View previous topic
::
View next topic
|
Author |
Message |
|
|
Back to top
|
|
|
|
Back to top
|
|
|
|
Back to top
|
|
|
|
Back to top
|
|
|
Posted: Mon Dec 14, 2009 12:45 pm
Post subject:
|
|
|
Αν και τα είπα στο τζιπανος-κουν από το μουσουνου, πρέπει να έρθω κι από δω να δώσω τα του Καίσαρος το Καίσαρι...
Omedetou παιδιά!
Ελπίζω από εδώ και πέρα να ξεκινήσει μια ζεστή συζήτηση του θέματος τούτου γιατί και τα ρετρό το αξίζουν και η δουλειά των παιδιών... Και το forum επίσης...
OMEDETOU! _________________ After all we are stardust...
|
|
Back to top
|
|
|
|
Back to top
|
|
|
|
Back to top
|
|
|
|
Back to top
|
|
|
Posted: Tue Dec 15, 2009 1:58 am
Post subject:
|
|
|
Παίδες, Ε Κ Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Ο !!!!!!
Ας τα πάρουμε ένα - ένα:
Εικόνα: εξαιρετική!
Χρονισμός: πολύ καλός!
Μετάφραση: κατανοητότατη!
Εφφέ: εντυπωσιακά!
Μπράβο, μπράβο, μπράβο και... Μ Π Ρ Α Β Ο !!!!!!
Πάντα τέτοια! _________________ "Διαφωτισμός είναι η έξοδος του ανθρώπου από
την ανωριμότητά του, για την οποία φταίει ο ίδιος"
(Immanuel Kant)
|
|
Back to top
|
|
|
|
Back to top
|
|
|
Posted: Tue Dec 15, 2009 6:57 pm
Post subject:
|
|
|
ευχαριστουμε τα παιδια για την εκπληξη οντως ! οπως ειπε και ο φιλος παραπανω
το μονο που ευχομαι ειναι να πανε ολα καλα και να μην γινει ντροπ το project καθως ειναι τεραστιο (γυρω στα 80 επεισοδια νομιζω)
Να με συγχωρειτε αν γινομαι αρνητικος αλλα οταν κατι το ψαχνεις σαν τρελος και στο δινουν στο πιατο κρατας και καποιες επιφυλαξεις!
σε ολους! εμεις θα σας στηριξουμε και σε αυτο το προτζεκτ οπως και σε ολα τα υπολοιπα ο καθενας με το τροπο του! DOMO ARIGATO
edit :
στο 19:17 στο Shoot in εχετε ενα ορθογραφικο λαθακι ( πληγηση αντι για πλοηγηση)
μικρο το κακο βεβαια!
Και μια ερωτηση γιατι δε χρησιμοποιησατε τις μεταφρασεις οπως (Δισκος Σβουρα , σβουροτρυπανο, Δισκοτερας, Βροχη που λιωνει, ακτινα αντβαρυτητας μπουμερανγ ωμου, περιστροφικος καταστροφεας ) χαχα καποιες ειναι λιγο ακυρες αλλα καποιες στεκουν
η δουλεια σας αψογη οπως παντα!
εδιτ 2 Shoot in = αλλαγη..
(θεσης πλοηγησης)
Shoot out = επαναφορα
(θεσης πλοηγησης) _________________ X---Kage Bushin No Jutsu---X
Μολις παρατηρησα οτι εγινα Forum Adict (xaxax)
|
|
Back to top
|
|
|
Posted: Thu Dec 17, 2009 4:36 pm
Post subject:
|
|
|
Mπράβο παιδιά καλή αρχή... _________________
You can kill the dreamer, yes, you can definitly kill the dreamer, but you can NOT kill the dream!
If we took an eye for an eye, the whole world would be BLIND!
|
|
Back to top
|
|
|
|
Back to top
|
|
|
Posted: Fri Dec 18, 2009 9:21 am
Post subject:
|
|
|
Παιδια, πολλα συγχαρητηρια και απο μενα (και χιλια ευχαριστω στον Daisuke που με βρηκε και με ειδοποιησε για το προτζεκτ, να σαι καλα!). Αν και κοπελα που δε δινω και πολλες για γιγαντια ρομποτ, αυτο το ανιμε το λατρευω! Ειναι ο χαρακτηρας του Δουκα Φλιντ που τοσα χρονια τωρα ειναι απο τους πιο αγαπημενους μου!
Θα ηθελα ακομη να πω το εξης: εχω προσωπικα παρα πολλα επεισοδια στα γαλλικα και ιταλικα, άλλα με μετρια εικονα, άλλα με πολλη καλη. Αμα τα θελετε ειτε για να σας βοηθησουνε στον υποτιτλισμο ειτε για την εικονα τους, ευχαριστως να σας τα προσφερω! Στειλτε μου ΡΜ να συννενοηθουμε!
Επισης... επιτρεψτε μου μονο ενα καλοπροαιρετο σχολιο: ειπατε οτι τα επομενα επεισοδια ειναι απο την αραβικη βερζιον; Ειναι απο το υλικο που προσφερει ενας Wasim Ismail? Τοτε να σας πω οτι εκεινα τα επεισοδια δεν ειναι πληρη, λειπουνε σκηνες που ο Wasim θεωρησε οτι δεν ταιριαζουν με τα θρησκευτικα του ηθη ( http://www.grendizer.net/FAQ.html ). Γουστο του καπελο του να προσφερει αυτο που θελει, αλλά εγω προσωπικα σορρυ αλλα δεν θα παρω, ειμαι αντιθετη σε καθε λογοκρισια και μαλιστα χωρις να σου λενε κιολας τι σου αφαιρουν. Το τι ειναι ηπιο και εχει αντικατασταθει με αλλα ισαξια δεν θα το κρινει ο δοτης αλλά ο ληπτης. Εχω διαπιστωσει σε μια σκηνη τι εχει κοψει (συγκριση των γαλλικων/ιταλικων με το αραβικο) και εγω σαν Arwyn θελω την πληρη σκηνη. Οσο και να μου αρεσει το ανιμε και να χοροπηδαω που θα βρω ελληνικους υποτιτλους, δυστυχως θα με χαλασει πολυ να ειναι η λογοκριμενη εικονα απο τα αραβικα DVD.
Τα λεμε, να στε καλα!!
|
|
Back to top
|
|
|
Posted: Fri Dec 18, 2009 2:17 pm
Post subject:
|
|
|
arwyn-t wrote:
|
Παιδια, πολλα συγχαρητηρια και απο μενα (και χιλια ευχαριστω στον Daisuke που με βρηκε και με ειδοποιησε για το προτζεκτ, να σαι καλα!). Αν και κοπελα που δε δινω και πολλες για γιγαντια ρομποτ, αυτο το ανιμε το λατρευω! Ειναι ο χαρακτηρας του Δουκα Φλιντ που τοσα χρονια τωρα ειναι απο τους πιο αγαπημενους μου!
Θα ηθελα ακομη να πω το εξης: εχω προσωπικα παρα πολλα επεισοδια στα γαλλικα και ιταλικα, άλλα με μετρια εικονα, άλλα με πολλη καλη. Αμα τα θελετε ειτε για να σας βοηθησουνε στον υποτιτλισμο ειτε για την εικονα τους, ευχαριστως να σας τα προσφερω! Στειλτε μου ΡΜ να συννενοηθουμε!
Επισης... επιτρεψτε μου μονο ενα καλοπροαιρετο σχολιο: ειπατε οτι τα επομενα επεισοδια ειναι απο την αραβικη βερζιον; Ειναι απο το υλικο που προσφερει ενας Wasim Ismail? Τοτε να σας πω οτι εκεινα τα επεισοδια δεν ειναι πληρη, λειπουνε σκηνες που ο Wasim θεωρησε οτι δεν ταιριαζουν με τα θρησκευτικα του ηθη ( http://www.grendizer.net/FAQ.html ). Γουστο του καπελο του να προσφερει αυτο που θελει, αλλά εγω προσωπικα σορρυ αλλα δεν θα παρω, ειμαι αντιθετη σε καθε λογοκρισια και μαλιστα χωρις να σου λενε κιολας τι σου αφαιρουν. Το τι ειναι ηπιο και εχει αντικατασταθει με αλλα ισαξια δεν θα το κρινει ο δοτης αλλά ο ληπτης. Εχω διαπιστωσει σε μια σκηνη τι εχει κοψει (συγκριση των γαλλικων/ιταλικων με το αραβικο) και εγω σαν Arwyn θελω την πληρη σκηνη. Οσο και να μου αρεσει το ανιμε και να χοροπηδαω που θα βρω ελληνικους υποτιτλους, δυστυχως θα με χαλασει πολυ να ειναι η λογοκριμενη εικονα απο τα αραβικα DVD.
Τα λεμε, να στε καλα!!
|
ολα Θα Ειναι απο τα Original Raw μην ανυσηχεις arwyn-t ! _________________ UFOロボ・グレンダイザー
|
|
Back to top
|
|
|