Δημοσιεύθηκε: Κυρ Ιαν 31, 2010 6:02 pm
Τίτλος: Μια νέα προσπάθεια!
http://zettogr.blogspot.com/ Σήμερα αποφάσισα να φτιάξω ένα blog όπου θα παραθέτω πράγματα που έχω φτιάξει κατά καιρούς και θέλω να τα μοιραστώ μαζί σας. Σήμερα σας δίνω τον Τόμο 0 του One Piece στα ελληνικά. Περισσότερα στο blog μου! Και οι εκπλήξεις συνεχίζονται!
Καλή αρχή στο blog σου φίλε Zetto, καθώς και στην προσπάθεια scanlation για το One Piece! _________________ Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum!Τα greeklish απαγορεύονται! Διαβάστε το Playback FAQ Feeling... nauseous already? Wait to see my anime list first... And remember, fansubbing is NOT serious business...
"Και σύντομα στην Anathemanga"? Άντε ντε, γιατί μας έχουν πιάσει μοναξιές... _________________ Αν δεν ήμουν αυτός που είμαι, θα ήθελα να ήμουν εγώ. Απλά να μου έμοιαζα λίγο περισσότερο.
Το γράφει ο Zetto στο blog του, άλλες λεπτομέρειες δεν ξέρω. _________________ Αν δεν ήμουν αυτός που είμαι, θα ήθελα να ήμουν εγώ. Απλά να μου έμοιαζα λίγο περισσότερο.
Σε ευχαριστώ Δημήτρη Ετοιμάζω κι άλλα και θα τα δείτε σύντομα. Θα έχω σίγουρα κάτι που θα βγαίνει σε καθημερινή βάση(αναφέρομαι στο !@#$%^&*) και νομίζω πως θα σας αρέσει. Αν θέλετε θα ετοιμάσω κι άλλα πράγματα επειδή φυσικά εξαρτάται από εσάς!
Συγγνώμη για το διπλό post, αλλά τέλος πάντων. Έκανα μια νέα ανάρτηση σήμερα! Όχι τίποτα σημαντικό, αλλά όσοι θέλετε διαβάστε! Θα βρείτε το blog μου στην υπογραφή μου!
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας