stag360 έγραψε:
|
εχω δει το FMA,αρκετα καλο,αν και καπως παιδικο
|
Παιδικό;; Κρεμάστε τον!!! Εϊπε κακό λόγο για το Full Metal Alchemist!!! Θα περάσεις βασανιστήρια!!! Μαστίγωμα (

), τσεκούρομα (

) και μπουκέτωμα (

) και θα καταλήξεις έτσι:

.
Πλάκα κάνω εννοείται!!! Απλά τρελάθηκα μόλις το είδα γιατί το Full Metal είναι πραγματικά το αγαπημένο μου anime ever και πραγματικά έχω ακούσει αρκετά πράγματα για αυτό (βαρετό, αντιγράφει άλλα, ψεύτικο μπλα μπλα μπλα) αλλά κανείς ποτέ δεν μου είπε ότι το θεωρεί παιδικό. Είναι ένα anime που πραγματικά πιστεύω ότι αν του δώσεις μια ευκαιρία μπορεί να σε καθηλώσει και ακόμα να σου δώσει άπειρο προβληματισμό σε θέματα που μπορεί ποτέ σου να μην είχες σκεφτεί και να σου ανοίξει τους ορίζοντες σου. Εγώ προσωπικά θεωρώ πως διαβάζοντας τον 15ο τόμο του αντίστοιχου manga, που είχε μια ιστορική αναδρομή σε μια πολεμική σύρραξη πως πήρα ένα μάθημα ζωής και άρχισα να σκέφτομαι διαφορετικά ΤΑ ΠΑΝΤΑ γύρω από τον πόλεμο και το πως σκέφτονται και νοιώθουν οι άνθρωποι που συμμετέχουν σ'έναν...
Υ.Γ: Επειδή από όλη αυτή τη πολυλογία δεν ξέρω αν εβγαλες άκρη το όλο point μου ήταν... Δωσ'του μια ευκαιρία. Οι Ookami το μεταφράζουν στα ελληνικά με τρομερή ποιότητα. Και έχουν ήδη μεταφράσει 13 επεισόδια και πολύ σύντομα θα βγάλουν και το 14. Πέρνα μια βόλτα από το site τους -->
http://www.ookami-fansubs.com/. Αν δεις αυτά και ακόμα δεν σ'αρέσει τότε πάω πάσο.