Πρόσφατα αγόρασα ένα pc το οποίο το θέλω καθαρά για fileserver εδώ στην Ελλάδα.
Κατεβάζω την τελευταία έκδοση του μtorrent (1.7.7.), και από έναν φάκελο που έχω, φορτώνω μαζί όλα τα torrents, με προορισμό τον φάκελο με τα αρχεία της ΑC...
Ενώ στο τσεκάρισμα περνούσαν όλα, μετά δεν μπορούσε να γίνει upload, δεν έβρισκε το πρόγραμμα peers, και γενικά όλα πάγωναν...
Πάω να κατεβάσω το Perfect Blue, και βλέπω ότι το μtorrent δουλέυει κανονικά, δηλαδή συνδέεται στα peers, αρχίζει κανονικότατα το download και το upload...
Με μια γρήγορη ματιά στον tracker καταλαβαίνω ότι μερικά torrents έχουν αλλάξει προκειμένου να ενοποιηθούν τα επεισόδια κάποιων projects που τελειωσαν και για άλλους παρόμοιους λόγους.
Ωραία, λέω, αρκεί να ξανακατεβάσω τα torrents, και, δε βαριέσαι μωρέ, τα κατεβάζω όλα σε περίπτωση που έχει γίνει καμιά αλλαγή σε παλιότερα torrents για να είμαι και καλυμμένος ούτως ή άλλως.
Πάω λοιπόν και αρχίζω,,,
Αrea 88 και Claymore δουλεύουν μια χαρά, αλλά πχ το Deathnote δεν το βρίσκει αλλά πάει να το ξανακατεβάσει, τη στιγμή που αυτό βρίσκεται αυτούσιο και ανέγγιχτο στον φάκελο του! Το Elfen Lied πχ το βρήκε μέχρι το 7% και μετά πήγε να το ξανακατεβάσει. Παρόμοιως και αλλού.
Με άλλα λόγια:
Μερικά torrents λειτουργούν άψογα, άλλα υπολειτουργούν και άλλα δε λειτουργουν καθόλου. Θέμα κλειδωμένης θύρας δεν τίθεται.
Τί να κάνω? Μήπως φταίει το μtorrent και είναι ολοbugάριστο?
Τίς πταίει τέλωσπάντων? Έχει ξαναναφερθεί παρόμοιο πρόβλημα?
Παράκαλω τα φώτα σας για να μπορέσω να αρχίσω πάλι συνεισφέρω...
Ευχαριστώ,
Δημήτρης