Ναι. Πραγματικά πορωτικό! Δεν θυμάμαι πόσους μήνες έχουμε να δούμε τόσο εντυπωσιακό κεφάλαιο. Άντε να περιμένουμε ένα μήνα τώρα... _________________ Αν δεν ήμουν αυτός που είμαι, θα ήθελα να ήμουν εγώ. Απλά να μου έμοιαζα λίγο περισσότερο.
Ένταξη: 21 Οκτ 2007
Δημοσιεύθηκε: Τετ Οκτ 21, 2009 1:41 am
Τίτλος:
Περίμενα υπομονετικά να βγούνε 2 chapters για να τα διαβάσω μαζί αλλά τελικά η αναμονή άξιζε και με το παραπάνω. Τα 95 και 96 είναι απλά τέλεια. Έχω μείνει μαλ.....ας, καθώς εκτός απο την άφθονη δράση η οποία ήταν άκρως πορωτική, η πλοκή εκτυλίσσεται σε απρόβλεπτες κατευθύνσεις και τα ερωτήματα είναι αμέτρητα. Κατ' αρχήν τι θα γίνει με τον Raki και που ήταν η Priscilla ενώ τις έτρωγε? Κάτι ενδιαφέρον προμηνύεται σε αυτή τη φάση. Επίσης what the fuck is going on με την awakened Beth? Πολύ αμφιβάλω αν μπορούν να τα βάλουν μαζί της η Uma και η Cynthia ή και να ξεφύγουν έτσι έυκολα απο αυτήν. Λογικά θα παρέμβουν σημαντικοί χαρακτήρες στα επόμενα chapters, γιατί δέν βλέπω άλλο τρόπο να αντιμετωπιστεί το ''destroyer'' και μάλιστα θα έλεγα οτι μάλλον βλέπω συμμαχία Rifl με τις φίλες μας για να γίνει κάτι τέτοιο (μακάρι να ζούσε και ο Isley χεχε). Anyway ήταν πραγματικά καταπληκτικά chapters . Μένουμε με την αγωνία μέχρι το επόμενο.... _________________ ''We shall dive down through black abysses....
and in that lair of the Deep Ones we shall dwell amidst wonder and glory forever''
Είχα αφήσει λίγο καιρό το διάβασμα του Claymore(στο 95 συγκεκριμένα) για να διαβάσω κάμποσα μαζί. Μη βλέποντας σχόλια εδώ, το είχα ψιλοξεχάσει. Σήμερα λοιπόν διάβασα τα chapters 96-97-98. Με μία φράση, "της Πόπης...". Τα δίδυμα της οργάνωσης μάλλον πήραν τον πούλο, η Cynthia ψυχορραγεί(αν και νομίζω οτι θα επιζήσει τελικά), και η Priscila κάνει επιτέλους την κίνησή της, και δείχνει ακαταμάχητη. Οι τυπάδες της οργάνωσης αντιπαθητικότεροι από ποτέ (και μία νύξη για τον σκοπό της οργάνωσης, που μπορεί να κρύβει πολλά). Τέλος, ο φλωράκος της υπόθεσης(ναι, στον Raki αναφέρομαι), αιχμάλωτος της οργάνωσης για πειράματα. Λέτε στο απώτερο μέλλον να έχουμε καμία επίθεση της Clare στα headquarters της οργάνωσης για να τον απελευθερώσει; Πάντως, ο πλατωνικός του έρωτας, η Priscila, δεν νομίζω να ενδιαφερθεί ιδιαίτερα γι' αυτόν. _________________ Αν δεν ήμουν αυτός που είμαι, θα ήθελα να ήμουν εγώ. Απλά να μου έμοιαζα λίγο περισσότερο.
ΠΩΩΩ!!! Το είχα ξεχάσει! Πάω για διάβασμα και σχολιασμό με edit
Edit:
Ο φλωράκος είναι εμφανές ότι θα παίξει σημαντικό ρόλο στην ιστορία... Ίσως εκεί που η Clare θα τις τρώει άσχημα από την Priscilla, θα είναι αυτός που με τους έρωτές του θα τα φέρει όλα σε μια σειρά...
Δε συμφωνώ με τον από κάτω ότι έχει χαθεί η μπάλα. _________________ After all we are stardust...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Howl στις Τρι Δεκ 08, 2009 4:18 pm, 1 φορά
Εχει χαθεί λίγο η μπάλα σε αυτό το manga αλλα το συμπέρασμα είναι ότι:
"Η Priscilla είναι το υπέρτατο τούμπανο με τεράστια διαφορά από τους υπόλοιπους."
Ελάτε ρε παιδιά... και τι έγινε που είναι τουμπανο η Πρισκίλα. Αν η Κλερ η Ντενέβ η Χέλεν και κανα δύο άλλες την δουν Power Rangers και ενωθούν, θα γίνουν, όχι μόνο τούμπανο, υπερταμπούρλο θα γίνουνε και θα τα κάνουν όλα ρημαδιό. Παίζει να κερδίζουν και τον Ζορό σε τέτοια κατάσταση
Δεν μπορώ να πω οτι έχω βαρεθεί το μάνγκα, αλλά αυτή η φάση του να παρουσιάζεται όλο και κάτι πιο δυνατό, με έχει κουράσει. Η Κλερ των πρώτων κεφαλαίων, που ήδη φαινόταν αρκετά δυνατή, με τα δεδομένα των πρόσφατων κεφαλαίων, δεν θα μπορούσε να κόψει, όχι κεφάλι, αλλά ούτε τρίχα από το εφηβαίο σε οποιαδήποτε μέτρια αντίπαλο που κυκλοφορεί.
Εντάξει, εξέλιξη, upgrade, αλλά μην το ξεφτιλίσουμε κιόλας. _________________ Αν δεν ήμουν αυτός που είμαι, θα ήθελα να ήμουν εγώ. Απλά να μου έμοιαζα λίγο περισσότερο.
Καλά εντάξει η Priscilla κάνει περίπατο και για να μην βαριέται τεμαχίζει και κάνα abysal one.
Λογικά θα τις αφήσει να φύγουν, δεν νομίζω να γίνει μάχη ( ). Το θέμα είναι γιατί να τους χαριστεί.
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας