Συνδεθείτε, για να ελέγξετε τα προσωπικά σας μηνύματα
Συνδεθείτε, για να ελέγξετε τα προσωπικά σας μηνύματα
AnimeClipse Αρχική σελίδα » Off-Topic

Anime και κοινωνικός περίγυρος Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη
Προβολή προηγούμενου Θέματος :: Προβολή επόμενου Θέματος  
Συγγραφέας Μήνυμα

Ένταξη: 07 Δεκ 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Δευ Σεπ 21, 2009 1:56 pm
Τίτλος:
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και παχαινουν.

Ένταξη: 11 Ιούλ 2009

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Δευ Σεπ 21, 2009 2:06 pm
Τίτλος:

sunday έγραψε:
Σταματήστε να βλέπετε anime, καταστρέφουν το σπέρμα και προκαλούν γήρανση του δέρματος

Αληθεια λεει. Εγω μολις αρχισα να βλεπω anime αρχισα να εχω προβληματα στυσης και εβγαλα παντου σπυρακια!!!

Πλακα πλακα τα anime αντιμετωπιζονται σαν κατωτερα και αυτοι που δεν ξερουν, οντως τα λενε παιδικα. πολλοι απο αυτους που τα λενε παιδικα παντως παρακολουθουν ευχαριστα Ελληνικες σαπουνοπερες τυπου Λαμψη, οι οποιες ειναι πολυ κατωτερες απο τα περρισοτερα anime και σεναριακα αλλα και σε επιπεδο παραγωγης. Και οταν τους λες οτι, ξερεις το death note εχει καλυτερο σεναριο απο τα μυστικα της εδεμ(το οποιο βλεπει φανατικα η μανα μουTwisted Evil !!), σε κοροϊδευουνε και δεν δεχοντε ουτε καν να δοκιμασουν να δουν. ΕΛΕΟΣ!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email

Ένταξη: 08 Δεκ 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Δευ Σεπ 21, 2009 2:50 pm
Τίτλος:

2 είναι τα στοιχεία των anime τα οποία τα καθιστούν τελείως διαφορετικά από το τι βλέπει ο μέσος άνθρωπος:
1. Σκίτσο
2. Ιαπωνικά (κατά κύριο λόγο)
(Ίσως και ότι παχαίνουν.)
Βλέπουν μια εικόνα η οποία έχει συνδεθεί από παλιά με ηλικίες 10- και ακούνε μια γλώσσα που μερικοί μέχρι τότε παίζει και να μην την είχαν ξανακούσει ή και αν την είχαν ακούσει, ε... δεν είναι και γαλλικά για τους περισσότερους...
Όποτε από εκεί και πέρα, δεν πα να έχει σενάριο καλύτερο από την καλύτερη ταινία που έχει δει ο καθένας μας, δεν τους κάνει κούκου (λογικό αφού εκτός που παχαίνει, ψοφάει και το σπέρμα και γερνάει το δέρμα)
Όποτε ηρεμία και όλα καλά!

Και τα ρέστα μου στο παρακάτω:
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος

Ένταξη: 08 Μάρ 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Δευ Σεπ 21, 2009 5:45 pm
Τίτλος:

serestrum έγραψε:
Και παχαινουν.

Εγώ είμαι η εξαίρεση. *giggles*
Επιστροφή στην κορυφή

Ένταξη: 04 Μάι 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Δευ Σεπ 21, 2009 5:51 pm
Τίτλος:

sunday έγραψε:
Σταματήστε να βλέπετε anime, καταστρέφουν το σπέρμα και προκαλούν γήρανση του δέρματος

Crying or Very sad Άστα... Τα ξέρω...

Καλά, γιατί έβγαλες το signature σου;;

Ένταξη: 06 Ιούλ 2008

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τρι Σεπ 22, 2009 10:08 pm
Τίτλος:

Τα ίδια σχεδόν ισχύουν και για εμένα!
Η διαφορά είναι ότι οι κοντινοί μου άνθρωποι δεν το βλέπουν ως κάτι περίεργο! Πιστεύω επειδή πάντα έκανα κάτι στον υπολογιστή, π.χ. θα έπαιζα κάποιο παιχνιδάκι, πάντα έβλεπα "παιδικά", και χρόνια τώρα μαζεύω κάρτες yugioh!
Για παράδειγμα οι αδελφές μου παρόλο που δεν βλέπουν συστηματικά θέλησαν να δουν καποιες ταινίες και σειρές. Δεν ξέρω γιατί! Πρέπει λίγο η Candy, οι Τρεις Σωματοφύλακες, και η Sailormoon που βλέπαμε παλιά μαζί να βοήθησαν!
Οι γονείς μου πάλι το θεωρούν φυσιολογική εξέλιξη και ούτε καν τους απασχολεί! Όχι ότι τους παίρνει! Π.χ. την ατάκα "είναι πολύ καλύτερο από τα Μυστικά της Εδέμ και έχει ένα δισεκατομμύριο παραπάνω μηνύματα" την έχω πει κι εγώ στη μαμά μου!
Καλά οι κολλητοί μου ίσα ίσα, μου ζητάνε κιόλας μερικά από αυτά που τους περιγράφω!
Επίσης, στη δουλειά, πες πες, έπεισα τους συναδέλφους και το big boss ότι τα anime δεν είναι μόνο για παιδάκια! Στη μία συνάδελφό μου κάθε φορά που τελείωνα ένα anime της έλεγα της ιστορία και στο big boss έδειξα το πρώτο επεισόδιο του Death Note για να σταματήσει να με κοροϊδεύει... και σταμάτησε!
Το δύσκολο και για εμένα είναι όταν μιλάω με άτομα που δεν γνωρίζω πολύ καλά ή καθόλου και από τα λίγα που έχουμε πει καταλαβαίνω ότι δεν παίζει να αντιληφθούν. Ε τότε με ρωτάνε το πρωτοποριακό "με τι ασχολείσαι τον ελεύθερο χρόνο σου"! Ε, τι να πω κι εγώ; Σπάνια μιλάω για anime γιατί βαριέμαι να εξηγώ ότι δεν μιλάμε για παιδικά! Το πιο πιθανό είναι να σκέφτονται μετά "α, η καϋμένη, τι παλιμπαιδισμός", "26 χρονών και βλέπει παιδικά", και το χειρότερο "μίκυ μάους". Ranting
Οπότε τους αφήνω στην άγνοιά τους, σκέφτομαι ότι αυτοί χάνουν και λέω μαγειρική ως χόμπυ! Twisted Evil
Κατά βάθος δεν είναι και τόσο καλό αυτό! Δεν βοηθάει στη διάδοση των anime, και επίσης κάνει κακό στην έκφραση του εαυτού! Αλλά δεν έχω πάντα την ίδια όρεξη να ασχολούμαι με κλειστόμυαλα άτομα!

Α, επίσης θα έλεγα ότι τα anime είναι ό,τι πρέπει για δίαιτα! "ΌΧΙ, θα δω και το επόμενο επεισόδιο και μετά θα πάω στην κουζίνα, σούπερ μάρκετ, τουαλέτα, περίπτερο, ΔΕΗ, σχολή, για ύπνο κλπ!

Ένταξη: 01 Οκτ 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τετ Σεπ 23, 2009 12:38 am
Τίτλος:

Kisara έγραψε:
και το χειρότερο "μίκυ μάους".

χαχα το καλυτερο ειναι που κόβουν και το "ς"
ΜΙΚΥ ΜΑΟΥ ΦΔΓ!!! Razz Razz Laughing Laughing

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τετ Σεπ 23, 2009 8:26 am
Τίτλος:

darkphoenix έγραψε:
χαχα το καλυτερο ειναι που κόβουν και το "ς"
ΜΙΚΥ ΜΑΟΥ ΦΔΓ!!! Razz Razz Laughing Laughing

Ασ' τα, μην τα συζητάς!

Ένταξη: 23 Οκτ 2008

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τετ Σεπ 23, 2009 1:56 pm
Τίτλος:

Πάντως Kisara δεδομένων των συνθηκών θεωρώ ότι είσαι μια χαρά. Προσπαθώ να φανταστώ ποια θα ήταν η αντίδραση του δικού μου αφεντικού (πρώην :P) αν του έλεγα κάτι τέτοιο... ε και ότι και να φανταστώ δεν είναι και πολύ ωραίο :P . Από την άλλη υπάρχουν και χειρότερα... η ιστορία της Geutella ήταν για μένα κάπως...

Επίσης κάτι που έχω παρατηρήσει είναι ότι τα άτομα που έχω γνωρίσει τα τελευταία 2 χρόνια και τα συμπαθώ και έχω φιλικές σχέσεις, όλοι μα όλοι προέκυψε ότι βλέπουν anime χωρίς καν να έχει αναφερθεί στη πρώτη συζήτηση που κάναμε. Δεν θεωρώ ότι είναι τυχαίο...

Btw άμα θες μπορώ να σου φέρω το φορτηγάκι που μου έκανε η μάνα μου δώρο για τα γενέθλεια μου. Όχι τπτ άλλο απλά για να έχεις κάτι να παίζεις όταν θα βλέπεις μίκυ μάους Razz Razz

Ένταξη: 08 Δεκ 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τετ Σεπ 23, 2009 3:03 pm
Τίτλος:

sport_billy έγραψε:
Επίσης κάτι που έχω παρατηρήσει είναι ότι τα άτομα που έχω γνωρίσει τα τελευταία 2 χρόνια και τα συμπαθώ και έχω φιλικές σχέσεις, όλοι μα όλοι προέκυψε ότι βλέπουν anime χωρίς καν να έχει αναφερθεί στη πρώτη συζήτηση που κάναμε. Δεν θεωρώ ότι είναι τυχαίο...

Τυχαίο δεν είναι αλλά ούτε και αναγκαίο Wink

Όσο για το φορτηγάκι φέρ'το από εδώ... Το δικό μου το έσπασα... Razz

Και τα ρέστα μου στο παρακάτω:
Επιστροφή στην κορυφή

Ένταξη: 11 Ιούλ 2009

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τετ Σεπ 23, 2009 3:19 pm
Τίτλος:

Εγω ξεκινησα να βλεπω anime στα 19 μου, οταν ενας φιλος μου μου μιλησε για το naruto και το παρομοιασε με το db-z. Μου κινησε το ενδιαφερον και το ειδα πιο πολυ για να δω τι ειναι! Δεν τον κοροϊδεψα που εβλεπε μικυ μαου( big smile big smile ) ουτε ειπα: 'Ξερεις, φιλε μου, ειμαι 19 χρονων. Τα κινουμενα σχεδια δεν ειναι πια για μενα'. Πιστευω οτι ολοι καπως ετσι αρχισατε να βλεπετε anime, αφου δεν υπαρχει καποιο καναλι στην Ελλαδα που να δειχνει anime με μεγαλα ματια και την Ιαπωνικη γλωσσα να ακουγετε! Σκεφτομαι λοιπον και λεω: μηπως τελικα αυτοι που απλα κοροϊδευουν και δεν μπαινουν ουτε καν στον κοπο να δοκιμασουν, το κανουν μονο και μονο επειδη δεν εχουν την καταληλη παιδεια ωστε να μην αποριπτουν κατι χωρις να το δοκιμασουν? Ζουμε τελικα σε μια τοσο κλειστομυαλη κοινωνια η οποια αποριπτει χωρις σκεψη οτιδηποτε διαφορετικο?(εγινα πολυ δραματικος? big smile ) Επισης δεν συμφωνω με αυτους που λενε οτι δεν μιλανε για τα anime σε αλλους. Απλα θα πρεπει να μιλανε σε ατομα ανοιχτομυαλα!!

Υ.Γ.
Πολυ ενδιαφερον το thread!! Thumb 2 Up Thumb 2 Up
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email

Ένταξη: 14 Δεκ 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τετ Σεπ 23, 2009 4:14 pm
Τίτλος:

Καλησπέρα σε όλους σας.

Συνήθως δεν μιλώ πολύ για μένα στις διάφορες συζητήσεις με ανθρώπους που δεν γνωρίζω καλά, αλλά αν πάει γυρεύοντας ο συνομιλητής μου και κυρίως εάν με εμπνεύσει, σε ανάλογη ερώτηση απαντάω απλά "βλέπω παιδικά" Twisted Evil έτσι γλιτώνω άσκοπες και ανούσιες ερωταποκρίσεις-εξηγήσεις αλλά κυρίως απολαμβάνω την έκφρασή του HaHa . Η συνέχεια της συζήτησης εξαρτάται κυρίως από την αντιληπτική ικανότητά του εν λόγω συνομιλητή μου.

Όσο για την αντίδραση των γονιών μου στο όλο θέμα, σκέφτηκα να το τσεκάρω επι τόπου:
"Μητερούλα πώς σου φαίνεται το γεγονός ότι βλέπω Κάντυ Κάντυ και άλλα τέτοια;" (η ερώτηση είναι διατυπωμένη απλά και με τρόπο κατανοητό για τον συγκεκριμένο συνομιλητή μου, δεν υπάρχει λόγος να την μπερδέψω με άγνωστες λέξεις τύπου anime κ.λπ.),
απάντηση "Δεν πειράζει, καλό είναι να τα ξέρεις για τα παιδιά σου" (μετά απομακρύνθηκα, μην αρχίσουμε την συζήτηση για το πότε θα γίνει γιαγιά Razz )

Εξάλλου δεν με απασχολεί η γνώμη του οποιουδήποτε΄, παρά κάποιων συγκεκριμένων ανθρώπων και σιγουρα δεν αντέχω την πολύωρη συναναστροφή με ανθρώπους που επικρίνουν ή προσβάλλουν έτσι εύκολα, όπως στα παραπάνω παραδείγματα.
Επιστροφή στην κορυφή

Ένταξη: 21 Μάρ 2008

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τετ Σεπ 23, 2009 4:32 pm
Τίτλος:

δεν υπηρξε στιγμη που να ντραπω να μιλησω για το οτι βλεπω anime! ισα ισα που το βροντοφοναζω!!! και τωρα που ειμαι στο στρατο εχω μαζι μου ενα τετραδιο με λευκες σελιδες και οταν βρισκω χρονο σκιτσαρω χαρακτηρες manga. τωρα για το πωε με βλεπουν οι αλλοι? η ζωη ειναι πολυ μικρη για να κατσω να ασχοληθω με κατι τετοιο. btw εφτιαξα το δικο μου t-shirt animeclipse ,με σταμπα τον ichigo.

επισης να προσθεσω πως μας θεορω πολυ ποιο σοβαρους σαν ομαδα ατομων απο εκεινους που τσακονονται και αλιλοβριζονται για θεματα ποδοσφαιρου κτλ, αυτοι θα επρεπε να νιωθουν ντροπη και οχι εμεις που ασχολουμαστε με μια ανατρεπτικη μορφη τεχνης.

γενικοτερα μη δινεται και πολυ σημασια και συνεχηστε αυτο που αγαπατε. αυτα...

http://orthodoxy-rainbow.blogspot.com/
Επιστροφή στην κορυφή

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τετ Σεπ 23, 2009 6:51 pm
Τίτλος:

sport_billy έγραψε:
Btw άμα θες μπορώ να σου φέρω το φορτηγάκι που μου έκανε η μάνα μου δώρο για τα γενέθλεια μου. Όχι τπτ άλλο απλά για να έχεις κάτι να παίζεις όταν θα βλέπεις μίκυ μάους Razz Razz

Να πάρω τα Μικρά μου Πόνυ μια και ο Tzolis θέλει το φορτηγάκι; Τι; Μόνη μου θα βλέπω μίκυ μάου;

Πολύ ωραία τα λες ultimatesayan!

Ένταξη: 21 Μάρ 2008

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τετ Σεπ 23, 2009 7:06 pm
Τίτλος:

btw ο λοχαγος μου ζυτησε να του φτιαξω κανενα σκιτσο...να δω τι τεριαζει να σκιτσαρω για τον λοχαγο...

http://orthodoxy-rainbow.blogspot.com/
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέου Θέματος     Απάντηση στο Θέμα     AnimeClipse Αρχική σελίδα » Off-Topic Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 2 από 3

Μετάβαση στη:   
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας