|
Προβολή προηγούμενου Θέματος
::
Προβολή επόμενου Θέματος
|
| Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Ένταξη: 04 Αύγ 2007
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ Μάι 06, 2009 11:05 pm
Τίτλος:
|
|
|
καλα ενταξει του αλλουνου δεν ηταν μπανκαι ηταν αλλο ονομα...ολους τους κανει γ@@δες ο κουμπο..τεσπα ωραιο επεισοδιο...
και ο κιρα τελικα πολυ σκληρος...αν και θα ηθελα να δω κατι καινουργιο..οχι παλι με βαρος και τετοια....γιαυτο τον τελειωσε σε ενα επεισοδιο....
αντε να δουμε τον γερακο να αποτελειωνει τον υπερτουμπανισιμο....
αυτο το επ θα λεει αγρια..και μετα ερχοντια τα επικα επεισοδια...(αν και θα ειμαι στρατο δεν πειραζει).... 
|
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 21 Οκτ 2007

|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Μάι 07, 2009 2:47 am
Τίτλος:
|
|
|
Συμφωνώ απόλυτα. Ο kira είναι όλα τα λεφτά σε αυτό το επεισόδιο. Η αλήθεια είναι όμως οτι περίμενα να δώ κάτι καινούργιο απο αυτόν. Anyway δεν πειράζει. Δεν με χαλάει καθόλου.  Ρε παιδιά επειδή δεν διαβάζω το manga, μπορεί να μου πεί κάποιος πόσα επεισόδια περίπου απομένουν μέχρι να ξεκινήσουν οι captain level μάχες;  _________________ ''We shall dive down through black abysses....
and in that lair of the Deep Ones we shall dwell amidst wonder and glory forever''
|
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|

|
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 04 Μάι 2007

|
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|

|
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|

|
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 01 Νοέ 2006
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ Μάι 20, 2009 9:10 am
Τίτλος:
|
|
|
Ep 220 available και Komamura taichu μοιράζει κόλλυβα !!!!
Από τα επεισόδια που περίμενα καιρό να δώ...  _________________ Ποτέ μην διαφωνείς δημόσια με έναν ηλίθιο. Δεν είναι βέβαιο οτι οι άλλοι θα καταλάβουν την διαφορά!
|
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ Μάι 20, 2009 7:21 pm
Τίτλος:
|
|
|
|
asdf0r έγραψε:
|
Από τα επεισόδια που περίμενα καιρό να δώ...
|
+1000
Kαι δεν τον ειχα σε μεγαλη εκτιμηση αυτον τον captain,αλλα μολις το διαβασα-ειδα αλλαξε αμεσως η γνωμη μου,
Φανταζεστε το Ikkaku με προπονημενο bankai???
|
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 01 Νοέ 2006
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ Μάι 20, 2009 7:45 pm
Τίτλος:
|
|
|
|
neo^ έγραψε:
|
|
asdf0r έγραψε:
|
Από τα επεισόδια που περίμενα καιρό να δώ...
|
+1000
Kαι δεν τον ειχα σε μεγαλη εκτιμηση αυτον τον captain,αλλα μολις το διαβασα-ειδα αλλαξε αμεσως η γνωμη μου,
Φανταζεστε το Ikkaku με προπονημενο bankai???
|
Ο Komamura και σε παλιότερο επεισόδιο είχε δείξει τα δοντάκια του αποκαλύπτοντας το bankai του αλλα δεν το χρησιμοποίησε.
Πιστεύω οτι είναι απο τα πιό καταστροφικά και γενικά πολύ τον πάω τον αλεπουδο-καπετάνιο.
Πολύ γούσταρα που για πλάκα έστειλε το βλαμένο fracion να δεί τα ραδίκια ανάποδα, και γενικά γουστάρω τρελά αυτούς που σέβονται τη δύναμή τους και το bankai τους (Komamura, Hisagi, Urahara κλπ) και όχι αλαζόνες τύπου buyakya.
Όσο για τον Ikkaku....δυνατός μαχητής, με φονικό bankai αλλα νομίζω οτι είναι One-use only και πολύ αργό. Δηλαδή θέλει που θέλει κάνα μισάωρο να "γεμίσει"...αν δεν πετύχει τον αντίπαλο? Μετα τρέχάτε ποδαράκια μου μή σας χέσει ο κώλ*ς μου???
Ισως με το καθυστερημένο και κακάσχημο fracion (απ το οποίο έχασε) ήταν η μοναδική του ευκαιρία να νικήσει με bankai. Οι υπόλοιποι αντίπαλοι είναι μακράν δυνατότεροι οπότε δεν νομίζω οτι ο συμπαθής γλόμπος έχει μεγάλη τύχη. _________________ Ποτέ μην διαφωνείς δημόσια με έναν ηλίθιο. Δεν είναι βέβαιο οτι οι άλλοι θα καταλάβουν την διαφορά!
|
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|

|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Μάι 21, 2009 1:23 am
Τίτλος:
|
|
|
Δέν ξέρω γιατί αλλα ο Ikkaku πάντα μου την ''έδινε'' στα νέυρα. Και πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί δεν χρησιμοποίησε το bankai του, παρόλο που έτρωγε πολύ ξύλο απο τον άχαρο. Αλλα συμφωνώ οτι ίσως να μήν έχει πολλές ακόμα ευκαιρίες για να εκμεταλευτεί το bankai του. Απο την άλλη ο Komamura είναι  και επιτέλους μας έδειξε τις ικανότητες του. Ο τύπος διαθέτει κάτι απο την αρχοντιά των samurai  . Θεωρώ παράλληλα όμως οτι ο αντίπαλος ήταν ακριβώς οτι έπρεπε για να αναδειχτεί το bankai του. Δεν είμαι σίγουρος για το πόσο αποτελεσματικό μπορεί να είναι ένα τέτοιο bankai σαν του Komamura απέναντι σε διαφορετικής φύσεως εχθρούς. Πάντως εξακολουθεί να είναι απο τις πιο συμπαθητικές φυσιογνωμίες κατ' εμέ.  _________________ ''We shall dive down through black abysses....
and in that lair of the Deep Ones we shall dwell amidst wonder and glory forever''
|
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 21 Μάι 2009
|
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|

|
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 12 Φεβ 2009
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ Μάι 27, 2009 2:28 pm
Τίτλος:
|
|
|
ενα τραγουδι που ειναι στα ανοιγματα επεισοδειο 131 και κατι...
ειναι σαν χρηστουγεννιατικα-ροκ-καλαντα.... _________________
ʼν το διαβάζεις αυτό τότε σίγουρα βαριέμαι.
|
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 04 Μάι 2007

|
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|