Προβολή προηγούμενου Θέματος
::
Προβολή επόμενου Θέματος
|
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Ένταξη: 22 Ιαν 2006
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Σεπ 02, 2007 9:24 pm
Τίτλος: Tengen Toppa Gurren Lagann
|
|
|
Καλησπέρα και γειά χαρά σε όλους! Νομίζω ότι αυτό είναι από τα πρώτα μου post εδώ, αν όχι κ το πρώτο. Όπως και να χει, ο λόγος που το κάνω είναι για να μοιραστώ τη χαρά με με το απίστευτο anime που είναι ο τίτλος του topic.
Πληροφορίες πολύ καλύτερα δοσμένες από ότι μπορώ να δώσω εγώ υπάρχουν εδώ, καθώς κ όλα τα επεισόδια που έχουν βγεί σε direct download links, και αν βαριέστε να κάνετε κλικ, ιδου τα highlights/λόγοι που πρέπει οπωσδήποτε να το δείτε :P :
Το anime είναι mecha με ψιλο-old school σχέδια, σκέψου ghetta robot, φτιαγμένο, όμως από τα άτομα που έκαναν το FLCL(anime με το εκπληκτικό animation και τους περίεργους,funky, larger than life χαρακτήρες). Το αποτέλεσμα είναι απλά συγκλονιστικό και κάθε ένα απο τα 22(από τα 27) επεισόδια που έχουν παιχτεί στην Ιαπώνια είναι καλύτερο απο το προηγούμενο. Είναι το πρώτο anime που βλέπω μετά από 5-6 χρόνια περίπου που ανακάλυψα το site του dragonball.gr(αργότερα animexclusive, από τα πρώτα forum τόσο καλά ενημερώμενα στο χώρο και ξεκίνημα/έδρα των AnimeClipse) που με έχει κάνει να αισθανθώ ξανά παιδάκι. Το προτείνω ανεπιφύλακτα σε όλους! Και όσοι το έχετε δει, ελάτε να ψήσουμε μαζί την ελλήνικη ομάδα να γράψει "Ποιός στο Διάολο νομίζεις ότι είμαι??!!!"" καθώς θα υποτιτλίζει τη σειρά...
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 05 Ιαν 2006

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 27 Ιούλ 2007
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ Σεπ 03, 2007 6:58 pm
Τίτλος:
|
|
|
αγαπητε φιλε/η lapiz ακολουθησα κι εγω την τακτικη του rath
και κατεβασα το πρωτο επεισοδιο.
πολυ ωραιο anime.
ηδη εχω βαλει να κατεβουν και τα υπολοιπα.
αρεσε και στον 32χρονο αδερφο μου ο οποιος ειναι λατρης των
anime/manga εδω και παρα πολλα χρονια. _________________ everything has two sides.keep the good one learn from the bad one.
http://anathemanga.forumotion.com/index.htm
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|

|
Δημοσιεύθηκε: Δευ Σεπ 03, 2007 7:27 pm
Τίτλος:
|
|
|
lapiz έγραψε:
|
Περιμένω σχόλια και ελπίζω να κατεβάσεις και το δεύτερο.. Μετά θα το δείς ολόκληρο :P
|
Είδα το 1ο και το 2ο. Ως τώρα μου έχει αφήσει μέτριες εντυπώσεις. Αν στα επόμενα επεισόδια (που κατεβαίνουν ήδη  ) αυξηθεί το ενδιαφέρον τότε θα σκεφτώ σοβαρά να το πιάσω για project  .
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 27 Νοέ 2006

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 11 Ιαν 2006

|
Δημοσιεύθηκε: Δευ Σεπ 10, 2007 3:14 pm
Τίτλος:
|
|
|
rath, μόνο και μόνο προς ενημέρωσή σου: shitty raws. Υπάρχουν και 720p, τα οποία είναι station upscales, αλλά και πάλι δε σώζεται η κατάσταση. Εφόσον δεν υπάρχει βιασύνη, έχουν αρχίσει να κυκλοφορούν τα Ιαπωνικά R2 DVD. Ήδη έχουν κυκλοφορήσει 2 DVD και τέλη Σεπτέμβρη κυκλοφορεί το τρίτο.
Επίσης, οι Black Order, το group το οποίο έχει κατά γενική ομολογία την καλύτερη μετάφραση, άρχισε συνεργασία με τους KickAssAnime για να το βγάλουν από DVD-Rips, στα οποία θα υπάρχει script με βελτιωμένη μετάφραση. Αυτά προς πληροφόρηση των ενδιαφερομένων.
Υ.Γ. Υπάρχουν κάποιοι που τη συγκεκριμένη σειρά την αποκαλούν Gurrangelion...
Υ.Γ. 2 ...κάτι όχι τόσο τυχαίο, μια και πίσω από τα 2 αυτά anime (Evangelion kai Gurran Lagann) κρύβεται η GAINAX. _________________ Brighter Death Now
エルゴ プラクシー
死の代理人
Ergo Proxy
The Agent Of Death
Quote from Mentar: "The day I release h264 in an .avi container is the day I quit encoding..."
t3h Master of Lolis ~ Now with MOAR kawai-ness ~ moé rulz ~ lol

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 11 Σεπ 2007
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Σεπ 20, 2007 9:58 pm
Τίτλος:
|
|
|
Raziel666 έγραψε:
|
rath, μόνο και μόνο προς ενημέρωσή σου: shitty raws. Υπάρχουν και 720p, τα οποία είναι station upscales, αλλά και πάλι δε σώζεται η κατάσταση. Εφόσον δεν υπάρχει βιασύνη, έχουν αρχίσει να κυκλοφορούν τα Ιαπωνικά R2 DVD. Ήδη έχουν κυκλοφορήσει 2 DVD και τέλη Σεπτέμβρη κυκλοφορεί το τρίτο.
Επίσης, οι Black Order, το group το οποίο έχει κατά γενική ομολογία την καλύτερη μετάφραση, άρχισε συνεργασία με τους KickAssAnime για να το βγάλουν από DVD-Rips, στα οποία θα υπάρχει script με βελτιωμένη μετάφραση. Αυτά προς πληροφόρηση των ενδιαφερομένων.
Υ.Γ. Υπάρχουν κάποιοι που τη συγκεκριμένη σειρά την αποκαλούν Gurrangelion...
Υ.Γ. 2 ...κάτι όχι τόσο τυχαίο, μια και πίσω από τα 2 αυτά anime (Evangelion kai Gurran Lagann) κρύβεται η GAINAX.
|
GAINAX?
Το κατεβάζω αμέσως τώρα!!!!!  _________________ "Science is the mankind's power"
Gendou Ikari
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ Οκτ 01, 2007 3:20 pm
Τίτλος:
|
|
|
Wow! .. Κίνηση στο thread μου και σχέδια για subbing!!!
Δεν είχα internet για 2 βδομαδες thnx to πΟΤΕ..
Αν το ψήσετε και όντως σας αρέσει η σειρά(εγώ τώρα κατεβάζω το τελευταίο επεισόδο κ είμαι σίγουρος ότι θα χάσω το μυαλό μου.. Λένε ότι το filesize είναι ιδιαίτερα μεγάλο γιατί στο επεισόδιο γίνεται υπερβολικός Χαμός.!!!.) τότε εννοείται πως θέλω να συμμετάσχω κ να βοηθήσω με όποιο τρόπο μπορώ και ας μην ξέρω τπτ από fansubbing, πέρα απτό να τα βλέπω κ να τα εκτιμώ..
Νομίζω ότι η Gainax όρισε καινούριο επίπεδο για τα Anime με το Gurren Lagann.. Θέλω να το δεί όσος περισσότερος κόσμος γίνεται! _________________ Ποιός στο διάολο νομίζεις ότι είμαι?!?!

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 24 Μάι 2006

|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Μάι 01, 2008 4:08 pm
Τίτλος:
|
|
|
Το είχα αναφέρει και στα Animenews, θα έχει ενδιαφέρον λένε λόγω καινούργιων σκηνών αλλά δεν θα έχει κάτι σεναριακά ανατρεπτικό να προσφέρει... (πες με Escaflowne Movie) _________________ My Blog | Blood Berets Athens Paintball Team @ Facebook
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|

|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Μάι 01, 2008 4:15 pm
Τίτλος:
|
|
|
Cougar έγραψε:
|
Το είχα αναφέρει και στα Animenews...
|
Ουπς  Και να πεις πως δεν άκουσα την εκπομπή.... Anyway, βλέπουμε τον Σεπτέμβριο..
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|