Posted: Tue Jan 15, 2008 11:09 am
Post subject: BAN στο troll Άζαλιν
Απέχω απο το επίκαιρο νήμα δια της απουσίας μου, και κρατώ τον προβληματισμό μου για πιότερο προσωπικούς διαλόγους (τρισύλλαβο). Παρατηρώντας όμως τη διαμάχη για τον ʼζαλιν (άν βρίζει, άν είναι δευτεροξάδελφος, κτλ), που -άθελά του- έχει και όνομα που σε πιό δύσκολες και θερμές μέρες (βλ. ένδοξους ξεσηκωμούς και παλλαϊκές οδο-πορείες για τα "εθνικά θέματα") πολύ πιθανά βρέθηκε σε δύσκολη θέση απο γνωστούς του και μή, ξέροντας επίσης οτι δέ θα του αρέσει η χριστοποίηση (αλλα πλάκα έχει), πατώ σε λεπτό πάγο (μιά και πρόσφατα πάλι κονταροχτυπηθήκαμε για το ποιός την έχει πιό μεγάλη -τη συλλογή, κάφροι!), και θέτω ζήτημα: Ban στο troll? Απονομή τιμητικού τίτλου τιμητή; Αδιαφορία? Επειδή όλοι έχουμε δύο (μιά άποψη και μιά &w!0+ρu#;ιδ@), και οι ψήφοι είναι κρυφοί, πιστεύω οτι δέ θα αδιαφορήσουμε! Το δημοψήφιασμα, δημοκρατικότατα, θα διαρκέσει μία ολάκερη μέρα, και μετά θα ξεχαστεί, θα θαφτεί, θα πάρει την άγουσα προς τα αποδυτήρια, θα γραφτεί στην ιστορία, χωρίς δάφνες, δάκρυα, διακοσμητικά στολίδια, και άλλες δ-λέξεις....
Posted: Tue Jan 15, 2008 11:39 am
Post subject:
συγγνώμη που έρχομαι να σας χαλάσω το πάρτυ πριν καλά καλά ξεκινήσει αλλά βλέπω από χθες να έχει ξεκινήσει ένα καινούριο θεματάκι, και πριν αρχίσετε να κράζετε τους απολίτιστους που δεν έχουν χιούμορ και πριν προχωρήσετε στο στο δημόσιο λυντσάρισμα μετά σοδομισμού που προτάθηκε από χθες, παρακαλώ έχετε υπόψη σας το εξής:
σ' εμάς που δεν τον γνωρίζουμε προσωπικά φαίνεται σαν όλους τους άλλους (βλ. Kapsula) που έρχονται, πετάνε τη μλκία τους για να κάνουν θόρυβο και μετά κάθονται και τον θαυμάζουν από μακριά.
είναι λογικό ο μέσος χρήστης που συμμετέχει καθημερινά στο φόρουμ ανταλλάζοντας με "φυσιολογικό" τρόπο (σύμφωνα με τα δικά του προσωπικά μέτρα πάντα) τις απόψεις του περί anime, releases και διαφόρων -χμ- θεμάτων να εκπλήσσεται από την αντιμετώπιση που λαμβάνει ο Azalin, γιατί αν αυτό το έκανε οποιοσδήποτε άλλος θα δεχόταν από επίθεση έως απομάκρυνση (λέγε με ban).
αυτά τα ολίγα
Υ.Γ.:δεν ψηφίζω γιατί έτσι κι αλλιώς δεν θα συμμετείχα στο θέμα (δεν γνωρίζω προσωπικά τον κατηγορούμενο)
δεν είχα πρόθεση να προσβάλλω κανέναν, απλώς να καταθέσω την ταπεινή μου και αντικειμενική (έτσι νομίζω δλδ) άποψη _________________ srs bzns -->
1) Συμφωνώ με την rezeero αν και στο άλλο επίκαιρο θέμα διαφωνούμε.
Όμως διαφωνώ με το BAN.
Ναι τον θεωρώ troll, ή τουλάχιστον έτσι θέλει να φαίνεται το παιδί. Μερικές φορές έχουμε ανάγκη να κάνουμε τους άλλους να μας προσέξουν.
Όμως είμαι ιδεολογικά κατά του BAN από κάθε άποψη.
Ακόμα κι όταν ο Vumba/Amidamaru αποκάλεσε τον Θωμά χωρίς λόγο "κόπανο" και μετά έβρισε την Plawres Sanshiro Team εγώ τάχτηκα κατά του BAN, συμμεριζόμενος όμως την αγανάκτηση του Θωμά.
2) Έστω και για πλάκα - χιούμορ θεωρώ άτοπες τις ψηφοφορίες για BAN κάποιου μέλους (sorry Αλέκο).
Τέλος πάντων, ας ασχοληθούμε με κάτι πιο σοβαρό. _________________
Αντιθέτως, θεωρώ ότι το συγκεκριμένο τόπικ έγινε για να κατευναστούν τα πράγματα, οπότε πολύ σωστά έπραξε ο gerund, συνεχίζοντας κατά κάποιο τρόπο το χιουμοριστικό στυλ του azalin.
Και όντως υπάρχουν πιο σοβαρά θέματα, π.χ. τελικά ο ζαχόπουλος τι έκανε και πώς το έκανε στο επίμαχο βίντεο.
Φέρει ευθύνη ο πρωθυπουργός για τα ξενοπηδήματα του προσωπικού ενός οποιουδήποτε υπουργείου;
Τηλεφωνήστε τώρα στο 090-800-700-600 (φτου και βγαίνω), απαντήστε σωστά και πάρτε μέρος στην κλήρωση για ένα μαγευτικό διήμερο στο κέντρο εκπαίδευσης των τσετσένων αυτονομιστών. (όλα τα έξοδα πληρωμένα) _________________
All times are GMT + 2 Hours Goto page 1, 2, 3, 4Next
Page 1 of 4
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum