
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας