Απ' τις μεγαλύτερες ναρουπατάτες που έχουμε δει.
Μου θύμισε τις παλιές καλές εποχές που έσβηνα τα megabytes από το Pc με το τσουβάλι.
Αν και θα τη δείτε έτσι και αλλιώς , να προσθέσω ότι είναι αυστηρά για
συλλέκτες που θέλουν να έχουν όλα.
Μια ματιά τις έριξα και αμέσως μπήκε στη λίστα των ταινιών-σειρών που δεν θα δω ποτέ. Την κρατάω μόνο για συλλεκτικούς λόγους... έρχεται και δεύτερη... _________________
Έλα μωρέ, όσο θα περιμένουμε για το επόμενο επεισόδιο naruto θα δούμε τις ταινίες.
Εγώ ακόμα δεν την κατέβασα καν, αλλά θα το κάνω σίγουρα.
Μέχρι στιγμής δεν έχω δει καμία ταινία του Ναρούτο. Θα τις δω όλες μαζί κάποια στιγμή. _________________
Συγγνώμη βρε gpanos αλλά λες ότι εδώ θα βρούμε την ταινία με αγγλικούς υπότλιτους αλλά δε βλέπω κανένα link ή κάτι που να παραπέμπει σε κάπου, ίσως είμαι αδαής και για αυτό δεν το βλέπω βρε πατρίδα, αλλά μπορείς να με διαφωτίσεις σε αυτό το θέμα; Και όπως έχουμε πει οι Σερραίοι είναι ωραίοι!!!!!!
Ευχαριστώ για την βοήθεια Hajate και rath. Θα ενεργήσω το συντομότερο δυνατό το κατέβασμα και συγγνώμη για την αμάθεια μου αλλά είναι λίγος ο καιρός που ασχολούμε με το δίκτυο.Ελπίζω να βελτιωθώ και να μη σας ταλαιπωρώ με τέτοιες ερώτησεις όλους σας.
Εγω παντως που το ειδα, μεχρι τη μεση ηταν αρκετα καλο (για filler), με αρκετο ξυλο και δραση. Μετα ομως το εχασαν λιγο, οπως γινεται συχνα με τις anime movies. Οποτε δειτε το απλα για να το δειτε, δεν εχει και τιποτα ιδιαιτερο, αλλα ουτε σε παιρνει ο υπνος.
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3Επόμενη
Σελίδα 1 από 3
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας