Συνδεθείτε, για να ελέγξετε τα προσωπικά σας μηνύματα
Συνδεθείτε, για να ελέγξετε τα προσωπικά σας μηνύματα
AnimeClipse Αρχική σελίδα » Anime

Αναζήτηση ανιμε...
Προβολή προηγούμενου Θέματος :: Προβολή επόμενου Θέματος  
Συγγραφέας Μήνυμα

Ένταξη: 02 Σεπ 2010

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Δευ Σεπ 06, 2010 9:30 am
Τίτλος: Αναζήτηση ανιμε...
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

πριν απο περιπου 2 μηνες τελειωσα το fma brotherhood και αμεσως το ενεταξα ως πρωτο στα τοπ 5 ανιμε που εχω δει...
το συνιστώ στον καθένα σας...

απο εδω και περα τωρα αν και βλεπω ταυτόχρονα πολες σειρες...(naruto shippuuden , one piece, fairy tail , soul eater , hotd , captain harlock , dragonball kai , kiba , gundam 00 ) έχετ να μου προτίνετε καποια σειρα σαν το fma brotherhood.
Δηλαδη μια σειρα , με πλοκη , μαχες , προδοσιες , που οι ηρωες να μην μπορουν να εμπιστευτουν κανεναν κτλ.

τωρα που το ξανασκεφτομαι το fma brotherhood ειναι επικο...
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος

Ένταξη: 08 Ιαν 2009

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Δευ Σεπ 06, 2010 9:58 am
Τίτλος:

Αν και δεν έχω δει το FMA για να ξέρω, το Code Geass το έχεις δει?
Επιστροφή στην κορυφή

Ένταξη: 05 Αύγ 2008

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Δευ Σεπ 06, 2010 10:13 am
Τίτλος:

Το Code Geass και οι δύο σειρές είναι φοβερές όπως είπε και ο pythagoras. Επίσης το Bleach το έχεις δει; Είναι φοβερό άνιμε αν και τώρα τελευταία έχει αρχίσει να χαλάει, αν και προσωπικά ακόμα μου αρέσει Razz . Ωραία άνιμε είναι και το D.Gray Man, το Darker Than Black και το Death Note(που το έχει βγάλει και η AC με ελληνικούς υπότιτλους). Αλήθεια την πρώτη σειρά του Full metal alchemist την έχεις δει;

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Δευ Σεπ 06, 2010 10:22 am
Τίτλος:

το bleach το εβλεπα , αλλα οπως και εκατομμυρια αλλοι το σκυλοβαρεθηκα...
code geass δεν εχω δει . απο deathnote εχω κατεβασει τα πρωτα 10 απο animeclipse , αν και δεν τα ειδα ακομα...
η πρωτη σειρα του μεταλλικου αλχημιστη δεν ειναι καλη ρε . εχω δει κατι λιγα . αλλα με την εικονα που εχω σχηματισει στο μυαλο μου για αυτο το ανιμε δεν τολμαω να το δω ολοκληρο και να χαλαστω...
αν μπορουσατε να μου πειτε κατι λιγα για το d.gray man & darker than the black & code geass θα το εκτιμουσα...

ειχα βρει πριν απο λιγο καιρο στο anidb ενα ανιμε που αν δεν κανω λαθος ονομαζοταν alchemist ή κατι τετοιο και μου φανηκε καλο...
επεισης σε ενα γαλλικο περιοδικο περι ανιμε, το animeXtra ειχε αφιερωμα στο zombie loan και μου φανηκε καλο ανιμε , σαν soul eater... υπαρχει περιπτωση καποια στιγμη να τα δουμε απο εσας?
Επιστροφή στην κορυφή

Ένταξη: 05 Αύγ 2008

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Δευ Σεπ 06, 2010 10:42 am
Τίτλος:

To Soul Eater τώρα ετοιμάζεται και βγαίνει ένα επεισόδιο την εβδομάδα. Μια περίληψη για το Darker Than Black μπορείς να βρεις εδώ. Για το Code Geass εδώ, και για το D.Gray man εδώ. Μπορείς στα δύο τελευταία απλώς να κοιτάξεις το plot για να δεις τι υπόθεση έχουν τα δύο ανιμε. Πάντως το πρώτο Fma γίνεται πολύ ωραίο μετά το 25. Πραγματικά δεν έχει καμία σχέση με την δεύτερη σειρά. big smile

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Δευ Σεπ 06, 2010 11:10 am
Τίτλος:

το ξερω οτι το soul eater κυκλοφορει απο εδω . απο εδω το βλεπω κι εγω...
πρώτον , μπορω καπου να βρω τα επεισοδια darker than the black που κυκλοφορησαν απο animeclipse? οσα βγηκαν πριν γινει dropped...?
μαλλον θα ασχοληθω με code geass μιας και υπαρχει και με ελληνικους υπότιτλους...
το D.Gray Man ίσως να το αρχισω . παλια εβλεπα ανιμε στα αγγλικα , αλλα τωρα προτιμω να δω πρωτα οτι υπαρχει με ελληνικους υποτιτλους και μετα ξαναγυριζουμε στα αγγλικα και γαλλικα...
Επιστροφή στην κορυφή

Ένταξη: 30 Μάι 2005

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τρι Σεπ 07, 2010 4:25 am
Τίτλος:

Τα Darker Than Black που είχαν βγει, θα τα βρεις εδώ.

Αν και η αλήθεια είναι ότι θα χρειαστούν λίγο seeding...
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του συγγραφέα

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τρι Σεπ 07, 2010 7:10 am
Τίτλος:

ωραια . ευχαριστω . θα το βαλω να κατεβαινει ή σημερα το απογευμα ή αυριο το πρωι . οποιος μπορει ας το seedαρει please

Υ.Γ.: το darker than black γιατι droppaριστηκε?
Επιστροφή στην κορυφή

Ένταξη: 30 Μάι 2005

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τρι Σεπ 07, 2010 8:25 am
Τίτλος:

Λόγω έλλειψης ατόμων. Πολλά από τα παιδιά που ασχολούνταν με το Darker Than Black, απέκτησαν άλλες, σημαντικότερες καθημερινές υποχρεώσεις, και δεν είχαν τη δυνατότητα να συνεχίσουν. Πλήρως κατανοητό, μιας και μας είχαν ήδη αφιερώσει αρκετό από τον πολύτιμο ελεύθερο χρόνο τους.

Ωστόσο, η επαναστελέχωση της ομάδας του Darker Than Black ήταν δύσκολη, επειδή παράλληλα είχαμε και άλλα project, και όλοι είχαν τα χέρια τους γεμάτα. Έτσι, το Darker Than Black έμεινε για καιρό στον πάγο (Stalled), επειδή δε γνωρίζαμε κι εμείς οι ίδιοι πότε θα μας δοθεί δυνατότητα να το συνεχίσουμε.

Και επειδή είχε περάσει καιρός, και παρέμενε στην ίδια κατάσταση, δηλαδή δεν είχαμε άτομα με χρόνο, αποφασίσαμε να το ακυρώσουμε (Drop), για να μην έχουμε και εσάς τζάμπα στην αναμονή.

Ωστόσο, υπάρχουν ήδη σκέψεις να το αναβιώσουμε στο κοντινό μέλλον, έχουμε ξανασυγκεντρώσει κάποιο υλικό, και έχουν γίνει κάποιες μικρές εργασίες. Βέβαια, δεν μπορούμε να υποσχεθούμε ακόμα τίποτα, γιατί αν όντως αναβιωθεί, θα είναι το 11ο ενεργό (ongoing) project μας, πολλά από τα οποία είναι εβδομαδιαία. Και είμαστε ήδη λίγο πιεσμένοι, γιατί όλοι μας έχουμε και άλλες καθημερινές υποχρεώσεις. Ήτανε και καλοκαίρι (διακοπές), είναι και εξεταστική περίοδος τώρα (διάβασμα), οπότε πιστεύω πως είναι λίγο εμφανές το "στρίμωγμα" σε θέμα χρόνου.
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του συγγραφέα
Προβολή όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέου Θέματος     Απάντηση στο Θέμα     AnimeClipse Αρχική σελίδα » Anime Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:   
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας