Συνδεθείτε, για να ελέγξετε τα προσωπικά σας μηνύματα
Συνδεθείτε, για να ελέγξετε τα προσωπικά σας μηνύματα
AnimeClipse Αρχική σελίδα » Off-Topic

Innovator Laptop
Προβολή προηγούμενου Θέματος :: Προβολή επόμενου Θέματος  
Συγγραφέας Μήνυμα

Ένταξη: 14 Οκτ 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Πεμ Μάι 29, 2008 11:11 pm
Τίτλος: Innovator Laptop
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παίδες ψάχνομαι εδώ και λίγο καιρό να αγοράσω νέο laptop... μετά από πολύ συλλογισμό έχω καταλήξει σε ανάμεσα σε 2 επιλογές.. η μια είναι ένα 12άρι innovator και η άλλη αυτό...

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.909161

λοιπόν... και τα 2 είναι από το e-shop και το έχω υπό πάρα πολύ σκέψη... το πρώτο μου αρέσει λόγο φορητότητας αλλά έχω δει και κόσμο που το έχει και από φόρουμς...

το κακό είναι ότι το δέυτερο είναι τόσο μα τόσο value for money που έχω μπει στο τριπάκι να το τσιμπήσω... Έχει κανείς καμιά σχέση με το συγκεκριμένο laptop ή με κάποιο αυτής της σειράς (ο ίδιος ή έστω καποιος φίλος) φτιαγμένο από το e-shop να με βοηθήσει;;; Το μόνο που με κρατάει από το να κάνω την παραγγελεία αυτή τη στιγμή που γράφω είναι πως είναι innovator...

plz... heeeeelp!!!! wall bang

Ωωωω... με φωνάζουνε τρελό,
γιατί πίνω μπάφους και παίζω Pro.
Γαμώ το διδακτορικό
Πίνω μπάφους και παίζω Pro.
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του συγγραφέα

Ένταξη: 15 Ιαν 2008

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Παρ Μάι 30, 2008 12:37 am
Τίτλος:

Φίλε ManiacGr όντως το δεύτερο είναι κορυφαίων προδιαγραφών...

Πρόσφατα έκανα μια έρευνα αγοράς κι εγώ για την αδερφή μου που δικαιούταν επιδότηση με το "δες την ψηφιακά"... Δυστυχώς για τα innovator χωρίς να έχω προσωπική πείρα, δεν άκουσα κι εγώ τα καλύτερα...τα σχόλια ήταν συνήθως αρνητικά έως απαγορευτικά...+1 στην επιφύλαξη λοιπόν...

Έχεις αποκλείσει κάτι σε Dell ή σε Toshiba?

[edit] όπα είδα και κάτι που δεν το χα προσέξει..."λογισμικό δεν περιλαμβάνεται",δεν το ξερα αυτό για τα innovator, τώρα αρχίζω να ψήνομαι κι εγώ...Razz
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος

Ένταξη: 14 Οκτ 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Παρ Μάι 30, 2008 12:07 pm
Τίτλος:

απλά τα 2 χρόνια εγγύηση που δίνουν είναι πολύ καλά σε σχέση με τον 1 που δίνουν πολλά επώνυμα... επίσης πιστεύω πως σε όποια εταιρεία και να καταλήξεις πάντα θα πρέπει να σου "κάτσει"... Και για την acer έχω ακούσει και έχω δει στο νετ τα χειρότερα... αλλά όλοι μου οι γνωστοί όπως και εγώ που έχω Acer είμαστε υπέρευχαριστημένοι... έγω από την πλευρά μου το δεύτερο χρόνο λειτουργείας του υπολογιστή (άπειρες ώρες) το μόνο μου παράπονο ότι όταν άνοιγε ένα ανεμηστηράκι ακουγόταν ένας θόρυβος ότι κάτι χτυπούσε... το άνοιξα... πάτησα το ανεμηστηράκι... το έκλεισα... και όλα οκ... κανένα μα κανένα άλλο "σοβαρό" πρόβλημα... οπότε και innovator δε μου κάθεται τόσο άσχημα... σηγά, λες και τα φτιάχνουν αυτοί... τα συναρμολογούν απλά...

Ωωωω... με φωνάζουνε τρελό,
γιατί πίνω μπάφους και παίζω Pro.
Γαμώ το διδακτορικό
Πίνω μπάφους και παίζω Pro.
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του συγγραφέα
Προβολή όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέου Θέματος     Απάντηση στο Θέμα     AnimeClipse Αρχική σελίδα » Off-Topic Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:   
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας