Log in to check your private messages
Log in to check your private messages
AnimeClipse Forum Index » Off-Topic

Innovator Laptop
View previous topic :: View next topic  
Author Message

Post Posted: Thu May 29, 2008 11:11 pm
Post subject: Innovator Laptop
Reply with quote

Παίδες ψάχνομαι εδώ και λίγο καιρό να αγοράσω νέο laptop... μετά από πολύ συλλογισμό έχω καταλήξει σε ανάμεσα σε 2 επιλογές.. η μια είναι ένα 12άρι innovator και η άλλη αυτό...

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.909161

λοιπόν... και τα 2 είναι από το e-shop και το έχω υπό πάρα πολύ σκέψη... το πρώτο μου αρέσει λόγο φορητότητας αλλά έχω δει και κόσμο που το έχει και από φόρουμς...

το κακό είναι ότι το δέυτερο είναι τόσο μα τόσο value for money που έχω μπει στο τριπάκι να το τσιμπήσω... Έχει κανείς καμιά σχέση με το συγκεκριμένο laptop ή με κάποιο αυτής της σειράς (ο ίδιος ή έστω καποιος φίλος) φτιαγμένο από το e-shop να με βοηθήσει;;; Το μόνο που με κρατάει από το να κάνω την παραγγελεία αυτή τη στιγμή που γράφω είναι πως είναι innovator...

plz... heeeeelp!!!! wall bang

Ωωωω... με φωνάζουνε τρελό,
γιατί πίνω μπάφους και παίζω Pro.
Γαμώ το διδακτορικό
Πίνω μπάφους και παίζω Pro.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website

Post Posted: Fri May 30, 2008 12:37 am
Post subject:
Reply with quote

Φίλε ManiacGr όντως το δεύτερο είναι κορυφαίων προδιαγραφών...

Πρόσφατα έκανα μια έρευνα αγοράς κι εγώ για την αδερφή μου που δικαιούταν επιδότηση με το "δες την ψηφιακά"... Δυστυχώς για τα innovator χωρίς να έχω προσωπική πείρα, δεν άκουσα κι εγώ τα καλύτερα...τα σχόλια ήταν συνήθως αρνητικά έως απαγορευτικά...+1 στην επιφύλαξη λοιπόν...

Έχεις αποκλείσει κάτι σε Dell ή σε Toshiba?

[edit] όπα είδα και κάτι που δεν το χα προσέξει..."λογισμικό δεν περιλαμβάνεται",δεν το ξερα αυτό για τα innovator, τώρα αρχίζω να ψήνομαι κι εγώ...Razz
Back to top
View user's profile Send private message

Post Posted: Fri May 30, 2008 12:07 pm
Post subject:
Reply with quote

απλά τα 2 χρόνια εγγύηση που δίνουν είναι πολύ καλά σε σχέση με τον 1 που δίνουν πολλά επώνυμα... επίσης πιστεύω πως σε όποια εταιρεία και να καταλήξεις πάντα θα πρέπει να σου "κάτσει"... Και για την acer έχω ακούσει και έχω δει στο νετ τα χειρότερα... αλλά όλοι μου οι γνωστοί όπως και εγώ που έχω Acer είμαστε υπέρευχαριστημένοι... έγω από την πλευρά μου το δεύτερο χρόνο λειτουργείας του υπολογιστή (άπειρες ώρες) το μόνο μου παράπονο ότι όταν άνοιγε ένα ανεμηστηράκι ακουγόταν ένας θόρυβος ότι κάτι χτυπούσε... το άνοιξα... πάτησα το ανεμηστηράκι... το έκλεισα... και όλα οκ... κανένα μα κανένα άλλο "σοβαρό" πρόβλημα... οπότε και innovator δε μου κάθεται τόσο άσχημα... σηγά, λες και τα φτιάχνουν αυτοί... τα συναρμολογούν απλά...

Ωωωω... με φωνάζουνε τρελό,
γιατί πίνω μπάφους και παίζω Pro.
Γαμώ το διδακτορικό
Πίνω μπάφους και παίζω Pro.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Post new topic     Reply to topic     AnimeClipse Forum Index » Off-Topic All times are GMT + 2 Hours
Page 1 of 1

Jump to:   
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum