Πριν από μία δεκαετία περίπου τo Final Fantasy VII ήταν το παιχνίδι που έφερε τα πάνω κάτω στο χώρο του gaming και ώθησε το συγκεκριμένο χώρο σε νέες αναζητήσεις και άνοιξε το δρόμο για ακόμα μεγαλύτερες απολαύσεις. Έκτοτε πέρα από την εδραίωσή του στα top games το συγκεκριμένο παιχνίδι της σειράς Final Fantasy αποτέλεσε αφετηρία για τη δημιουργία βιβλίων, επιπλέον παιχνιδιών, μιας ταινίας και της εν λόγω OVA.
H OVA επικεντρώνεται στα γεγονότα που συνέβησαν στο παρελθόν και που συνδεόυν μεταξύ τους τους χαρακτήρες του αρχικού σεναρίου του παιχνιδιού. Για όσους αναζήτησαν σε βάθος τα κρυφά μονοπάτια του παιχνιδιού θα είναι μια ευχάριστη αναπαράσταση γεγονότων. Για όσους πάλι δεν εμβάθυναν ίσως τους φανεί επεξηγηματικό σε κάποια σημεία. Για όσους δεν έχουν σχέση με το παιχνίδι οι απόψεις διΐστανται

. Μπορεί να σας αρέσει μπορεί και όχι. Αν κάποτε δεν έχετε τι να κάνετε ρίξτε του μια ματιά

...
Τεχνικά χαρακτηριστικά:
Ανάλυση εικόνας: 704x400 (AR 16:9)
Video codec: x264
Video bitrate: 1200kbps
Framerate: VFR
Audio codec: Vorbis
Audio channels: 2
Subtitles: 2 Ελληνικοί Softsubbed ASS, ένα default χωρίς σημειώσεις και ένα με σημειώσεις
Container: Matroska (mkv)
Να ευχαριστήσω:
Τον
cloud strife (το μέλος όχι τον ίδιο τον cloud

) που έκανε τη μετάφραση και συμβουλεύτηκε γι' αυτή 3 διαφορετικά groups. Επίσης για τον ενθουσιασμό του τον οποίο και μου μετέδωσε
Τον
Raziel666 που μου βρήκε ένα από τα ελάχιστα εώς ανύπαρκατα raws που κυκλοφορούν για το last order κι ας ήταν "διαβολικό" raw

. Επίσης για την κατασκευή του logo που μοναχός μου ακόμα θα πάλευα με το πρώτο frame
Τον
sunday που παρά το γεγονός ότι αποφεύγει τα fantasy anime όχι μόνο δέχτηκε να κάνει τον έλεγχο ποιότητας, αλλά επέδειξε ιδιαίτερο ζήλο και επισήμανε απίστευετες λεπτομέρειες. Συγγνώμη που αναγκάστηκες να το δεις πάνω από 7 φορές

.
Ελπίζω να μην ξέχασα κανέναν
Καλή διασκέδαση!!!

'Cause Wolves don't bite... They Fansub.