Είναι 4,80 GB.
Αυτό το 1,25TB που λες πρέπει να είναι τα bytes που μεταφέρθηκαν ως τώρα (αν και εμένα μου δείχνει 1,44ΤΒ τώρα).
Πάντως αυτό που θα κατεβάσεις είναι 4,80 GB. _________________ ...I'm not breaking down, I'm breaking out...
Μπράβο σας παιδιά και από μένα, δουλέψατε πολύ οργανωμένα και γρήγορα και έτσι έχουμε σήμερα αυτό το ωραιότατο release από μια φρεσκότατη OVA που βγήκε μόλις πριν λίγες μέρες! Congrats!
/me τρέχει κατεβάσει και μετά seedάρει! _________________
Λογικά ναι, αλλά ακόμα είναι νωρίς γι' αυτό... _________________ Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum!Τα greeklish απαγορεύονται! Διαβάστε το Playback FAQ Feeling... nauseous already? Wait to see my anime list first... And remember, fansubbing is NOT serious business...
Απιστευτο...!!!ειμαι πολυ συγκινιμενος σε ολους που εργαστηκαν σκληρα για αυτο το ΟVA!!!!
Και πάλι (very good job)
Edit: Απο'σω ειδα στο Anidb το εχουν ξεκινησει και οι neetsubs με αγγλικους υποτιτλους...αλλα η AnimeClipse(you guys!!) είναι η πρώτη που το έβγαλε με εεληνικούς υποτιτλους και καταπληκτικη δουλεια οπως πάντα!!! _________________
You can kill the dreamer, yes, you can definitly kill the dreamer, but you can NOT kill the dream!
If we took an eye for an eye, the whole world would be BLIND!
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας