Δε νομίζω ότι θα έχουμε πολλά fillers... Το manga είναι αρκετά μπροστά. Δεδομένου ότι διαρκούν οι μάχες στο anime λιγάκι παραπάνω από το manga μια χαρά θα μας πάει.
Το 226 ήταν πολύ καλό αν και στο manga το είχα φανταστεί λίγο πιο σκληρό με τον Yammamoto. Ωραία σκηνή με τους top 3 espada!! _________________ After all we are stardust...
Tώρα που το σκέφτομαι πάντως δεν είναι άσχημο τον Αύγουστο να μην ψάχνω να δω το anime...Γιατί δε νομίζω να είναι σοβαρά fillers αυτά που θα μπουν.
Kubo αν διαβάζεις αυτό εδώ το forum ή κάποιο όργανό σου, βάλε fillers με τη ζωή του Isshin, με κάτι ρε παιδί μου! Μην αφήσεις τους τηλεοπτικούς παραγωγούς να φτιάχνουν τα fillers που συνέχεια μας δίνουν... _________________ After all we are stardust...
Ένταξη: 01 Νοέ 2006
Δημοσιεύθηκε: Παρ Ιούλ 31, 2009 9:20 am
Τίτλος:
Η αλήθεια είναι οτι κακό δεν το λές... σε σχέση με κάτι άλλες κουλαμάρες που έχουμε δεί κατά καιρούς, μια χαρά είναι αυτά. _________________ Ποτέ μην διαφωνείς δημόσια με έναν ηλίθιο. Δεν είναι βέβαιο οτι οι άλλοι θα καταλάβουν την διαφορά!
Λέτε να έχουμε για δεύτερη φορά ένα πετυχημένο arc από fillers όπως με τους Bount?
Ενδιαφέρον φάνηκε αν και δεν ξέρουμε κάποια zanpakuto οπότε θα ξενερώσουμε αν τα δούμε από τώρα...
Μου φαίνεται ότι ο Zaraki μιας και δεν έχει επικοινωνήσει-αφυπνίσει το δικό του θα βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά... _________________ After all we are stardust...
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας