Προσωπικά επειδή θέλω να είναι όλοι οι φάκελοι οργανωμένοι πέρα από τον διαχωρισμό τους, έχω και την εικόνα που αντιστοιχεί στον εκάστοτε φάκελο.
Παράδειγμα από τον φάκελο που έχω τα anime.
Μερικές εικόνες τις έκανα εγώ(one piece,Highschool Of The Dead,Devil May Cry κ.α.) γιατί δεν μπόρεσα να βρω τίποτα στο internet.
Όποιος θέλει ανεβάζει καμιά φώτο.Και επιπλέον ποιόν φάκελο ψάχνατε και δεν βρίσκατε; Εγώ είχα φάει τον τόπο να βρω για το OnePiece και παραδόξως δεν βρήκα πουθενά! _________________
To είχα σκεφτεί να το κάνω αλλά περιορίστηκα σε φάκελο που είναι γενικότερα για όλα τα άνιμε όπου μέσα θα έχει χωρισμένα τα άνιμε με τους απλούς φακέλους.
Αν μπορείς να ανεβάσεις τις εικόνες για τους φακέλους για να τους κάνω και εγώ έτσι.Έχεις κάνει πολύ καλή δουλειά και τα περισσότερα άνιμε που έχεις τα έχω και εγώ. _________________
Επειδή δεν μπόρεσα να τις ανεβάσω σε μορφή .ico τις έκανα .png, οπότε όταν τις κατεβάσεις πρέπει να τις ξανακάνεις .ico.
Όταν τις μετατρέψεις σε .ico απλά πηγαίνεις στον φάκελο που θες να βάλεις την εικόνα, ιδιότητες->προσαρμογή->αλλαγή εικονιδίου->αναζήτηση->(βρίσκεις τον φάκελο που έχεις το αρχείο σε μορφή .ico)->άνοιγμα->οκ->εφαρμογή->οκ και είσαι έτοιμος.(Εννοείται ότι πρέπει να ρυθμίσεις τα εικονίδια να φαίνονται μεγάλα).
Προτείνω να κατεβάσετε το Greenfish Icon Editor.
(Ξέρω ότι γίνεται και από το Photoshop-Gimp, παρόλα αυτά νομίζω πως
για αυτή την δουλειά πιο βολικό είναι το Greenfish γιατί μπορείς να τις
μετατρέψεις όλες μαζί και όχι μια μια. Και επιπλέον έχει και εύκολο interface).
Από τα παραπάνω αυτά που έχω κάνει εγώ είναι τα εξής:
One Piece
Highschool Of The Dead
Devil May Cry
Hunter X Hunter
Gungrave
Black Lagoon
Final Fantasy VII-Last Order
Τα υπόλοιπα τα βρήκα στο internet. Άμα ψάχνεται κάποιο φάκελο και δεν τον βρίσκεται, πείτε μου από ποιο anime είναι για να το κάνω δεν έχω πρόβλημα. _________________
Λοιπόν, επειδή ήταν fail η εικόνα του hunter x hunter την ξανά έκανα και αντικατέστησα την παλιά.
Πάλι σε μορφή .png είναι οπότε να την αλλάξετε. Ελπίζω να σας αρέσει.
Μόλις έκανα για το Soul Eater, ακούω γνώμες. Soul Eater
Δεν χρειάζεται κάποια ρύθμιση. Όταν λες πως εμφανίζεται πολύ μικρή εννοείς την εικόνα όταν την ανοίγεις για να την δεις ή όταν την επιλέγεις στον φάκελο για να αλλάξει; _________________
την εικονα οταν την ανοιγω να τη δω!Το ελυσα το θεμα αυτο ομως εχω αλλη ερωτηση.Πως στον φακελο αυτο εχεις και το ονομα του άνιμε πχ?εμενα μου δειχνει μονο την εικονα του φακελου οχι και το ονομα οπως εσενα.
Φίλε το είχα πάθει και εγώ αλλά δεν θυμάμαι πως ακριβός το διόρθωσα.
Δοκίμασε τις δύο λύσεις που βρήκα, ελπίζω να βοηθήσουν.
Go to tools, folder options, view and click details.
MidnightBlue,
If you have the view set to show Thumbnails do the following:
Open the folder to view the thumbnails. Hold the Shift key down and click on the View button and select Details.
Remove your finger from the Shift key. You should now see the file names.
Hold the Shift key down and click on the View button and select Thumbnails.
You should now see the thumbnails with the file names under them.
Epsilon πολύ ωραίοι οι φάκελοι! Θα σου "κλέψω" μερικούς
Edit:
Στο παρακάτω link θα βρείτε συγκεντρωμένους αρκετούς φακέλους από anime και όχι μόνο. Μερικούς τους έχω κάνει εγώ και άλλους τους βρήκα από το internet.
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας