Συνδεθείτε, για να ελέγξετε τα προσωπικά σας μηνύματα
Συνδεθείτε, για να ελέγξετε τα προσωπικά σας μηνύματα
AnimeClipse Αρχική σελίδα » Τεχνική Υποστήριξη

Πρόβλημα με τον explorer.
Προβολή προηγούμενου Θέματος :: Προβολή επόμενου Θέματος  
Συγγραφέας Μήνυμα

Ένταξη: 11 Ιούλ 2008

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Σαβ Σεπ 06, 2008 12:52 am
Τίτλος: Πρόβλημα με τον explorer.
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γεια σας παιδια εχω ενα πολυ παραξενο προβλημα με τον υπολογιστη μου.Το προβλημα ειναι το εξης:οταν πριν εναμησι μηνα περιπου κατεβασα τα dragonball gt απο αυτο το site, καθε φορα με το που ανοιγω το φακελο με τα επεισοδια αμεσως ο υπολογιστης μου βγαζει οτι η εφαρμογη explorer.exe αντιμετωπισε προβλημα και πρεπει να τερματιστει η λειτουργια της...Οπως ξερετε σε αυτη την περιπτωση στο πλαισο αυτο υπαρχουν δυο επιλογες:1)αποστολη αναφορας σφαλματος και 2)να μην αποσταλει.Χτες κατεβασα τον τριτο κυκλο lost και με το που ανοιγω παλι το φακελο με τα επεισοδια μου <<πεταει>> παλι το ιδιο προβλημα...Πρωτη φορα μου συμβαινουν αυτα τα δυο...Εχω κατεβασει χιλιαδες φορες επεισοδια κ.λ.π. και ολα ηταν μια χαρα...Λοιπον οποιος μπορει να μου δωσει μια λογικη απαντηση ας κανει ενα κοπο...Θα του ειμαι ιδιαιτερα ευγνωμων! Crying or Very sad Crying or Very sad

Ένταξη: 15 Φεβ 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Σαβ Σεπ 06, 2008 1:14 am
Τίτλος:

Το πρόβλημα αυτό το είχα και γω με ένα φάκελο στον οποίο μέσα είχα πολλά και μεγάλα αρχεία. Κατέληξα (με κάθε επιφύλαξη πάντα) ότι το μέγεθος και το πλήθος των αρχείων δημιουργούσε το πρόβλημα στον explorer. Δηλαδή, όταν ανοίγει το φάκελο ο explorer τσεκάρει στα γρήγορα τα αρχεία, πράγμα το οπίο δεν μπορεί να κάνει και γι αυτό κρασάρει.
Εσύ στους φακέλους τι μέγεθος και πλήθος αρχείων έχεις?
Δοκίμασε να κάνεις ανασυγκρότηση στον σκληρό δίσκο που έχεις αποθηκευμένα τα αρχεία.
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος

Ένταξη: 30 Μάι 2005

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Σαβ Σεπ 06, 2008 1:17 am
Τίτλος:

Κάθε φορά που ανοίγεις τον φάκελο, ο explorer προσπαθεί να ανοίξει όλα τα αρχεία, να τα διαβάσει, και να βγάλει thumbnails. Απ' ότι φαίνεται δεν τα καταφέρνει και πολύ καλά σε αυτό, και κρασάρει.

Ο explorer ψάχνει codecs για να ανοίξει το εκάστοτε video και να πάρει ένα thumbnail από μέσα. Προφανέστατα λοιπόν οι codec σου έχουν κάποιο πρόβλημα.

Θα συνιστούσα να ακολουθήσεις τις οδηγίες στο Playback FAQ και είναι πολύ πιθανό να λυθεί το πρόβλημά σου.

Edit:
Σχετικά με αυτό που είπε ο mntsos, όταν ένας φάκελος έχει πάρα πολλά αρχεία, ειδικά όταν είναι εικόνες και βίντεο, επίσης κρασάρει. Αλλά αυτή είναι μια εντελώς άσχετη περίπτωση, που συμβαίνει λόγω overflow σε κάποιο μετρητή. Τελευταία φορά μου έτυχε σε έναν φάκελο με 32768 εικόνες.
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του συγγραφέα

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Σαβ Σεπ 06, 2008 12:49 pm
Τίτλος:

Left64Vegeta έγραψε:
Κάθε φορά που ανοίγεις τον φάκελο, ο explorer προσπαθεί να ανοίξει όλα τα αρχεία, να τα διαβάσει, και να βγάλει thumbnails. Απ' ότι φαίνεται δεν τα καταφέρνει και πολύ καλά σε αυτό, και κρασάρει.

Ο explorer ψάχνει codecs για να ανοίξει το εκάστοτε video και να πάρει ένα thumbnail από μέσα. Προφανέστατα λοιπόν οι codec σου έχουν κάποιο πρόβλημα.

Θα συνιστούσα να ακολουθήσεις τις οδηγίες στο Playback FAQ και είναι πολύ πιθανό να λυθεί το πρόβλημά σου.

Edit:
Σχετικά με αυτό που είπε ο mntsos, όταν ένας φάκελος έχει πάρα πολλά αρχεία, ειδικά όταν είναι εικόνες και βίντεο, επίσης κρασάρει. Αλλά αυτή είναι μια εντελώς άσχετη περίπτωση, που συμβαίνει λόγω overflow σε κάποιο μετρητή. Τελευταία φορά μου έτυχε σε έναν φάκελο με 32768 εικόνες.
Για να μην παρεξηγηθουμε, δε λεω οτι τα αρχεια που κατεβασα απο αυτο το site εχουν καποιο προβλημα...Απλως ειμαι λιγο ξαφνιασμενος...Δηλαδη εσυ προτεινεις να αλλαξω τους codes ετσι?

Ένταξη: 09 Μάι 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Σαβ Σεπ 06, 2008 2:08 pm
Τίτλος:

Δεν τίθεται θέμα παρεξήγησης.
Καλό θα ήταν να απεγκαταστήσεις ό,τι codec έχεις βάλει και να εγκαταστήσεις το cccp.
Πιστεύω έτσι θα δουλεύουν όλα ρολόι.
Αν πάλι δεν λυθεί το πρόβλημα έτσι, πιστεύω θα ήταν καλό να κάνεις κανένα φορμάτ.
Ειδικά αν έχεις να του κάνεις καιρό.
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος

Ένταξη: 31 Αύγ 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Σαβ Σεπ 06, 2008 4:37 pm
Τίτλος:

Τέτοιο πρόβλημα είχα κι εγώ.
Προέκυψε από απομεινάρια του Nero7, το οποίο είχε δικούς του codecs και μπερδεύονταν με τους δικούς μου στο θέμα του preview.
Μήπως πρόσφατα έκανες απεγκατάσταση κάνα Nero (7 και μετά);
Αν ναι χρησιμοποίησε το Nero Cleaner το οποίο θα το βρεις στο site του Nero.
Πάντως κατά 90% έχει να κάνει με codecs.

Ένταξη: 07 Δεκ 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Σαβ Σεπ 06, 2008 7:30 pm
Τίτλος:

και γω το εχω παθει...

σε εναν φακελο με 40 HDβιντεο κατερρεε το συστημα...
τελικα μια φορα εκλεισα τα παντα,μπηκα για μια στιγμη στο φακελο, εσβησα καποια βιντεο και την γλυτωσα...μιλαμε για εναν φακελο με 45 γιγα δεδομενων...
λιγοτερη ζημια θα ηταν να εσβηνα το system32... Laughing

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Σαβ Σεπ 06, 2008 7:55 pm
Τίτλος:

Παιδια ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον που δειξατε μιας και αφου αλλαξα τα codecs, απεγκατεστησα το nero 8 και τα καταλοιπα του, νομιζω οτι το ελυσα το επιτελους ελυσα το προβλημα!Σας αξιζει τουλαχιστον Respekt

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Σαβ Σεπ 06, 2008 7:58 pm
Τίτλος:

Συγγνωμη για τα παραπανω αστεια λαθη αλλα βιαζομαι οσο δε φανταζεστε...Ευχαριστω και παλι! Thumb 2 Up
Προβολή όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέου Θέματος     Απάντηση στο Θέμα     AnimeClipse Αρχική σελίδα » Τεχνική Υποστήριξη Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:   
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας