Btw, μιας και δεν έχω γράψει ποτέ εδώ... Είμαι ο Νίκος, 20 χρονών, φοιτητής (έτσι λέω στον κόσμο). Καλώς σας βρήκα. Μου εύχομαι (από μόνος μου ) καλή διαμονή στο forum.
Άντε παρόλο που άργησες να μας συστηθείς (ήδη σε ξέρουμε από την καλή και από την ανάποδη ), καλώς όρισες Νίκο
Σου εύχομαι σύντομα ένα άψογο release, ξέρω ότι το έχεις πολύ ανάγκη και με τόσο κόπο πραγματικά σου αξίζει. _________________
Btw, μιας και δεν έχω γράψει ποτέ εδώ... Είμαι ο Νίκος, 20 χρονών, φοιτητής (έτσι λέω στον κόσμο). Καλώς σας βρήκα. Μου εύχομαι (από μόνος μου ) καλή διαμονή στο forum.
Άντε παρόλο που άργησες να μας συστηθείς (ήδη σε ξέρουμε από την καλή και από την ανάποδη ), καλώς όρισες Νίκο
Σου εύχομαι σύντομα ένα άψογο release, ξέρω ότι το έχεις πολύ ανάγκη και με τόσο κόπο πραγματικά σου αξίζει.
Ευχαριστώ Αθηνούλα!
Όσο για το release... Υπομονή λίγο ακόμα... _________________ - Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum. - Μη χρησιμοποιείτε greeklish στις απαντήσεις σας. - Για πληροφορίες των projects, πηγαίνετε στοProject Info. - Για τα releases, επισκεφθείτε τονTracker - Downloads.
Καλώς ήρθες Κωνσταντίνα, είμαστε και συνομήλικες. Καλή διαμονή, ελπίζουμε να σου αρέσουν τα releases μας και για ό,τι χρειαστείς μη διστάσεις να ποστάρεις. _________________
Εύχομαι να απολαύσεις τόσο την παραμονή σου στο forum των συζητήσεων, όσο και τα release μας! _________________ Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum!Τα greeklish απαγορεύονται! Διαβάστε το Playback FAQ Feeling... nauseous already? Wait to see my anime list first... And remember, fansubbing is NOT serious business...
Κωνσταντίνα να σου ευχηθώ και εγώ με τη σειρά μου καλή διαμονή στο forum _________________ - Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum. - Μη χρησιμοποιείτε greeklish στις απαντήσεις σας. - Για πληροφορίες των projects, πηγαίνετε στοProject Info. - Για τα releases, επισκεφθείτε τονTracker - Downloads.
Καλησπέρα!!! Δημήτρης από Θεσσαλονίκη. Αν και έχω εγγραφεί εδώ και πολύ καιρό, δεν συμμετείχα στα forums. Από δω και πέρα λέω ν' αρχίσω _________________
"What's truly frightening... is when betrayal is unexpected..."
@G_Altair
Βαγγέλη καλώς όρισες, αν και σε έχουμε καλωσορίσει και από κοντά στο προηγούμενο meeting!
@dimgoku
Καλώς όρισες κι εσύ Δημήτρη, έστω και καθυστερημένα!
Αναμένουμε τα ποστ σου στο forum! _________________ Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum!Τα greeklish απαγορεύονται! Διαβάστε το Playback FAQ Feeling... nauseous already? Wait to see my anime list first... And remember, fansubbing is NOT serious business...
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας