Προβολή προηγούμενου Θέματος
::
Προβολή επόμενου Θέματος
|
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Ένταξη: 19 Νοέ 2007
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 22 Μάι 2007
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 22 Μάρ 2006
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ Ιαν 09, 2008 11:33 am
Τίτλος:
|
|
|
Εγώ πάλι στο πρώτο επεισόδιο βαρέθηκα επειδή δεν καταλάβαινα τι γινόταν. Αργότερα στην σειρά θα δείξει αυτούσιο το μεγαλύτερο μέρος του 1ου επεισοδίου (αν θυμάμαι καλά) οπότε αν το ξεκινήσεις από το 2ο επεισόδιο, δεν νομίζω να χάσεις και τίποτα. _________________
ΤΟ ADN είναι ένα σύστημα προώθησης των anime στην Ελλάδα.Ορισμένες αλυσίδες:
AnimeClipse Releases// Saint Seiya Collection// High Definition Movies
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 15 Μάι 2007
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ Ιαν 09, 2008 11:42 am
Τίτλος:
|
|
|
Ουσιαστικά όπως τα λέει ο phantom είναι, όμως είναι κρίμα να μην το ξεκινήσεις από την αρχή.
Κι εγώ είχα βαρεθεί στο πρώτο, αλλά στην πορεία κατάλαβα γιατί ακριβώς μας τα έδειξαν με αυτή τη σειρά...
I vote yes!
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 24 Μάι 2006
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ Ιαν 09, 2008 11:49 am
Τίτλος:
|
|
|
Τα anime (όχι όλα) είναι όπως οι ταινίες σε κάποια θέματα, υπάρχουν διαφόρων ειδών σχολές ή τεχνικές, όπως θες πες το...
Στο Gungrave όπως και στο Berzerk (και άλλα λιγότερο γνωστά anime) χρησιμοποιήτε μια κλασική τεχνική κάτι σαν teaser, με την οποία σου δείχνει πρακτικά τι θα επακολουθήσει ή τι θα γίνει στο τέλος ( χωρίς όμως εσύ να ξέρεις αν αυτό που βλέπεις είναι το τέλος, γίνεται τώρα, είναι στη μέση ή γενικά "τι σκατά βλέπω;" Δηλαδή πρακτικά εσύ δεν γνωρίζεις ότι πρόκειται για spoiler) κι έτσι σε κρατάει σε μία συνεχή αναμονή!
Αρκετοί λένε πως αυτό είναι spoiler, εγώ πιστεύω πως αυτό είναι απλά "ένα τρικ". Θα σου έλεγα να το δεις το πρώτο, δεν θα απογοητευτείς, αντιθέτως μάλλων πιστεύω θα σου αρέσει. It's up to you!
EDIT: το μόνο που θέλουμε απο σένα, είναι τελικά αν το δεις να μας πεις την γνώμη σου! _________________ My Blog | Blood Berets Athens Paintball Team @ Facebook
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 03 Δεκ 2007
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 30 Νοέ 2007
Τοποθεσία: Στο διπλανό δωμάτιο από αυτό που είναι ο Serestrum...παίρνω μάτι xD
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ Ιαν 09, 2008 2:26 pm
Τίτλος:
|
|
|
Ναι,ναι και πάλι ΝΑΙ!
Και γω ψηφίζω να το δεις από την αρχή,γιατί μέχρι να φτάσεις στο 10++ π είπες,που θα δείξει το 1ο επ πάλι,σε μεγαλύτερη διάρκεια,στην πορεία θα έχεις συνειδητοποιήσει κάποια πράγματα (αν θυμάσαι μέχρι τότε μερικά ονόματα που αναφέρει στο πρώτο επ),και θα σου αρέσει πιο πολύ,γιατί θα ανυπομονείς να φτάσεις στο 10++ για να καταλάβεις τι παίχτηκε...
Εξάλλου,όπως και να το κάνουμε,για να το βγάλαν ως πρώτο επεισόδιο,κάποιο λόγο δε θα είχανε? Σκοπός κάθε ανιμέ είναι με το πρώτο επεισόδιο να καθηλώσει τον θεατή,και όχι να τον ξενερώσει _________________ Kenshin got owned
ORE WO,DARE DA TO OMOTTE IRU?
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 18 Δεκ 2006
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ Ιαν 09, 2008 3:43 pm
Τίτλος:
|
|
|
Cougar έγραψε:
|
Στο Gungrave όπως και στο Berzerk (και άλλα λιγότερο γνωστά anime) χρησιμοποιήτε μια κλασική τεχνική κάτι σαν teaser, με την οποία σου δείχνει πρακτικά τι θα επακολουθήσει ή τι θα γίνει στο τέλος (χωρίς όμως εσύ να ξέρεις αν αυτό που βλέπεις είναι το τέλος, γίνεται τώρα, είναι στη μέση ή γενικά "τι σκατά βλέπω;" Δηλαδή πρακτικά εσύ δεν γνωρίζεις ότι πρόκειται για spoiler) κι έτσι σε κρατάει σε μία συνεχή αναμονή!
|
Όντως πρόκειται για μια τεχνική όπως λέει ο Cougar, αλλά προσωπικά πιστεύω
στη συγκεκριμένη σειρά ήταν ...αποτυχημένη.
Καλύτερα όμως δες τα κανονικά με τη σειρά.Αυτό θέλανε οι δημιουργοί να κάνουνε, αυτό δες.Καλό ή κακό θα κρίνεις μετά.
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Ιαν 10, 2008 1:09 am
Τίτλος:
|
|
|
Thanx για τα γρήγορα replies, με ψήσατε εν τέλει να τα δώ όλα με τη σειρά αν και είχα ενδοιασμούς ^^ _________________ My swords are said to instill in their
wielders the urge to kill, once they grip the hilt.
In the end, they are demonic swords.
A sword that cuts one free from ones karma and does not cut people
That is what I consider the ultimate sword.
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 04 Σεπ 2007
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Ιαν 10, 2008 11:24 am
Τίτλος:
|
|
|
Εγω παλι που ειδα το πρωτο επεισοδιο δε με ενθουσιασε και τρελα... *
*Edit:Ok,ακυρο εντελως το ποστ μου,τα ειδα ολα τα επεισοδια και πρεπει να πω οτι μου αρεσε αρκετα.Τα επομενα επεισοδια ειναι χιλιες φορες πιο ενδιαφεροντα απο το πρωτο.Και δεν ειναι spoiler γιατι ολα θα γινουν εκει που δε το περιμενεις. _________________
Naruto Eledia
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 09 Μάι 2007
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 17 Οκτ 2007
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 09 Μάι 2007
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ Ιαν 23, 2008 1:48 pm
Τίτλος:
|
|
|
Shiroikage έγραψε:
|
Πολύ κακό για το τίποτα.
Επιμένω στην άποψη μου και πιστεύω πως κακώς έκανε ότι έκανε ο δημιουργός, κατάρα στον λαδέμπορα κλπ.
|
Συμφωνώ απόλυτα βασικά, ήταν τρελό spoiler το 1ο επεισόδιο. _________________ My swords are said to instill in their
wielders the urge to kill, once they grip the hilt.
In the end, they are demonic swords.
A sword that cuts one free from ones karma and does not cut people
That is what I consider the ultimate sword.
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 25 Ιούν 2008
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|